|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 3:53 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Е да, ама и това да е пак не се вързва.
Мао беше достигнал двоен Гиасс, което означава, че ако СС е искала да умре можеше да го направи чрез него. Така или иначе се видя, че не й пука толкова за него, защото го остави да умре там .
Накрая ще се окаже, че има някакво друго желание, за което изобщо не подозираме -_- ...
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 4:01 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Cagalli написа: Е да, ама и това да е пак не се вързва. Мао беше достигнал двоен Гиасс, което означава, че ако СС е искала да умре можеше да го направи чрез него. Така или иначе се видя, че не й пука толкова за него, защото го остави да умре там . Накрая ще се окаже, че има някакво друго желание, за което изобщо не подозираме -_- ... Защо да не се връзва? Я си пусни сезон едно и прегледай епизодите отново ... С.С. казва на Лулу ,че е оставила Мао , защото той не е могъл да изпълни своята част от сделката , но после се разделя от Лулу , точно защото " Мао вече е способен да изпълни желанието ми " (реда беше в подобен смисъл ) ... и да , точно Мао , защото имаше "двоен гиъс" (според мене не бива да го наричаме така) , той беше способен ... А "тя го остави да умре " когато Лулу беше употребил полицията за публичен разстрел... но Мао ожива тогава ... а после С.С. си го уби сама (там пред врата на църквата) и му каза нещо от сорта на " You go ahead " ... Ако логически следим нещата ... тя е искала да БЪДЕ обичана истински ... еми Мао я е обичал ИСТИНСКИ ... обаче тя явно не ... което означава че хипотезата на Усаги , че истинското и желание ,е да бъде обичане е не вярно ... А пък и в крайна сметка Лулу не и каза " I love you ... " ами овърташе ... щял да е накара да се засмее ... блях EDIT:Usagi написа: може би цц не е могла да даде кода си на Мао защото той е превъртял
Абе съмняваме да е било в това проблема ... всмисъл , тя е можела да си умре , а пък света да си му мисли с превъртял безсмъртен , който чете мисли
По интересно ми е защо тя го уби , ТЯ .... при условие , че той може да и "изпълни" и двете желания ...
А може би истинското и желание наистина е друго ...
Според мен , това да бъде истински обичана , не заради гиъса ... не и е "желанието" ... или ако е така явно авторите въобще не ги *** , за всичките противоречия , които създават по този начин ... по-реално е да умре , или нещо друго ...
Без двойни постове. Използвай бутона 'edit'. Morridin
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 12:11 am |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
Wind_Falcon написа: А може всеки път да дава различно желание. Поне на мене ми се струва най-удачно по тоя начин...
и така може да е....
но и според мен желанието и беше да бъде обичана без помоща на гиас....
и жалко че вече няма да виждаме старата ЦЦ а няква чистачка
ако и карен изчезне или се присъедини към кнайтс оф тен... ще е много съкс....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 12:12 am |
|
Ambyos |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 20, 2007 8:16 pm Мнения: 91 Местоположение: Sin City
|
може желанието и да е да бъде обичана от човека, който тя обича
или нещо такова. Лично на мен цялата тази работа със загубата на спомените въобще не ми хареса и ме разочарова доста. Но пък може зеленокосия пич да и ги върне.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 6:08 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Reporting in: episodes 12-15 - WTF...
Чааакай малко, чааакай малко...
Някво - откога онази камериерка е нинджа от Братството на сенкитйе...? И как така са направили толкова лесно реплика на лицето на Лулу, егати тъпото... така всеки може да си променя облика... защо чак в сезон 2? (щото чак сега имаха нужда от толкова лейм plot-no-jutsu) ;/ Да не говорим за гаврата с Шърли... Цял филър епизод за нея, за да може после като я утепат в следващия да ни е по-мъчно... фейл... Въобще да бяха зарязали изцяло проклетата Ашфорд академия, не ми пука, че русото я завършва, не ми пука за Шърли, не ми пука за Ривалз и там другите, чаакай малко... то всъщност не останаха други...
Поне сега се надявам да спрат въобще да ги дават... pls?
И тоя култ - nani sore? Някакси - изведнъж всички почнаха да говорят за него все едно досега сме били наясно - не, не сме... не можеше по по-тъп начин да ги представят... и точно като ги представиха - всички ги избиха по още по-тъп начин (Лулу + масов убиец = -10 точки за развитие на персонажа)... После и Императора се телепортира там, щото видиш ли, освен Гиас, безсмъртие, може и да се blink-ва... И накрая тая глупост с желанията...
Като гледам в новия еп. ще има Шицу в секс-слейв вариант... като персекон, ама с по-големи цици и истински бутончета за натискане... ;/ Опропастиха ми героинята...
Последна промяна Morri D'in на Вто Юли 22, 2008 7:17 pm, променена общо 1 път
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 24, 2008 3:28 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
velkito написа: доколкото помня - не, тя го каза по някое време през първия сезон. Тя само го е обучавала как да се оправя с geass-a си или нещо такова, но понеже Мао не е имал други близки хора и скоро е почнал да счита C.C. за повече от учител по geass using и чувствата не са били взаимни. Голяма каша с тези желания =\
В крайна сметка VV умря ли?
edit: Жената която даде geass на C.C. също каза че желанието й е да се освободи от безсмъртността си, да умре. Значи това сигурно е договора по подразбиране между всеки geass носител и наследника му/й. Обаче в случая на C.C. тя си има собствено желание - да бъде обичана и сигурно това лично желание overwrite-ва default-а(а може би загубата на паметта е просто страничен ефект от бърникането по Sword-a..и какво щеше да стане ако тя не бе решила да освободи Лулу? Тъй наречения меч щеше да се активира и да избие вече споменатите богове?). Според мен не е противоречие това че C.C. не даде новата сила на Мао - просто тя е осъзнавала че Мао я обича по стечение на обстоятелствата, понеже не е имал никой друг близък човек до себе си в детството си освен нея. Докато при Лулу това е съзнателен избор, и нямам предвид мънкането му в последния епизод - имам предвид моментите преди тя да го целуне в първия сезон, когато нещо им се смесиха спомените "Let me be your warlock, C.C." Надявам се има смисъл в този опит за тълкуване. Но по-важно е какво ще стане от тук нататък.. Каква роля би могла да играе C.C. Ще остане ли Лулу на сухо откъм мацки почитателки(lol)?....
Първо съгласен съм че любовта им с Мао не е взаимна ... няма спор .. но все пак е била истински обичана , не заради гиъсът и...
Второ , С.С. казва (мързи ме за скрийна в момента) " Deep in my heart , I ... I wantED to be loved by someone .. "
В минало време е глагола ... т.е. , тя ТОГАВА , когато е била една прислужница, е искала да бъде обичана ...
И после добавя " ... И бях обичана ... заради гиъса си .. " ... " Но имаше толкова много обич към мене , че по едно време не можах да различа коя беше истинска" .... и дотам ...
нито казва " Аз исках да бъда обичана истински ,а не заради гиъса си" ... нито нищо ... да не говорим че тя е искала това ПРЕДИ да получи code R (безсмъртието :p ) ...
Като цяло ... шанса желанието и да е "да бъде обичана истински , а не заради гиъса " е почти 0% ...
BTW , фразата от сезон едно е " If you are a witch, then I will become a warlock" помня я много добре , понеже , това ми е любимата фраза от анимето
@ Мори , за дъбъл поста... имаше пост пред моя :p явно е бил изтрит
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|