|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 10:26 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дам, и нека си седят там, моля Ми Зенитче, яснея, за да мога да предизвикам съдбата нещата да станат както си ги мисля :Р Просто стойката, която Марианна е взела, 1:1 припокрива Руруши... Ест. доводи освен, че чувам гласове, нямам :Р Вилаета ми се ще да вярвам, че е с Лулуш и е разкрила някой предател от черните рицари =/ Какво би могла да разкаже на Оуги, че той да се обърне срещу Лулу? По-скоро може да му покаже новото си бельо отколкото това =0 Шнайзер, че не му е чиста работата си личи от опенинга... Имератора, той, Лулу... 3те страгегически елемента на анимето. 2 от тях са ни ясни, 3тия не бих могъл да го предположа...
А тоя мазен гъз като казва ".....Sekai no USO wo... KOWASUU" просто шси го изрежа на клипче и ще го ехо-ъплоудна в някой сайт, тва е култово, нечовешкото преувеличаване, слушах го 5-10 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 12:06 am |
|
faye |
|
|
|
CC беше невероятно сладка! Очаквам следващите гласове в анкетата в фенскусии да са еднопосочни
Сузако толкоз време нищо не зацепи сега изведнъж му хрумва "Да, тез са контролирани от гиас. Това е 100% сигурно!"
Вилета и Оги малко ще задържа коментара. Тяхното не е ни да ги колиш ни да биеш ><
И за цялата работа безсмъртие и тн нещо не ми стана ясно всичко. ВВ е отстъпил безсмъртието си на Чарлз и Чаралз е станал безсмъртен. Опитва се да вземе безсмъртието от СС за да няма други говеда като него?! Нещо логиката се изплъзна >< Да не говорим че нищо не казаха за Мариан. Надали сега СС ще може да си говори с нея ><
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 12:54 am |
|
nem13 |
|
|
|
Аман от плот търнове, аман... не, всъщност, супер си е така, но честно, някак си щеше да ми е по-леко ако имаше десет епизода яки битки и един хепи енд, па и без секс накрая:V. Но пък щеше да е просто поредното аниме.
Сузаку е задник, споменавал ли съм го? А, и на Карен й отива тая дрешка....
Ама ШиЦу и така ще е сладка, но ми се губи някъде... просто е друг персонаж, друг човек.... интересно защо стана това точно...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 7:37 am |
|
engine |
|
|
|
Първо да кажа, че ми олекна за Кален, понеже няма да я пълнят с дрога.
faye написа: И за цялата работа безсмъртие и тн нещо не ми стана ясно всичко. ВВ е отстъпил безсмъртието си на Чарлз и Чаралз е станал безсмъртен. Опитва се да вземе безсмъртието от СС за да няма други говеда като него?!
Аз не останах с такова впечатление. По-скоро СС отиде при него 'щото той можеше да я убие, а Лулуш не можеше. Ся, че повече нема да има говеда като него е по-скоро бонус в цялата работа, доколкото го разбрах.
А краят на епизода беше просто разбиващ и мен лично ме хвърли директно в десета глуха. Не знам как ще дочакам до другата седмица.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 11:15 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Да и аз бях нещо подобно .
Най-накрая дадоха историята на СС, и не че очаквах да е лека ама беше страшно гадно. Всъщност това "Предаден от единствения, на когото имаш доверие" ми е №1 от начините, по които могат да те прецакат възможно най-гадно.
Края просто ме довърши. Даже не разбрах защо стана това, което стана ...
И в крайна сметка ако ВВ е харесвал Мариане, тогава какво... Шаруру ли я е мразил?
Ура поне за Вилетта и Оги, че имат някакъв прогрес
Но С.С.
Дори в привюто имаше един момент в който тя тръгна да се съблича, и Лулу тръгна към нея и тя се сви, понеже си помисли че ще я бие
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 2:09 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аз оставам безмълвна.
Не, глупости. ЦиЦи нещо съвсем се сбърка, ама за толкова живот сигурно не и е лесно и на нея и всичкия ужас, който е преживяла. Ама и какъв Гиас е имала...
Сузаку нема такъв нещастник, просто няма второ такова лайно като него, евала на Карен за шамара. Мъжко момиче ни е тя.
Оги и Вилета...Ако Вилета не беше толкова зверски яка мацка, щях да се навия да умрат прегърнати и да се свърши. А таязи сайоко е като излязла от Наруто с тия кунаи и глупости.
Шнейзер показа, че има още нещо в ръкава. Само да не беше дело на откаченото лесбо и всичко би било идеално.Но вече се знае, че ще направи нещо много лошо на нашите хора, а дано и случайно набара сузаку там.
Чарлс е някво куку и той. Но вероятно наистина искаше да взема кода на СС, за да не може никой да му се изпречи, щото явно излиза, че ЦЦ и ВВ са единствените такиви.
А тая работа с Мариана...Искам да разбера какви ги е кроила тая жена. Имала е план с СС и или СС не го изпълнява, или Мариана е имала някакви странни представи за майчина обич.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 2:16 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Според мене това че си загуби спомените е точно в резултат от Sword of Akasha-та ... аз лично ми се стори че след като Чарлз я хвана (като за целувка направо btw ) тя един вид започна да си губи спомените още тогава... ако я погледнете в очите , ще видите как си сменя изражение-то на 3,4 пъти ... един вид това ирейзва всичко от сегашния момент до когато се е родила ... и след това ... до нищотото ... но точно в последния момент , тя се отблъсква (може би тогава е онази С.С. , която е "робинята" .. демек онова малко момиченце , което беше прието от монахинята , което го е страх от всичко ) и точно заради това че е толкова страхлива се отблъсква от чарлз ... желанието за живот у нея се е завърнало (точно както онова малко момиченце има голямо желание за живот) ... аз лично поне така тълкувам тази сцена ... и съответно начина на действие на Sword of Akasha ...
Сцената която още не мога да разгадая е тази , в която монахинята умира ... лесно ще забележите , че има кръв И по С.С. ,а не само по монахинята... което води до логичния въпрос ... как става целият "ритуал"?? Защото няма смисъл да показват С.С. цялата окървавена по врата и т.н. и после монахинята в локва от кръв ... и това да стане само от самоубийството на монахинята ...
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 3:05 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
аз вече се ошашавих дали да пиша тука или в темата за спойлерите -.-
Цитат: Шнейзер показа, че има още нещо в ръкава
чакам момента в който ще покаже какво има в панталоните
за Марианне в следващия епизод сигурно Лулуш ще я подпита
като гледам как е вързана може и да се позабавляват
за с.с. ...не знам дали sword of akasha се е задействал защото тя го спря..
код-а й не е отишъл в лулуш защото той не беше готов (нямаше дабъл гиъс)
в анимесуки някой подметна че желанието й вече й е изпълнено (сцената когато лулуш я спаси от императора разбира че е обичана) и затова код-а й изчезва or smth и всички спомени след като е получила гиъс-а изчезват с него
anyway по ме интересува карен според разни спойлери няма да предаде лулуш но няма и да остане с него
ако тя се махне от анимето за мен лично ще е еквалентно на Л когато умря в death note...
лулуш изобщо не мисли да я спасява накрая пак ще се оправи сама
интересно ми е какво ще си гугат с knight of ten
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 3:38 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Cagalli написа: Flame Alchemist хипотезата за загубата на спомените на СС е добра, но когато тя се отблъсна от Шаруру отиде и направи нещо, за да освободи Лулу.
Еми да , това беше единственото необяснимо в хипотезата ми , но бих казал че са некви спонтанни неща ... правиш нещо без да знаеш защо... Но Лулу се опитва да и се обясни в любов преди тя да натисне там лудниците , което означава ,че (по хипотезатра на Усаги) той е изпълнил желанието ПРЕДИ тя да дрънне панела ... съответно пак е била без спомени ... което означава , че тя не е знаела как да използва Sword of Akasha , и съответно нейните действия могат да бъдат обяснени само "спонтанни действия "
Колкото до желанието и ... наистина Лулу казва " I know what is your true wish" ...
Но от друга страна ... Мао ... той обичаше С.С. по всякакъв възможен начин и то не заради гиъса ,а заради гласът и ...
Даже имаше една реплика (цитирам по спомени) на С.С. към Lulu , за Мао : " He thinks of me as a lover and as best friend ... "
Ето заради това си мисля ,че в крайна сметка , желанието и е било да умре ...
Последна промяна Flame Alchemist на Пон Юли 21, 2008 3:54 pm, променена общо 1 път
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|