НАли съм манякален убиец не ми дават да ползвам неща по остри от дървена лъжица- нали заклах хамстера със стоманена наскоро.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Май 22, 2006 10:33 am
vilio
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:47 am Мнения: 415 Местоположение: far far away
МИ от няколко месеца все аз готвя и се оправям в нас с яденето...най - често ползвам ножовете. Все пак преди да зготвиш нещо трябва да го нарежеш, обезкостиш или там каквото си е редно да го направиш в зависимост от това какво искаш да готвиш и най-вече по какъв начин ще го готвиш...
Бах, не мисля за такива работи.А ако се замисля отговора е вилица-у нас по-остри предмети от нея не ми дават,щото доктора каза,че сам имал някакви "психични отклонения"..Какво е тва-незнам
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
Заглавие:
Публикувано на: Вто Май 23, 2006 1:18 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
хах Нож защото мноо обичам да режа и ако имам късмет КЛЪЦ опа нез някое пръсче и опааа доста време в нас за да Гледам Анимета иначе се опитвам да направя същото на Сестра ми защото мрази анимета - тъпа уфсъ (открийте 4-те грешки в думата)
Вилиците рулират^^ те са мултифункционални..боцкаш, режеш, сецаш-всичко в едно!..абее, важно е да ти е вкусно, пък с каквото искаш яж ..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Ми предпочитам с ръце по - слако сякаш, но понякога се налага.. Просто е малко просташко да си на някой прием / Примерно / и да бъркаш в чинията си с ръце.
А като изключим това много си падам по големите дървени лъжици, хаха.. Или черпаците. Ааа, супер..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения