|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 2:37 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Сега видях един филм, който планирам да си го сваля та се казва стопаджията  (The Hitcher) подзаглавието му е Never pick up strangers
Досега сега изписа, колко е опасно за самите стопаджии да се качват в колите на хората, но нека да погледнем нещата от друг ъгъл-
ти си шофьор караш си, и виждаш един нормално изглеждащ човек-стопаджия, викаш си -ае що не го кача човечеца
качваш и го и той се оказва, някъв сериен изнасилвач или убиец или нещо от сорта а а ?
Живеем в един болен свят......
пп: по принцип не съм толкова черноглед човек
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 4:20 pm |
 |
Almateria |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Сама не бих се качила, но пък със някой ок.
Макар че ме съмнява кой повече го е страх шофьора или стопаджията
мен преди ме беше страх да се возя в таксита сама XDD~ /ами те едни шофьори небръснати и зловещи ;_; но пък след тая фобийка бих опитала на стоп, само да имах на къде да ходя.
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 9:41 pm |
 |
Bo71raL |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 2:03 am Мнения: 2158 Местоположение: Out of Space
|
Belgarion написа: @inc пак си на сухо, а...  Oн: Внимавайте при кой се качвате, че примерно ако сте до 18 и аз ви кача, може и да не пристигнете цели до избраната дестинация 
аХА ти ли ми сви една стопаджиика преди 3 седмици под балкана ?
_________________ Слагай по-нормални подписи  Tra[n]ceR
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 9:59 pm |
 |
[dimension] |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Никога не съм била особен фен на пътуването на стоп и не, не съм го и правила. XD
Вярно е, че винаги ще се намери един тип, който да те качи в колата и да те закара съсигурност до края на дестинацията ти, но все пак предпочитам да не рискувам, твърде е колеблив късмета в такива ситуации според мене
Предпочитам да си пътувам сигурно с влак /ненавиждам автобуси, това са ми най-отвратителните пътувания../
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 10:12 pm |
 |
GUNDAM |
|
 |
|
inc написа: Сега видях един филм, който планирам да си го сваля та се казва стопаджията  (The Hitcher) подзаглавието му е Never pick up strangers Досега сега изписа, колко е опасно за самите стопаджии да се качват в колите на хората, но нека да погледнем нещата от друг ъгъл- ти си шофьор караш си, и виждаш един нормално изглеждащ човек-стопаджия, викаш си -ае що не го кача човечеца качваш и го и той се оказва, някъв сериен изнасилвач или убиец или нещо от сорта а а ? Живеем в един болен свят...... пп: по принцип не съм толкова черноглед човек
гледал съм го филма, хубав екшан, ама все пак си беше здрава измислица
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 10:23 pm |
 |
Greyer |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 12:21 pm Мнения: 85 Местоположение: Добрич / Варна
|
доста съм путувал настоп и още си пътувам. Не че ги нямам парите да си взема билет, просто ми е забавно и се срещат всякакви хора. Аз съм от Добрич и редовно пътувах до Балчик или Албена лятото. Сега редовно пътувам Балчик-Варна на стоп, защото събота и неделя съм в Балчик, а уча и бачкам в Варна Излизам на пътя и махам. Ако ме качи някои преди да дойде маршрутката ок, ако не се качам на маршрутката.
Най-дългото и интересно пътуване което съм правил е Несебър - София след концерта на Стинг. Пътво спря една кола с 2 момчета вътре без дори да им махаме, просто спряха и махнаха да се качваме. И те бая са пътували на стоп  Хвърлиха ни до Бургас, от където ни взе един професор по математика от Пловдивския Университет. Предложи ни да ни остави на автогарата в Пловдив защото всеки момент щеше да завали, но ние отказахме и слязохме на магистралата до отбивката за Пловдив. Почна да вали и решихме да се скрием под един мост наблизо когато спря един джип. Шофьора беше някакъв мъж дето държал 3 заведения в Несебър. Беше от тия селски баровци, на които им е излязал късмета и сега се хвалят наляво и надясно. Но като изключим това, беше свестен тип. Остави ни на околовръсното на София, защото пътувал за някъде другаде (не си спомян за къде беше). повярвахме 200-300 метра до спирката и си хванахме градски транспорт до Плиска и от там 280 до Студентски град. Пътуването Несебър-Студентски град отне около 4 - 4:30 часа и струваше около 1 лев за билети за градски транспорт  Беше много яко, за едно пътуване тотално различни хора, тотално различни съсловия на обществото, с тотално различни интереси и вкусове. От момчетата дето ни питаха дали случайно не ни се намира някои "цигарка", през професора с 3 визши образования които смяташе че образованието е много важно за развитието на характера и как сегашното Българското образование не може да изкара пълния потеницал на младите българи и стигнем до леко селския баровец който говореше само за пари, бизне и жени. Определено един от най-яките ми стопове
_________________ A part of me -finding my place on the WWW
Ежедневието ни не е сиво, а по-скоро светлосиво
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 10:30 pm |
 |
dark___devil |
|
 |
|
chill
Хари Потър състояние се появява след като удариш 5тото голямо и си мислиш че можеш да летиш.  А и ти в кой град живееш???
А за авто стопа много ми е кеф да го пробвам но не и сам.Поне двама да сме та да може после да си говориме за това.  Ако го карам на авто стоп то ще е за преживяването.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|