|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 12:15 pm |
|
ANONIMNIQ |
|
|
Регистриран на: Пон Май 01, 2006 12:21 am Мнения: 65 Местоположение: Burgas
|
Харесвам много азиатското кино, харесвам и корейските филми, и много исках да гледам този филм... но за съжаление или трябва да го гледам с английски субтитри и на си разваля впечатлението от него (заради не-особено добрия ми английски) ... или да го пропусна
Жалко, че за едни от най-бозавите холивудски филми почти веднага се появяват субтитри, а за качественото кино може и изобщо да не се направят ...
което ме навежда на мисълта, че масовия зрител май си пада само по бози
Жалко ... филмчето сигурно е страхотно ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 1:07 am |
|
ANONIMNIQ |
|
|
Регистриран на: Пон Май 01, 2006 12:21 am Мнения: 65 Местоположение: Burgas
|
Sinyhe написа: Уф,на този филм му почнах субтитрите преди време и 1/3 са готови, ако се въоражиш с малко търпение надявам се в скоро време да ги довърша (без да давам срокове ще гледам да е скоро),че наистина отдавна си стоят така...
Имам търпение естествено ... колкото е нужно ще се почака
Просто след добрите отзиви и на мен много ми се гледа филмчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: A Moment to Remember [K-movie] Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 5:49 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Толкова време след като гледах филма пак попадам на темата и препрочитам отзивите.....Често казано и при мен той е в графата "Най!!!" и именно затова може би ме е страх направо да го гледам пак. Като знам тогава какъв водопад от чувства и емоции ме сполетя....Страх ме е да повторя, само седя и си слушам кротко ОСТ, което ми напомня, че видях, че не е качен, а е повече от разкошен! Ще го кача тия дни, обещавам, много много хубав е, с всичките тези испански песнички и Несун Дорма също, уааа!!! И се оказа накрая, че това са корейки, които го пеят - Big Mama....(ох, и техните албуми трябва да ги кача, защо ли обаче не ми се правят теми нещо....)....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|