|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Оne Piece ~archive 2 Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 7:28 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Рестарт на темата. Старите мнения може да ги видите тук: viewtopic.php?t=35214А да ни е честиту.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 8:26 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Време беше да го докараме до v.2, на нищо не приличаше тва - дъ бест шонен, 507 чаптъра, а едно 50 страници да не сме направили ^^
Честито да ни е ^^
Соу, за последния чап..
Адмиралът вече хич не ми прилича на крокито, но пък за сметка на това сега ми удря на Енел - някси по същия начин ми изглежда убеден, че никой не му е в категодията и че останалите са мравки и ще вървят накъдето той каже или ги гази. (ония как ги разхвърли ><) Пък може и само да се мъча да се убедя, че Luffy ще се бие с него. Смис... не може все да седи на ниво "шибукаи", адмиралите все някога трябва да ги метне, че после има и сума ти пирати в new world-а да минава... Трябва да почне да се приближава към Pirate King-а.. пък ^^
Радва ме, че и някой друг набра смелост да остане (освен ония двамата и Straw Hats) - след като са стигнали дотук, не може всички да са такива смотаняци ^^
Luffy цепеше мрака, откога не беше казвал нещо умно
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 11:19 am |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
мазало много нови лица и страшен екшън ще се развихри Какво се случва с Аce, ми е интересно - дали Luffy и компания ще отидат да го спасят, точно когато им е напечено и са толкова близо до Новия свят ... Garp не каза ли, че ще се справи с положението на архипелага ? Dragon ще се появи ли скоро вече искам да скивна реакцията на Luffy, когато разбере кой е баща му И Shanks в разни екшъни се забърка... Толкова много интресни неща се случват по едно и също време, направо те зарежда с енергия С:
На архипелага има доста силни индивиди с доста интересни способности, как ще се разпределят битките ? И ако тези са само новобранци... какви чудовища ли има зад Red line Този последния адмиралец, нещо не ми харесва... Разговора с Ray беше доста кратък Искаше ми се да подшушне поне нещо за уил ъф Д. А това че Кралят е имал способността да чува всичко ми намирисва на Л. И се надявам Ray да обясни как действа онзи трик ями или някаква тъмнина беше...
Някой знае ли колко време е минало от както Luffy е тръгнал на път ? Въобще кой на колко години е и колко време са били в екипа...
ПП. много се разписах... гомен
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 1:33 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
iRoNWill написа: ...мястото където е Ace точно острова след Mermaid и там май ще се води битката WBvsGoverment...
ааа, това обяснява много неща, явно съм го пропуснала
защо си толкова сигурен че русалката ще се присъедини според мен нема да я гепят, ще си остане при Hachi... те нали се любят
Smoker ще е готино да се джойне, но това е малко вероятно да се случи...
А за битката нямам идея кой ще победи Точно това ми харесва, никога не знам какво ще се случи ( ако Luffy e замесен изходът е ясен де )
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 6:13 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Kuma е навсякъде , явно някой може да прави клонинги Zoro и Sanji взеха да се съмняват дали това е истинския. Drake се оказа по-силен отколкото си мислих, но май истинския Kuma се бие срещу Kidd & Law. Интересно е да се види кой стои зад фалшивите, но да не забравяме, че е робот може и серийно производство да си е пуснал . И сега кво явно ще трябва нашите да натупат племенника брадварчето за да ядосат Kizaru?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 7:08 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
SHADOWSONG написа: А оня с крилцата гиганта не е ли от Скайпея....
Дам, от там е .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 11:26 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами, че е създал робот като Kuma( 500 години по-напред от Франки), Също и материал за корабите на маринките, които могат безпроблемно да минават навън/навътре от Grand Line, отделно е създал плодовете. Малко ли е?:)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 11:59 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Чак за серийно производство на Kuma далеч се съмнявам, защото тези, които се бият с робота не вярвам да имат силата на Roronoa, щом един от най-ненормалните пирати се поклони за милост , а Drake или някой от Skypeia да тръгва да го тръшка ей така както си мисли. Според мен всичко е нагласено, Luffy веднага тръгна на втора скорост, но подчинените, които се биха докрай с Kuma се усетиха, че нещо не е наред. Според мен ги разузнават откъм способности, май репликите на Мечо за последно бяха при Kidd&Law. Битките станаха доста, неизвестни много, но ако покажат и белобрадите срещу шичибукай ще стане ебаси и мангата... .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 9:47 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
WB ще загубят и според мен. Време е малко правителството да дръпне напред, да поразчисти старците и после да му бъде сритан правителствения задник Интересно ми е онези старчоци, главните, дали те са силни, в смисъл да са бойци, а не само политици.
Вегапънк не създава плодовете, той просто ги е изучил и знае как работят. Сега е момента да се научат да ги вадят от DF users
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|