Дата и час: Нед Фев 23, 2025 2:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:19 pm 
Аватар

ами 1.0 е по-скоро summary на първите няколко епизода с малко промени
по-добре си гледкай анимето защото в овите ще има доста промени нататък
нови герои алтернативен край ала бала..
а има мнооого време докато излязат всичките

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:22 pm 
Аватар

Wildheart написа:
Има ли нещо общо м/у Neon Genesis Evangelion и Evangelion 1.0 You Are Not Alone,защото ще почвам анимето и искам да знам сичко с което е свързано :o

Изледай първо анимето.. Ако искаш два пъти даже!! =D
След това изгледай филма, задължително!! Него даже повече от два пъти ако искаш.. =)

Като направиш това спокойно можеш и да изгледаш remake-а ''you are (not) alote ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 6:51 pm 
Аватар

Това с 2та пъти да го гледа ми хареса :lol: :lol: Аз до преди няколко дена го изгледах отново за 4ти път сигурно и честно казано всеки път намирам все повече и повече неща,които съм пропуснал....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 4:34 pm 
Аватар

Някой може ли да ми каже от 21еп нататъка има няколко които има нормален еп и директор'с кът.Кое трябва да гледам, т.е. нормален еп без изрязани сцени щото четох някаде че има разлика от 2та вида :) :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 4:40 pm 
Аватар

Гледай director's cut:няколко бонус сцени към нормалните епове, ако не се бъркам :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 12:23 am 
Аватар

wtf... :shock:
къв беше смисъла шинджи да остава на планетата единствено с Асука...при положение че сичко беше мъртво..защо зе да я души накрая и изказването след това :o ,ко стана с колямата Рей и кръстовете и т.н. не мога да консумирам всичко все още...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:02 am 

Спокойно, не се притеснявай. И още 5 пъти да го изгледаш пак ще има черни петна, които да останат неразгадани(неразбрани), но не е ли това интересното и привличащото в това аниме ( изцяло мое мнение от ефекта му върху мен ). Гледай го отново :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 2:36 pm 
Аватар

Всъщност след като дятката от NERV каза че сичко зависи от Шинджи,той избира сички да измрат,но след като разбира,че само тези със желание за живот могат да се върнат на планетата той решава да им даде 2ри шанс...,но явно за сега само той и Асука имат това желание.. това разбрах аз :o
Но все още не мога да разбера той защо зе да души Асука и после като разбра че е жива вика "I feel teribble"... + това защо Асука е жива след като буквално я пръснаха на две....
Другото което не мога да разбера,какво стана с хората и кръстовете след като голямата Рей ги погълна,защото тя после се сгрумоли умряла...
Другото нещо.. Мисато може ли да се върне макар че не е умряла от 3I ??
И последното... дори да се върнат повечето хора.. или сичките хора как ще живеят на тази планета,след като сичко което има е "дроп сърма" :shock: :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:00 pm 
Аватар

Значи, те не точно умират, те се превръщат в L.C.L. със състав подобен на Soup of Life (мисля че няма нужда да обяснявам какво е това). От там могат да излязат само тези, които искат. Кил умира, щастлив е (според митологията е бесмъртен и за това иска да предизвика 3-rd impact), Мая умира в прегрътките на Ритсуко, щастлива, този с късата коса (вече взех да им забравям имената) умира в прегръдките на Мисато, този с дългата коса се крие (отказва се от живота), Гендо отива при Юуй. Схвана ли, който е щастлив или се е отказал от живота умира, завинаги, и не може да се върне от супата на живота. Последните думи на Асука са "I'll kill you..." и протегната ръка, да се забележи, че Асука, която оживява е с превързана ръка и око. Що се отнася до голямата Рей, тя е всъщност Rei-Lilith, Lilith е втората жена на Adam (според не помня коя митология), а в анимето майка на живота, и загубения 18-ти ангел, произлязъл от черната луна (the egg of Lilith), който 18 ангел се опитват да възстановят чрез Human Instrumentality Project, всички други ангели произлизат от бялата луна (the egg of Adam) на южния полюс, как двете яйца са попаднали на съответите места, не ме питайте :), но те формират 2-та еднакви geo front-а, този в Tokyo-3 и този на южния полюс. И те така, май т'ва е повечето от идеята, до колкото и аз съм я схванал. По-нататъка може да се сетя за още нещо :):):).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 6:05 pm 
Аватар

лилит е първата жена на адам

това че рей-лилит е 18-тия ангел не го помня
чела съм че 18-тия ангел е човечеството а лилит е 2-рия

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 7:57 pm 
Аватар

Usagi написа:
чела съм че 18-тия ангел е човечеството

тя Мисато го казва тва в ЕоЕ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 10:11 pm 
Аватар

Мда, ама не съвсем, 18 ангел се е изгубил, а остнаалите са просто други възможности, затова първо трябва да ги избият тях и след това да възстановят 18-тия ангел в истинската му форма, т'ва е същността на Human Instrumentality Project.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 21, 2008 10:20 pm 
Аватар

Spiderm@n написа:
Мда, ама не съвсем, 18 ангел се е изгубил, а остнаалите са просто други възможности, затова първо трябва да ги избият тях и след това да възстановят 18-тия ангел в истинската му форма, т'ва е същността на Human Instrumentality Project.

Далеч си...H.I.P. има за цел просто и ясно да синтезира бог..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 3:50 am 
Аватар

Има "Windows for dummies","Linux for dummies"...няма да е зле да има и "Eva for dummies" за хора като вас : ).
Anyway надявам се в другите части от Rebuild-а да има повече пердах и less emo shitz.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:22 am 
Аватар

Reyller написа:
Има "Windows for dummies","Linux for dummies"...няма да е зле да има и "Eva for dummies" за хора като вас : ).

Абе от полза ще си е :lol: Иначе кога се очаква да излязат другите 3 части на ребилд-а? .о.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]