Дата и час: Съб Мар 01, 2025 10:08 am

Страница 6 от 11 [ 160 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 31, 2008 7:56 pm 
Аватар

В Hong Kong новият албум вече е по магазините, така че ето и песните:

2008.06.04 [Album] KAT-TUN Ⅲ - QUEEN OF PIRATES - [Limited Edition, CD+DVD, но в този .rar има само CD-то :D]
credit: KAL @gb

Tracklisting:
      1.T∀BOO
      Lyrics:masanco Music・Arrangement:M.Y

2.Keep the faith
      日本テレビ系火曜ドラマ「有閑倶楽部」主題歌
      Lyrics:Kyosuke Himuro / SPIN  Rap Lyrics:JOKER
      Music:Kyosuke Himuro Arrangement:ha-j

3.AFFECTION ~もう戻れない~
      Lyrics:soba  Music・Arrangement:Erik Lidbom

4.HELL, NO
      Lyrics:Yuki Shirai / Mika Arata  Rap Lyrics:JOKER
      Music:Steven Lee / Joey Carbone Arrangement:Steven Lee

5.DISTANCE
      Lyrics:Gin. K  Music・Arrangement:Erik Lidbom

6.MOTHER/FATHER
      Lyrics:Ami  Rap Lyrics:JOKER
      Music:Yoshinao Mikami Arrangement:Yoshinao Mikami / a.k.a.

7.LIPS
      日本テレビ系土曜ドラマ「1ポンドの福音」主題歌
      Lyrics:Axel-G  Rap Lyrics:JOKER
      Music・Arrangement:Yukihide“YT”Takiyama

8.喜びの歌
      TBS系 金曜ドラマ「特急田中3号」主題歌
      Lyrics:N.B.Comics  Rap Lyrics:JOKER
      Music:zero-rock Arrangement:Gin.K

9.「un-」 
      Lyrics:Hidenori Tanaka  Music・Arrangement:Kousuke Noma

10.OUR STORY ~プロローグ~
      Lyrics:Narumi Yamamoto  Music・Arrangement:Erik Lidbom

11.何年たっても
      Lyrics:Erykah  Rap Lyrics:JOKER
      Music:Mike Rose Arrangement:Masayuki Iwata

【ボーナストラック】 (初回限定盤のみ収録)
      12.SHOT!
      Lyrics:Ami Music:Yoshinao Mikami 
      Arrangement:Dreadstore Cowboy

13.12 o'clock
      Lyrics:a.k.a.  Rap Lyrics:JOKER Music・Arrangement:Mike Rose

14.愛のコマンド
      Lyrics:Akio Shimizu / N.B.Comics  Rap Lyrics:JOKER 
      Music・Arrangement:Akio Shimizu

15.SIX SENSES
      Lyrics:JOKER Music:Kouhei Yokono Arrangement:peter funk

Качеството е добро, но се надявам скоро да излезе и с по-хубаво. DVD-то, което е включено в Limited edition-a, все още го няма или поне аз не го намерих ^^' Като се сдобия с него, ще ъпдейтна ; )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 12, 2008 11:10 pm 
Аватар

Аааааз таковата, може ли да помоля някой да ми даде линкче за песента на Уеда "Love In Snow"? Много ще съм ви благодарна!!! :ave:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 12:06 am 

Заповядай - http://4storing.com/98q7w/4db651f1aabe9 ... 2bc8b.html

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 9:46 pm 
Аватар

Момичета, не мога да сдържа вълнението си :blush: , отивам на концерта на тази група. Билета ми е пристигнал и ме чака в Токио.

Някой случайно да се намира там за една кратка среща с родственик? :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 9:20 am 
Аватар

OhmaiGawd, наистина ли?

Не може да си представиш колко ти завиждам ; ((((((((( *поглежда касичката със спестявания за концертите догодина*

Да си изкараш страхотно :D и после да драснеш един хубав репорт (моля те :( ) Дано успееш да хванеш някой signboard :lol:

На кой концерт точно ще ходиш? :D Или ще ходиш на повече от един :3?

П.П>. Ако не е тайна, колко ти струваше един билет - да знам колко ще се ръся догодина XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 25, 2008 11:42 am 
Аватар

chibi_chibi, на 2 август съм на концерт. Но няма да се класирам май за някой друг, пък и не съм сигурна, че финансите ми ще са много щастливи от това. Цена на билета - между 200 и 300 лева вървят на поносими места на първия балкон, не на арената, където цените скачат на 500-600 лв. Иначе стандартната му цена е към 72 лв..., но за неживеещ в Япония не е възможно директно да го вземе на толкова.
Неприятното е, че май няма да успея да правя снимки, а толкова се надявах... Изхвърляли от концерта ако те видели да снимаш... :?
Поради факта, че не вдявам много японски, едва ли ще успея да разбера за какво си говорят :), но пък със сигурност ще има подробни описания от разбиращите фенове в англоезичните сайтове... Но ще пиша непременно...
За догодина ...може да ходим заедно :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 3:46 pm 
Аватар

Мале, мале, не е истина!!!! А ти как така се нави (то, не че трябва много навиване, де)? Колко време ще останеш в Япония освен концерта? Да, аз наистина съм навитак за другата година на концерт. Само че трябва да вляза в час с фенсайтовете (не, че чиби няма да обади всичко, но все пак) и за това с билетите. И пускам всички японски връзки, за да си уредим най-добрите билети.... Успешно пътуване (имам предвид да се нарадваш максимално) и знай, че си изпълнила мечтата на мноооого бг форумни момичета!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 10:09 pm 
Аватар

Навих се и още как! Мислех догодина, но реших, че няма да чакам дотогава... :)
Ще бъда около 9 дни там, ще ви информирам веднага след концерта :), тъй като ще имам интернет и най-вече ще бъда на градус 8) .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 4:39 pm 
Аватар

Обещаният доклад за концерта

Гледката преди концерта - опашката за рекламните стоки - от 8 часа сутринта започна да расте! Тези момичета са ненормални - да чакат 2-3 часа докато си купят снимки, плакати, тениски и т.н., при условие, че концерта е от 6 часа вечерта и има предостатъчно време... седях и се дивях на дългата опашка - познайте къде започва и къде свършва...
Изображение
Фенове, които ми позволиха да ги снимам с табелките на любимците си.
Изображение
Тълпата пред залата преди концерта:
Изображение

Впечатленията: Страхотен концерт беше! Сцената, осветлението, публиката, организацията - ако кажа, че бяха перфектни няма да сбъркам, а и не мога да забравя и принсът на самите изпълнители :)))).
Мястото ми не беше на арената, а на първия балкон. Заллата е огромна и мога да кажа, че освен ако не си на поне 10 метра от тях, трудно можеш да ги видиш добре. И бинокъл си бях взела, но и той нещо не ми беше достатъчен. Добре, че имаше екрани, на които се показваха всички един след друг. А пък да не говоря какво всъщност виждат те самите. Едно море от лица, едни мигащи светлини в червено и синьо и постоянно движещи се ръце... Единствено тези, които са близко до сцената могат да си позволят лукса да си помислят, че любимците им могат да ги забележат :))). Иначе е просто невъобразимо да различиш човек в тази публика.
Озвучаването беше много добро - с изключение на един-два момента на пищене, което беше вина по-скоро на самите изпълнители, отколкото на микрофона, звукът беше страхотен и в голяма част от случаите успешно надвикваше публиката, без да е прекалено силен.
Каме отново показваше актьорския си талант по неповторим начин пред камерите и поради факта, че имаше шест големи екрана, цялата публика реагираше мигновенно на неговите закачки. По време на неговото соло имаше интересен момент, подобен на този преди две години с Джин, когато игра с една сянка на жена. Спуснаха една завеса, зад която Каме се скри и се появиха две сенки - неговата и на една жена, които танцуваха заедно, след което завесата падна, Каме изчезна и се появи в центъра на подиума в публиката.
Джин беше отново най-впечатляващия и най-аплодирания.Неговото време по екраните бе сигурно 50 % от цялото. Моментът, с който ме впечатли най-много бе, когато запя акапелно Bokura no Machide. Човекът започна да пее с микрофон, след което го махна и запя без него. Акустиката беше удивителна. Чуваше се прекрасно в притихнатала зала, която замлъкна като по команда, малко след като той махна микрофона. Просто както изведнъж крешяха и викаха, тишината след това беше чак оглушителна. Не мина и без гафове - като запяха Lips, той изостана и трябваше след това Каме и Накамару да наваксат с по-бързо пеене :).
Накамару пък показа колко е добър с неговия талант - успя да изкара поне три вида ритъм едновременно.
тагучи си беше все същият - разпилян и шедър на движения, обичайки най-вече себе си ;). Когато хвърляха картонените си подаръци, първият път той така го запрати, че то се върна при него. За сметка на това, при вторият опит бях удивена как успя да го хвърли на третата трибуна чак.
коки излезе с един мотор по време на неговото соло и май беше най-гръмогласния от всички...
Аз съм най-вече впечатлена от солото на Уеда. Изключително нежна песен! И си я изпълни перфектно. Самото представяне на песента беше невероятно красиво. Зазвучаха първоначалните акорди, на централния екран започнаха да се изписват думи и чух много нежно пеене. В първия момент не можах да разбера какъв е този женски глас, а после осъзнах, че всъщност цялата публика пее думите, които излиха на екрана! Направо щях да се разплача! Не мога да предам с думи публика от 40 000 момичета да пеят толкова нежно! Още повече след като си ги чул как могат да пищят... Моментът беше осветен в синя светлина, а срещу мен се вижда едно море от сини светлини, които бавно се движат, и почти ангелски хор, който оглася цялата зала. Да не забравя да спомена, че все пак Уеда също пя прекрасно :).
Впечатлена съм от сценографията и осветлението - много красиви ефекти имаше и колкото и грозна да ми се видя сцената в началото, осветлението я променяше неузнаваемо. На сцената имаше голям осветен череп, който към края се разтвори и оттам на една подвижна платформа във формата на кораб излязоха шестимата и тя се придвижи към центъра на залата. Много добре го бяха направили като връзка с пиратската тема. Дрехите им пак бяха с финтифлюшки и на няколко слоя, но като че ли по-умерени в цветово отношение. Не се набиваха толкова на очи, като предишните концерти.

Нямам снимки, защото ми взеха камерата на входа и си я прибвах обратно след като излязох. Организацията на събитието беше перфектна - за половин час изкараха 40 хил. души с ред и указания. И от това съм впечатлена :)))).
Фенките им бяха от всички възрасти. До мен стояха две момичета, които сигурно нямаха 14 години. Зад мен стояха жени на видима възраст поне 45 години. Видях майки с деца на 4-5 години, както и майки с тийнеджъри. Доста голяма възрастов диапазон :).

Все още не мога да се осъзная - концерта беше невероятен, а пък не мисля, че такова нещо мога да видя в Б-я скоро, на която и да е група...

След концерта:
Изображение
И още една фенка:
Изображение

Снимки от самия концерт можете да видите в тези блогове:
http://community.livejournal.com/jone_r ... tml#cutid6 (тук са най-много)
http://community.livejournal.com/kattun ... 07448.html
http://community.livejournal.com/kattun ... 34252.html

Пожелавам на всеки да успее да посети поне веднъж не само подобен концерт, а и самата Япония...

П.С. Джин и Каме наистина имат повече взаимодействие помежду си, не знам дали са си оправили взаимоотношенията или нещо подобно, но определено нещата между тях са се "постоплили" :).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 5:22 pm 

Страхотно описание! Явно наистина е било великолепно. :)
Благодаря за снимките и подробностите около самия концерт. Чрез тях и аз успях да се докосна до уникалната атмосфера на това място.
Джин е пял сам Bokura no Machide? Интересно е да го види и чуе човек, тъй като той не беше с останалите, когато направиха песента преди около 2 години.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 4:28 pm 
Аватар

Да, запя я сам, беше нещо като прелюдия между неговото соло Lovejuice и тази песен. След първите няколко реда се включиха и останалите, които продължиха да пеят, а Джин изчезна някъде, след което към края на песента отново запя заедно с останалите.

Намерих един fancam клип на неговото соло - credits to jone_records феновете - линк
edit>>Вече се появи и клип с изпълнението на Bokura no Machide - линк credits to baidu&jone_records

И да не пропусна да препоръчам тези прекрасни снимки на Джин от концертите... Признавам си, че въобще не забелязах той да е пушил, но предполагам се дължи на вълнението ми от първото им появяване, защото капсулите, в които се намират Джин и останалите, се спускат при откриването на концерта.

А на последният концерт - на 5 август е имало специален гост - Pi, който е представил сериала, в който участва, Code Blue.
Репортажи от концертите намерих отново в jone_records - линк.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 9:43 pm 
Аватар

Аааам, аз както винаги съм изпаднала в беда xD Много ми хареса песента на Коки и Накамару от концерта Real Face...мисля, че беше след солото на Каме...Та...ако може някой да бъде така добър да ми даде линкче, откъдето да си я сваля, ще му бъда много благодарна!!! :angel:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:19 pm 
Аватар

Ето линка -4storing - казва се One on one.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 11:22 pm 
Аватар

божеее мерси мерси мерсииииии <3 Радвам се, че по света има тооооооолкова добриии хора <3333 биииичкааааааам тееее Neya <3

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 11:21 pm 
Аватар

KAT-TUN forever xD Wait for meeeeeeeeeee i'm coming to Japan after 5 years xDDDDD

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 11 [ 160 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща