Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:53 pm 
Аватар
in need of a hero

Е да, ама и това да е пак не се вързва.

Мао беше достигнал двоен Гиасс, което означава, че ако СС е искала да умре можеше да го направи чрез него. Така или иначе се видя, че не й пука толкова за него, защото го остави да умре там :roll: .

Накрая ще се окаже, че има някакво друго желание, за което изобщо не подозираме -_- ...

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 4:01 pm 

Cagalli написа:
Е да, ама и това да е пак не се вързва.

Мао беше достигнал двоен Гиасс, което означава, че ако СС е искала да умре можеше да го направи чрез него. Така или иначе се видя, че не й пука толкова за него, защото го остави да умре там :roll: .

Накрая ще се окаже, че има някакво друго желание, за което изобщо не подозираме -_- ...

Защо да не се връзва? Я си пусни сезон едно и прегледай епизодите отново ... С.С. казва на Лулу ,че е оставила Мао , защото той не е могъл да изпълни своята част от сделката , но после се разделя от Лулу , точно защото " Мао вече е способен да изпълни желанието ми " (реда беше в подобен смисъл ) ... и да , точно Мао , защото имаше "двоен гиъс" (според мене не бива да го наричаме така) , той беше способен ...

А "тя го остави да умре " когато Лулу беше употребил полицията за публичен разстрел... но Мао ожива тогава ... а после С.С. си го уби сама (там пред врата на църквата) и му каза нещо от сорта на " You go ahead " ...

Ако логически следим нещата ... тя е искала да БЪДЕ обичана истински ... еми Мао я е обичал ИСТИНСКИ ... обаче тя явно не ... което означава че хипотезата на Усаги , че истинското и желание ,е да бъде обичане е не вярно ...

А пък и в крайна сметка Лулу не и каза " I love you ... " ами овърташе ... щял да е накара да се засмее ... блях :)

EDIT:
Usagi написа:
може би цц не е могла да даде кода си на Мао защото той е превъртял

Абе съмняваме да е било в това проблема ... всмисъл , тя е можела да си умре , а пък света да си му мисли с превъртял безсмъртен , който чете мисли :lol: :lol: :lol: :lol:

По интересно ми е защо тя го уби , ТЯ .... при условие , че той може да и "изпълни" и двете желания ...

А може би истинското и желание наистина е друго ...

Според мен , това да бъде истински обичана , не заради гиъса ... не и е "желанието" ... или ако е така явно авторите въобще не ги *** , за всичките противоречия , които създават по този начин ... по-реално е да умре , или нещо друго ...

Без двойни постове. Използвай бутона 'edit'.
Morridin

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 4:16 pm 
Аватар

sry изтрих си последния пост защото не видях че си постнал преди мен и с 2 думи съм съгласна с написаното от теб
или сс има друго трето желание или сценаристите са се осрали
ще дочакаме и ще видим

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 10:51 pm 
Аватар

А може всеки път да дава различно желание. Поне на мене ми се струва най-удачно по тоя начин...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:11 am 
Аватар

Wind_Falcon написа:
А може всеки път да дава различно желание. Поне на мене ми се струва най-удачно по тоя начин...

и така може да е....
но и според мен желанието и беше да бъде обичана без помоща на гиас....
и жалко че вече няма да виждаме старата ЦЦ а няква чистачка :lol:
ако и карен изчезне или се присъедини към кнайтс оф тен... ще е много съкс....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:12 am 
Аватар

може желанието и да е да бъде обичана от човека, който тя обича
или нещо такова. Лично на мен цялата тази работа със загубата на спомените въобще не ми хареса и ме разочарова доста. Но пък може зеленокосия пич да и ги върне. :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 2:22 am 

Ако си бяхте направили труда да ми прочетете мненията , щяхте да разберете , че няма как желанието и е да "бъде обичана без гиъс" ...

Единственото възможно е наистина да е имала някакви причини покрай "ритуала" ,че да не е могла да прехвърли безсмъртието на Мао ...

Или както каза пича над мене "да бъде обичана , от някой който тя обича ... "

Това на всеки да му казва че има различно желание е абсолютно нереално ...

И в крайна сметка (пак казвам) , ако авторите (сценаристите) не правят някакви бози , да не се съобразяват с това , което е станало по-рано в анимето ... то просто няма как желанието и е да "бъде обичана без гиъс" ...

Просто ще чакаме и ще видим ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 3:13 am 
Аватар

:lol: краят на тоя еп. ме разби........................са пак ше се проточат нещата но тва е нормал...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 7:45 am 
Аватар

хехе добър еп, хареса ми, по-различен от останалите. добре се получи, искам да видя какво ще стане с В.В., както и със С.С. ест. ама Лулуш как се ошашави... готино, готино. и как прескачаха от действие към действие, всяко от което напрегнато - хем е плетеница, хем и е интересно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 8:36 am 
Аватар

добре де СС не е ли обичала Мао >_>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:06 am 
Аватар

доколкото помня - не, тя го каза по някое време през първия сезон. Тя само го е обучавала как да се оправя с geass-a си или нещо такова, но понеже Мао не е имал други близки хора и скоро е почнал да счита C.C. за повече от учител по geass using и чувствата не са били взаимни. Голяма каша с тези желания =\

В крайна сметка VV умря ли?

edit: Жената която даде geass на C.C. също каза че желанието й е да се освободи от безсмъртността си, да умре. Значи това сигурно е договора по подразбиране между всеки geass носител и наследника му/й. Обаче в случая на C.C. тя си има собствено желание - да бъде обичана и сигурно това лично желание overwrite-ва default-а(а може би загубата на паметта е просто страничен ефект от бърникането по Sword-a..и какво щеше да стане ако тя не бе решила да освободи Лулу? Тъй наречения меч щеше да се активира и да избие вече споменатите богове?). Според мен не е противоречие това че C.C. не даде новата сила на Мао - просто тя е осъзнавала че Мао я обича по стечение на обстоятелствата, понеже не е имал никой друг близък човек до себе си в детството си освен нея. Докато при Лулу това е съзнателен избор, и нямам предвид мънкането му в последния епизод - имам предвид моментите преди тя да го целуне в първия сезон, когато нещо им се смесиха спомените "Let me be your warlock, C.C."
Надявам се има смисъл в този опит за тълкуване. Но по-важно е какво ще стане от тук нататък.. Каква роля би могла да играе C.C. Ще остане ли Лулу на сухо откъм мацки почитателки(lol)?....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:57 pm 
Аватар

да ти кажа ли ква е ролята на сс ся...да задоволява мое мое маняците с "yes master" фенсървис :roll:
колкото дожеланието все пак мисля че трябва да е нещо което не изисква чак такива тълкувания и в същото време да не противоречи с нещата случили се преди това :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 6:08 pm 
Аватар
Masaka?!

Reporting in: episodes 12-15 - WTF...

Чааакай малко, чааакай малко...

Някво - откога онази камериерка е нинджа от Братството на сенкитйе...? И как така са направили толкова лесно реплика на лицето на Лулу, егати тъпото... така всеки може да си променя облика... защо чак в сезон 2? (щото чак сега имаха нужда от толкова лейм plot-no-jutsu) ;/ Да не говорим за гаврата с Шърли... Цял филър епизод за нея, за да може после като я утепат в следващия да ни е по-мъчно... фейл... Въобще да бяха зарязали изцяло проклетата Ашфорд академия, не ми пука, че русото я завършва, не ми пука за Шърли, не ми пука за Ривалз и там другите, чаакай малко... то всъщност не останаха други...
Поне сега се надявам да спрат въобще да ги дават... pls? :?

И тоя култ - nani sore? Някакси - изведнъж всички почнаха да говорят за него все едно досега сме били наясно - не, не сме... не можеше по по-тъп начин да ги представят... и точно като ги представиха - всички ги избиха по още по-тъп начин (Лулу + масов убиец = -10 точки за развитие на персонажа)... :sleepy: После и Императора се телепортира там, щото видиш ли, освен Гиас, безсмъртие, може и да се blink-ва... И накрая тая глупост с желанията...

Като гледам в новия еп. ще има Шицу в секс-слейв вариант... като персекон, ама с по-големи цици и истински бутончета за натискане... ;/ Опропастиха ми героинята...

Последна промяна Morri D'in на Вто Юли 22, 2008 7:17 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 6:47 pm 
Аватар

@Morridin shit happens Може пък следващия епизод C.C. да те успокои :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 3:28 pm 

velkito написа:
доколкото помня - не, тя го каза по някое време през първия сезон. Тя само го е обучавала как да се оправя с geass-a си или нещо такова, но понеже Мао не е имал други близки хора и скоро е почнал да счита C.C. за повече от учител по geass using и чувствата не са били взаимни. Голяма каша с тези желания =\

В крайна сметка VV умря ли?

edit: Жената която даде geass на C.C. също каза че желанието й е да се освободи от безсмъртността си, да умре. Значи това сигурно е договора по подразбиране между всеки geass носител и наследника му/й. Обаче в случая на C.C. тя си има собствено желание - да бъде обичана и сигурно това лично желание overwrite-ва default-а(а може би загубата на паметта е просто страничен ефект от бърникането по Sword-a..и какво щеше да стане ако тя не бе решила да освободи Лулу? Тъй наречения меч щеше да се активира и да избие вече споменатите богове?). Според мен не е противоречие това че C.C. не даде новата сила на Мао - просто тя е осъзнавала че Мао я обича по стечение на обстоятелствата, понеже не е имал никой друг близък човек до себе си в детството си освен нея. Докато при Лулу това е съзнателен избор, и нямам предвид мънкането му в последния епизод - имам предвид моментите преди тя да го целуне в първия сезон, когато нещо им се смесиха спомените "Let me be your warlock, C.C."
Надявам се има смисъл в този опит за тълкуване. Но по-важно е какво ще стане от тук нататък.. Каква роля би могла да играе C.C. Ще остане ли Лулу на сухо откъм мацки почитателки(lol)?....

Първо съгласен съм че любовта им с Мао не е взаимна ... няма спор .. но все пак е била истински обичана , не заради гиъсът и...

Второ , С.С. казва (мързи ме за скрийна в момента) " Deep in my heart , I ... I wantED to be loved by someone .. "

В минало време е глагола ... т.е. , тя ТОГАВА , когато е била една прислужница, е искала да бъде обичана ...

И после добавя " ... И бях обичана ... заради гиъса си .. " ... " Но имаше толкова много обич към мене , че по едно време не можах да различа коя беше истинска" .... и дотам ...

нито казва " Аз исках да бъда обичана истински ,а не заради гиъса си" ... нито нищо ... да не говорим че тя е искала това ПРЕДИ да получи code R (безсмъртието :p ) ...

Като цяло ... шанса желанието и да е "да бъде обичана истински , а не заради гиъса " е почти 0% ...

BTW , фразата от сезон едно е " If you are a witch, then I will become a warlock" помня я много добре , понеже , това ми е любимата фраза от анимето :arrow: :idea: :wink:

@ Мори , за дъбъл поста... имаше пост пред моя :p явно е бил изтрит ;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]