|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Utawarerumono Публикувано на: Пет Апр 14, 2006 9:51 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заглавие: Utawarerumono Японски: うたわれるもの Български: Нещо, което трябва да бъде почитано. Жанр: Драма, Фантастика Тип: Телевизионно Епизоди: 26 Година: 2006 (04.04.2006 до 26.09.2006) Продукция: Aquaplus, OLM, Lantis Адрес: http://www.utaware.net/ Сваляне: Виж АО. Ще го качвам на сървъра. Фенсуб: YesyГлавният герой е спасен от смъртоносна рана. Когато се събужда, той не помни нищо, освен което, на лицето му има маска, която не може да махне. Малко по малко, хората от селцето се привързват към него. Тези 'хора' пък, са с лисичи уши и опашки. Заживявяйки в селцето, скоро го среща със страховете, които народът му носи - страхът от горският пазител. ________________________________________ Изчаках и втори епизод да излезе, за да пусна тема. Някои от вас сигурно вече са го загледали. Общо - мога да кажа, съдейки по добрият опенинг - това аниме обхваща, що годе: ангели, демони, горски духове, горски пазители, елфически елементи, социално йерархически мотиви, животински неограничения, война между.... знам ли...
Интересно още колко герои има да се появяват и защо това аниме има такъв голям параметър на елементи...
Коментар по 2та епизода(т.е.- СПОЙЛЕРИ) Супер ме накефи момента като я погали по опашката В началото мислех, че той самият е тигъра, обаче явно той е нещо по-мощно...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 16, 2006 1:33 am |
|
Ch3a7er |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Sayane изпревари ме точно мислех да пусна една такава тема и ти... иначе анимето адски много ми харесва..
Да мн сладка стана когато той я погали...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 16, 2006 9:42 pm |
Vertanius |
|
|
|
Помня 4е някаде гледах Pic's от хентаи играта о.О
Яко ми се струва =]
_________________ You shall be consumed by the cowardice that binds you...
You shall be twisted by the envy that drives you...
You shall be defeated by the apathy that plagues you...
You shall be burned by the rage that controls you...
You shall be overwhelmed by the arrogance that disfigures you...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 16, 2006 1:30 am |
|
BG.Freak |
|
|
|
Ми то както е трагнало и аз смятам, 4е Бенауи ще се присъедини към нашите(щото се пак нали го интересува садбатана сраната, а и вижда на каде духа ватара).
Btw: Тигар4ето споредмен о6те не е дорасло за битки само килца е надало, не и опит (не видяхтели 4е о6те иска да бозае "мънинкото" )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 17, 2006 3:45 am |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Още едно Аниме се присъединява към колекцията ми от онгоинг Анимета които гледам
Много ме радва дракона който го дават в началото на 1 епизод, много е як... А и ме много кефка че толкоз неща са насъбрали на куп в това Аниме: дракон, ангели с бели крила, ангели с черни крила, котешки момичета (мацки), тигри, елфи, рицари и т.н. Бе няма думи, добро е.... Песничката на Опънинга също не е лоша, много е весела
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 24, 2006 12:52 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
SSJ Goku написа: а може ли някой да сийдне епизодите, за да ги дръпна....
Ееее, сори, ама тъкмо ги изтрих наличните седем епизода след като ги изгледах (трябваше ми място, какво да направя). Естествено винаги можеш да го свалиш оттук - релийзите на yesy имат поне по 50 сийдъра на еп...
Иначе анимето ми хареса поне дотук. В [op]-а има поне трима герои, които досега не сме ги виждали никъде, дори и в превюто към следващия. Явно има още доста неща да стават, а и нека не забравяме, че главния герой засега не си е възстановил дори малка част от паметта, а едва ли нещата ще останат така...
"Малкото" котенце ме кефи. Чудно как успяват да го изхранват - останах с впечатлението, че стомаха му се пълни доста трудно
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 24, 2006 1:23 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
SSJ Goku написа: нема проблеми... не бързам за никаде така че 6те успея да ги дръпна... Btw.. shadowblack, ти ли си ghp на тракера???
/оффтопик:
Не, във тракера съм си shadowblack.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|