Oу, следващия чап се казва "МЕТЕОР", чудесно име, звучи като "потрошена кула"... Малко излишно ми се видя ядосването на Натсу де Ма се надявам лигавщините да са свършили с това... баси сухия арк. Целия мейдж-съвет go pwnerd по най-смешния и абсурден начин... ако Зерив бе толкова страшен тия дядовци трябваше доста повече да се постараят... оф скука, дано се посбият малко и да свършва вече тоя арк..
Първо не знам за какво мрънкъш. Броят излиза сряда ! Научихте се от тъпото Naruto и Bleach, че се превеждат веднага и взехте и да мрънкате и за другите манги. Никой не ви е длъжен с нищо да си губи свободното време, само и само някой да прочетял чаптъра с ден по-рано. Просто не спряхте с такива оплаквания, защо още го нямало, а минал само 1 ден !
Този Gerard се направи на големия mage и сега мощно ще го отнесе стига естествено някой да не му спаси кожицата. Толкова чаптъри гледаше отстрани действията на Natsu едва ли не му беше опитна мишка, но сега ще му запари леко на дупето. Erza за пореден път се оказа на грешното място и с обичайния инат, ако сега този (еди си кой) умре нека да тежи на нейната съвест. Ай стига толкова надуване, далеч по-малък потенциал има от Natsu, а ходи да се навира между шамарите. Убеден съм, че Natsu преди като се е бил с нея не е използвал силата си на максимум. Сега момата може леко да се опули ако на близкото приятелче Gerardчо му изтръпнат табаните от бой.
Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 7:18 am
SHADOWSONG
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
Хм зачудих се ква беше тая течност дето излезе от устата на Натсу...И от следите му също не беше като обикновенния огън който прави когато се е бил преди...
Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 11:55 am
RICKA
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
не беше кой знае какво,но ми хареса... Натсу да не си хапваше от кулата този ще избуши в следващия чап.... божее представям си един ден живот и здраве този епизод "надежди"
Заглавие:
Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 2:08 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
УЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ УАААААААААААААААААААААААААААА НАТСУ изби рибатаааааааа.... казах ви аз,че яде от кулата направо го счупи от бой тоя ламер .... и дракона ме изкефи на макс ... просто чаптъра който чакахме отдавна ... обаче следващия нещо не ми харесва данеби Ерза да умре ддз ... TITANYIА FALLS?!?! ... не ми харесва тфа нещо
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 07, 2008 7:30 am
SHADOWSONG
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
Битката беше на макс.На натсу му се появиха люспи най много се превърне във дракон....Аз доколкото си спомням онзи ддругия драгон слайер от тъмния гилд също имаше нещо такова по лицето...А Ерза нема умре просто ще види че Натсу е много по силен от нея, и не е използвал цялата си сила като са се били.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения