Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 6:01 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Дъвчите ли дъвки и колко често?
Много често , не броя по колко точно дъвки , но като си взема едно пакетче и направо се изпрява xD

Защо го правите?
Просто обичам , особено преди/след цигара

Коя ви е любимата?
Обожавам дъвки стил Hubba Bubba (особено вишна) , на Орбит най-често си купувам диня , или пък по едно време ги бяха пуснали отново , но не съм сигурна за имато мисля , че Big Red се казваха или нещо такова ~~ X3

От къде се снабдявате с тях?
Магазинчета ? xD

Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви?
Ами честно казано рядко обръщам вснимание ^^'

Правите ли балончета?
Направо не мога да се спра на моменти , това за мен е като неписан закон - имам ли дъвка в устат = балончета .

Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
Ами зависи - ако някой ми млящи насреща или преживя като крава направо полудявам , но ако не прави нищо с нея . . .

Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?
Близлки най-вече X3

Дъвката VS. Четката+пастата?
Нищо не може да се сравни с пастата и четката за зъби , но ако бързам ужасно много и просто нямам време минавам на резервния вариант .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 7:26 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Btw като по-малки пробвали ли сте да дъвчете много дъвки Shock наведнъж? Ние си убивахме вкусовите рецептори с тия неща :lol:

И питаш. :twisted:

С едно момче даже се състезавахме колко дъвки Shock можем да дъвчем навъднъж.Аз издържах само до 14-та. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 9:51 pm 
Аватар

Глйоб... скръц... любима дъвка

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:25 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
KISSSY написа:
Btw като по-малки пробвали ли сте да дъвчете много дъвки Shock наведнъж? Ние си убивахме вкусовите рецептори с тия неща :lol:
не можах да се сетя за името
tanks :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:27 am 
Аватар

KISSSY написа:

Е неееее. Ама преди да ги сдъвчиш чакаш 20 секунди, за да окиселее съвсем. Леле колко гадно беше! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 8:58 am 
Аватар

ае, някой от вас някога да е дъвкал "Идеал" ?българското соц творение.. нашият отговор на Риги Сперминт и Орбит...
а после дойде и "кент турбо"- голяма , вълнуваща дъвка... хеех..тя беше турска и имаше картинки с автомобили.. голям кеф..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:15 am 
Аватар

KISSSY написа:

О, Шок дъвките бяха едни от малкото,които ме кефеха :lol: И бтв, ако ти стане лошо в кола действат XDD
Жалко, че вече не се намират почти никъде ):

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:05 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често? Почети всеки ден.
Защо го правите? Еми за дъх,за почистване на зъбите и еи така да си жвакам. :D
Коя ви е любимата? Тъмно синя орбит
От къде се снабдявате с тях? Магазина
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? Не
Правите ли балончета? Правя. :lol:
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? Ми незнам аз не се съобразавам много много с това. :lol:
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? Ако съм навън я плюя кадето доиде,ако съм си у нас я плюя в коша. :lol:
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? 1-2 часа,след това започва да ме боли ченето. :lol:
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? Мииии незнам. :lol:
Дъвката VS. Четката+пастата? Всички. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 3:30 pm 
Аватар

ОБОЖАВАМ ДЪВКИИИИИИИИИИИИ
Оферта са, особено ако ти е пресъхнала устата или искаш вкус.
Винаги имам дъвки в чантата си, обикновенно са люти с привкус на нещо. Може и повече от 1 вид да са.
Преди дъвчех само лилавия Winterfresh с вкус на касис, но откакто излезнаха макси дражетата Winterfresh Fusion с вкус на мента с пъпеш, дъвча само тях. Страшно ми харесват, а и вкуса стои супер много време след като си почнал да я дъвчеш. Като малка обичах мн близалките с дъвка, но после и ги отказах и минах само на Chupa Chups, но това е др тема :P
Предпочитам да са без захар и затова си купувам на Wrigley's продуктите. Orbit Herbal White обичам най-мн от избелващите, стращно готин вкус имат, купувам си ги като няма от моите или като искам нещо избелващо за зъбките. (Заедно с Orbit Professional Mints - бонбони на дражета за почистване на езика, мн са добри :wink: )
На ден ям по няколко дъвки, обикновено след като съм хапнала, но може и цялото пакетче, особено като раздам на хора около мен.
Полудявам като някой дъвче дъвка с отворена уста обаче, мега селяния е :evil:. Или мляска докато си говори с теб.
Обичам да правя балончета, но се съобразявам, също както и ако говоря с някой.
Дъвча дъвката си докато има вкус или малко след това, не обичам като стане на гума...изхвърлям си я в пепелник или кошче за боклук. Ако няма я завивам в нещо и изчаквам докато мога да я хвърля някъде.
Четката за зъби си е четка, пастата също, дъвката не може да ги замени. Едното е за дъвчене, а другото лична хигиена ;о))))))

Заглавие: Re: Дъвките и Вие
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 3:54 pm 

Дъвки дъвча всеки ден всеки час всяка минута всяка секунда кажи- речи...а що го правя?Има мн неща дет правя и дет не мога да си ги обясня логически,но може би щот ми се...дъвчи и защото искам да си поставям лични рекорди за балони :lol:
Всички дъвки обичам стига да не са мн лютиви,но по принцип предопчитам от Хуба-Буба...Не ме интересува да със захар или без just gimmie gum you bitch!Една дъвка я дъвча по принцип докат не и изчезне вкусът,макар че често забравям и я задържам повече от 2 или 3 часа...
Относно въпроса "Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?" ами според мен зависи с кого ся напармире е некултурно ако дъвчеш дъвка и говориш например с директорката или учителката или някоя такава усоба...
а пък "Дъвката VS. Четката+пастата?"
Ами четката + пастата ако говорим за здравето на зъбите /лол ся се почувставх като бобъра Зъбчо x_X/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 12:51 pm 
Аватар

Дъвчите ли дъвки и колко често? -Дъвча винаги,когато излизам
Защо го правите? - Ами,вече не знам :lol: Явно съм пристрастена :lol:
Коя ви е любимата? - Winterfresh Polar Ice
От къде се снабдявате с тях? - От магазина до нас :lol:
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - Ами аз дъвча само Winterfresh,не обичам сладки дъвки,така,че предполагам,че правя разлика :lol:
Правите ли балончета? - Не,размерът на дъвката не ми позволява, а и не ми е навик
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - Зависи с кой говориш :P
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - Или в кофа,или в тоалетната :roll:
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - Зависи за колко време съм навън :lol:
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - Няма други :lol:
Дъвката VS. Четката+пастата? - Не мисля,че могат да се сравняват: четката+пастата- най-добрият вариант; дъвката- полезна,когато не можеш да ползваш четката+пастата(т.е. навън) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:56 pm 
Аватар

Дъвча дъвки постоянно... Пристрастена съм. Купувам си главно Орбит лимон или ментови (дражета), но любимите ми са ябълка, които ги спряха от производство доста отдавна (преди около 10 години). Има едни Happydent, които също радват - само от аптеки могат да се купят. Имам едни черни и тъмно сини дъвки, японско производство, които обаче не мога да се престраша да изпробвам, тъй като са отровно люти... не ми се умира млада :lol: :lol:
И аз не знам защо дъвча дъвки, от малка го правя и ми е навик, което ест. не е хубаво, защото ченето ми ще е прецакано като одъртея, но...
Сменям ги през час, два, през повече само се разнасят микроби... Случвало ми се е да забравя, че дъвча - неприятно. Една сутрин се събудих с дъвка в устата XD беше се разложила :lol:
Предпочитам четка+паста и след това дъвка (:

Общо взето дъвката рулз :mrgreen:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 9:37 am 

Дъвчите ли дъвки и колко често? - През ден.

Защо го правите? - Незнам, за устна гимнастика .

Коя ви е любимата? - Сега Orbit или подобните ( да налютява, да има сълзи), а преди време ( назад назад ) TURBOOO и всички old-school ( имаше много яки дъвки ), които се доставяха от Корекома или от познати тираджий.

От къде се снабдявате с тях? - От всякъде.

Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? - Правя и не ме интересува.

Правите ли балончета? - Ако дъвката позволява.

Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? - Да, но зависи и с кой общуваш.

Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? - в кошче или не се усещам и я поглъщам.

По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? - половин час/половин ден.

Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? - За залъгалка може близалка, а за освежител една ментичка :lol: .

Дъвката VS. Четката+пастата? - Четка и паста.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 7:49 pm 
Аватар

Още си пазя картинки от дъвките Турбо...след 40-50-100 г. (?) ще са с огромна стойност за колекционерите...и тогава ще забогатея и най-накрая 6те мога да си купя колата на batman...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 4:54 pm 

Навремето си купувах цели кутии дъвки турбо ... Сега кефа от дъвченето ми отпадна. Нямам идея защо...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 6 [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]