Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 10:26 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дам, и нека си седят там, моля :lol:
Ми Зенитче, яснея, за да мога да предизвикам съдбата нещата да станат както си ги мисля :Р Просто стойката, която Марианна е взела, 1:1 припокрива Руруши...
Ест. доводи освен, че чувам гласове, нямам :Р
Вилаета ми се ще да вярвам, че е с Лулуш и е разкрила някой предател от черните рицари =/ Какво би могла да разкаже на Оуги, че той да се обърне срещу Лулу? По-скоро може да му покаже новото си бельо отколкото това =0
Шнайзер, че не му е чиста работата си личи от опенинга... Имератора, той, Лулу... 3те страгегически елемента на анимето. 2 от тях са ни ясни, 3тия не бих могъл да го предположа...

А тоя мазен гъз като казва ".....Sekai no USO wo... KOWASUU" просто шси го изрежа на клипче и ще го ехо-ъплоудна в някой сайт, тва е култово, нечовешкото преувеличаване, слушах го 5-10 пъти =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 12:06 am 
Аватар

CC беше невероятно сладка! Очаквам следващите гласове в анкетата в фенскусии да са еднопосочни :lol:
Сузако толкоз време нищо не зацепи сега изведнъж му хрумва "Да, тез са контролирани от гиас. Това е 100% сигурно!"
Вилета и Оги малко ще задържа коментара. Тяхното не е ни да ги колиш ни да биеш ><
И за цялата работа безсмъртие и тн нещо не ми стана ясно всичко. ВВ е отстъпил безсмъртието си на Чарлз и Чаралз е станал безсмъртен. Опитва се да вземе безсмъртието от СС за да няма други говеда като него?! Нещо логиката се изплъзна >< Да не говорим че нищо не казаха за Мариан. Надали сега СС ще може да си говори с нея ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 12:36 am 

Епизода е мега тежък особено за ЛулухСС фенове ,като мене... аз по принцип не приемам анимето с лека ръка и единствените епизоди в които го гледам само за фън са тия с бункасайте ... просто ми е некво много тежко в момента... ще драскам по-обстойно след 10-тият преглед на епизода като ми се поизчисти съзнанието...

В крайна сметка онова как монахинята изигра С.С. , беше просто... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: И сега вече с тая абсолютна промяна в характера.... от една дама ,изпълнена с толкова ОПИТ от живота...чак толкова , че да доведе до абсолютно безразличие към него... става просто едно малко момиченце , което тепърва ще проглежда за света... нямам думи просто ... е затва това АНИМЕ е огромно...

А цялата система вътре с механизмите и маските ... мега тежко за компресиране също....

палците яко горе за Code Geass!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 12:54 am 
Аватар

Аман от плот търнове, аман... не, всъщност, супер си е така, но честно, някак си щеше да ми е по-леко ако имаше десет епизода яки битки и един хепи енд, па и без секс накрая:V. Но пък щеше да е просто поредното аниме.

Сузаку е задник, споменавал ли съм го? А, и на Карен й отива тая дрешка....

Ама ШиЦу и така ще е сладка, но ми се губи някъде... просто е друг персонаж, друг човек.... интересно защо стана това точно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 7:37 am 
Аватар

Първо да кажа, че ми олекна за Кален, понеже няма да я пълнят с дрога.
faye написа:
И за цялата работа безсмъртие и тн нещо не ми стана ясно всичко. ВВ е отстъпил безсмъртието си на Чарлз и Чаралз е станал безсмъртен. Опитва се да вземе безсмъртието от СС за да няма други говеда като него?!

Аз не останах с такова впечатление. По-скоро СС отиде при него 'щото той можеше да я убие, а Лулуш не можеше. Ся, че повече нема да има говеда като него е по-скоро бонус в цялата работа, доколкото го разбрах.
А краят на епизода беше просто разбиващ и мен лично ме хвърли директно в десета глуха. Не знам как ще дочакам до другата седмица.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 10:49 am 
Аватар

Тоя епизод ме убиЧЧ ебаси!!! през цялото време гледах така :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 11:15 am 
Аватар
in need of a hero

Да и аз бях нещо подобно :lol: .

Най-накрая дадоха историята на СС, и не че очаквах да е лека ама беше страшно гадно. Всъщност това "Предаден от единствения, на когото имаш доверие" ми е №1 от начините, по които могат да те прецакат възможно най-гадно.
Края просто ме довърши. Даже не разбрах защо стана това, което стана :o ...

И в крайна сметка ако ВВ е харесвал Мариане, тогава какво... Шаруру ли я е мразил? :o

Ура поне за Вилетта и Оги, че имат някакъв прогрес :lol:

Но С.С. :(
Дори в привюто имаше един момент в който тя тръгна да се съблича, и Лулу тръгна към нея и тя се сви, понеже си помисли че ще я бие :(

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 12:45 pm 
Аватар

Има една дума за тоя епизод -- брейнфък :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 2:09 pm 
Аватар

Аз оставам безмълвна.

Не, глупости. ЦиЦи нещо съвсем се сбърка, ама за толкова живот сигурно не и е лесно и на нея и всичкия ужас, който е преживяла. Ама и какъв Гиас е имала...

Сузаку нема такъв нещастник, просто няма второ такова лайно като него, евала на Карен за шамара. Мъжко момиче ни е тя.

Оги и Вилета...Ако Вилета не беше толкова зверски яка мацка, щях да се навия да умрат прегърнати и да се свърши. А таязи сайоко е като излязла от Наруто с тия кунаи и глупости.

Шнейзер показа, че има още нещо в ръкава. Само да не беше дело на откаченото лесбо и всичко би било идеално.Но вече се знае, че ще направи нещо много лошо на нашите хора, а дано и случайно набара сузаку там.

Чарлс е някво куку и той. Но вероятно наистина искаше да взема кода на СС, за да не може никой да му се изпречи, щото явно излиза, че ЦЦ и ВВ са единствените такиви.

А тая работа с Мариана...Искам да разбера какви ги е кроила тая жена. Имала е план с СС и или СС не го изпълнява, или Мариана е имала някакви странни представи за майчина обич.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 2:16 pm 

Според мене това че си загуби спомените е точно в резултат от Sword of Akasha-та ... аз лично ми се стори че след като Чарлз я хвана (като за целувка направо btw :lol: ) тя един вид започна да си губи спомените още тогава... ако я погледнете в очите , ще видите как си сменя изражение-то на 3,4 пъти ... един вид това ирейзва всичко от сегашния момент до когато се е родила ... и след това ... до нищотото ... но точно в последния момент , тя се отблъсква (може би тогава е онази С.С. , която е "робинята" .. демек онова малко момиченце , което беше прието от монахинята , което го е страх от всичко ) и точно заради това че е толкова страхлива се отблъсква от чарлз ... желанието за живот у нея се е завърнало (точно както онова малко момиченце има голямо желание за живот) ... аз лично поне така тълкувам тази сцена ... и съответно начина на действие на Sword of Akasha ...

Сцената която още не мога да разгадая е тази , в която монахинята умира ... лесно ще забележите , че има кръв И по С.С. ,а не само по монахинята... което води до логичния въпрос ... как става целият "ритуал"?? Защото няма смисъл да показват С.С. цялата окървавена по врата и т.н. и после монахинята в локва от кръв ... и това да стане само от самоубийството на монахинята ... :o :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:05 pm 
Аватар

аз вече се ошашавих дали да пиша тука или в темата за спойлерите -.-

Цитат:
Шнейзер показа, че има още нещо в ръкава

чакам момента в който ще покаже какво има в панталоните :lol:

за Марианне в следващия епизод сигурно Лулуш ще я подпита
като гледам как е вързана може и да се позабавляват :lol:

за с.с. ...не знам дали sword of akasha се е задействал защото тя го спря..
код-а й не е отишъл в лулуш защото той не беше готов (нямаше дабъл гиъс)
в анимесуки някой подметна че желанието й вече й е изпълнено (сцената когато лулуш я спаси от императора разбира че е обичана) и затова код-а й изчезва or smth и всички спомени след като е получила гиъс-а изчезват с него

anyway по ме интересува карен според разни спойлери няма да предаде лулуш но няма и да остане с него
ако тя се махне от анимето за мен лично ще е еквалентно на Л когато умря в death note...
лулуш изобщо не мисли да я спасява накрая пак ще се оправи сама
интересно ми е какво ще си гугат с knight of ten

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:15 pm 

много ми е интересно какво разбирате под код... щото аз разбирам некви цифри... но явно става навъорис за онова "татуу" дето и беше на челото? 8) 8) 8) Което ми напомня закво пак чарлз го еполучил на ръката си :shock:

П.п. нейното желание е да умре , а не да бъде обичана ... а тя още е жива = не е изпълено

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:18 pm 
Аватар
in need of a hero

Flame Alchemist хипотезата за загубата на спомените на СС е добра, но когато тя се отблъсна от Шаруру отиде и направи нещо, за да освободи Лулу.
Според мен е както Usagi казва. Изпълнило й се е желанието и затова си ги е изгубила?

ЕДИТ: Ами не знам за тату-то по тялото, но СС нали има и такъв белег точно под лявата гърда, който е получила в онзи "ритуал" с монахинята както изглежда. Може би Шаруру и ВВ са направили нещо подобно, само дето Шаруру не е убил след това ВВ.

Последна промяна Cagalli на Пон Юли 21, 2008 3:21 pm, променена общо 1 път

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:19 pm 
Аватар

кода на ръката на императора е този на ВВ
а истинското желание на СС не е да умре а да бъде обичана
по естествен начин не с гиъс

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 3:38 pm 

Cagalli написа:
Flame Alchemist хипотезата за загубата на спомените на СС е добра, но когато тя се отблъсна от Шаруру отиде и направи нещо, за да освободи Лулу.

Еми да , това беше единственото необяснимо в хипотезата ми , но бих казал че са некви спонтанни неща ... правиш нещо без да знаеш защо... Но Лулу се опитва да и се обясни в любов преди тя да натисне там лудниците , което означава ,че (по хипотезатра на Усаги) той е изпълнил желанието ПРЕДИ тя да дрънне панела ... съответно пак е била без спомени ... което означава , че тя не е знаела как да използва Sword of Akasha , и съответно нейните действия могат да бъдат обяснени само "спонтанни действия "

Колкото до желанието и ... наистина Лулу казва " I know what is your true wish" ...

Но от друга страна ... Мао ... той обичаше С.С. по всякакъв възможен начин и то не заради гиъса ,а заради гласът и ...

Даже имаше една реплика (цитирам по спомени) на С.С. към Lulu , за Мао : " He thinks of me as a lover and as best friend ... "

Ето заради това си мисля ,че в крайна сметка , желанието и е било да умре ...

Последна промяна Flame Alchemist на Пон Юли 21, 2008 3:54 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]