|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 5:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26782_1252844635.jpg) |
Lost_Ronin |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
[quote="SayanMk"]
Дъвчите ли дъвки и колко често?Еми когато няма тик так съм на дъвки, тоест поне един два пъти на месец.
Защо го правите?Еми освежва дъха?
Коя ви е любимата? Ами... нямам. Може би на орбит лимончето.
От къде се снабдявате с тях?От магазина добре ли звучи?
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? Не ми пука, няма да надабелея от това.
Правите ли балончета?Не. Така и не се научих, а и май с орбит не става.
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?Едва ли има проблем. Естествено, че ако го харесваш и го уважаваш човека няма да му дъвчеш пред носа, ама е по-добре отколкото да го свалиш с гадния си дъх.
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как?Ами в кошчето с плюене. Понякога и на тревата, органичен боклук е все пак.
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? Е не много, че й свършва вкуса и после е гадна за джвакане.
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка?Тик так.
Дъвката VS. Четката+пастата? Е четката и пастата. Те почистват най-добре, нищо не може да ги замени.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 10:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26642.jpg) |
Palachinka*_* |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 09, 2008 10:10 pm Мнения: 224 Местоположение: ~H-town~
|
Дъвчите ли дъвки и колко често? винаги,когато имам
Защо го правите? обичам да правя балончета...
Коя ви е любимата? повечето орбит..най-вече тъмно синята
От къде се снабдявате с тях? специално ми ги внасят...
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? не правя разлика...то и нямат голяма разлика де...
Правите ли балончета? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) редовнo.. освен когато говоря с някой
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? еми..ако си държиш дъвката в устата,където й е мястото и не равиш балончета докато говориш...иначе е малко кофти...
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? лол... най-често в коша...нямам специален начин за изхвърляне на дъвка още..
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? 3 часа най-много....
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? тик-так
Дъвката VS. Четката+пастата? четка и паста
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 5:37 am |
![Аватар](http://th53.photobucket.com/albums/g53/Mordorthor/th_Burzum.gif) |
Arcana |
|
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Дъвча много често, защото ми е станало някакъв навик.
Обичам Орбит тъмносин или диня примерно.
Харесвам и дъвки без захар, но отдавна не съм намирала такива и следователно не съм дъвкала.
Правя балончета много рядко, даже почти никога. С Орбит не стават хубави, а нещо не искам да си копувам дъвка специално заради балончетата. Този вид става съвсем безвкусен след като го дъвчеш извесно време, затова си предпочитам Орбита, въпреки че не стават хубави балончета.
Разбира се, че е неприятно и некултурно да говориш с някой и той да ти дъвчи насреща, затова когато говоря с някой спирам да дъвча и дъвката просто си стои в устата ми без да се усеща, че съм с дъвка изобщо.
Имам лошия навик като се прибера в нас да си оставям дъвката до мивката и все забравям да я пусна в кошчето. Иначе като съм навън си хвърлям дъвките в някое кошче, макар че е имало случеи, в които съм ги изплювала направо на земята, но това не е много в мой стил.
Дъвката в никакъв случей не може да замести пастата и четката за зъби. За пореден път се уверих сега на РД-то на Анимес, когато забравих да си взема тоалетни принадлежности и бях с дъвка, но беше доста неприятно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 4:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Педи постоянно имах дъвка в устата и джваках, носех си редовно в джобчето една, две, пет, десет /пакетче дъвки, но сега съм ги поотказала .o.
В повечето случаи не дъвча за да си освежавам дъха, а и като се има напредвид че любимата ми дъвка е Baloon/Бяйрям /или както и се измени името нз/ на която вкусът и е .. безвкусен? но прави страхотни балони и много си я харесвам XD
та няма какво да си освежавам с нея. Дъвча защото няма какво да правя в повечето случаи. Или ако съм гладна .о.
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка?
В интересн на истината, да, смятам го за крайно невъзпитано. Много често по телевизията съм гледала ги снимат/взимат им интервюта или нещо от сорта и преживят на среща, блях отврат >o> Но това за по интелигентен разговор иначе така в компания.. на кого му пука xD.
Най-често я пускам в кошче, ако съм си в къщи /лол ест.. няма да я лепя по мебелите.. нищо че още има дъвки които не са се изчагъркали XD
A когато съм вънка я изплювам където ми видят очите.
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка?
докато ме заболи устата .o. но ми се е случвало и да я дъвча докато не стане една такава .. разпадаща/разкашкваща се xD/*отчаяно се опитва да се сети за думата, която изглежда че скоро няма да и изплува*
За освежители.. по ефикасно от това да си измиеш зъбите няма => паста за зъби или бонбонки .o.
Помня че преди имаше едни дето си пръскаш в устата за свеж дъх, ама вече не ги произвеждат. С майка ми сме търсили, ама по аптеките ги няма. Ахх как ми липсват ;_;
Дъвката VS. Четката+пастата?
Пастата .о. По ефикасна е~
И по дяволите наистина това си е чист Пъпеш >o>
Tурбото и аз ги помня. А колко картинки имам в шкафчето не е истина XD
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Дъвките и Вие ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 5:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Дъвча дъвки от време на време. Защо? Защото ми е кеф да джвакам с нещо в устата си Любима дъвка май нямам. Може орбит. Купувам ги от магазина, аптеката... Където има. Не обичам сладки дъвки, много рядко дъвча такива, но пък с тях се правят яки балончета(дааа, балончета!!!). И, да, смятам за некултурно човека срещу мен да мляска дъвката докато ми говори, прави ми много лошо впечатление. Дъвката се задържа в устата ми докато й замине вкуса, след това я хвърлям Къде? Aко има кофа наблизо-в кофата, а ако не-на земята... Четка и паста или дъвка? Не мисля, че има място за сравнение, и без двете не мога ^^ Бтв, относно тия странните вкусове на орбит... БЛЯК! Това с динята още не съм го пробвала, мисля, и май няма да го сторя. Като се замисля онази розовата, с ягода май, каква е гадна.. блах. Ето ми и мнението за някои по-известно дъвки : Турбо:Тази дъвка равно а съкс.Твърда, с гаден вкус, а когато този вкус премине, става още по-гадна. Иначе, да, и аз на времето събирах онези, ъъъ, "стикерчета" (?!) Хубабуба: Може би единствената сладка дъвка, която обичам. Но пък бързо й заминава вкуса ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) На кратко-дъвки рлзз~ ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 5:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18693_1232034488.jpg) |
inc |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Пише ми се в безсмислени теми зато инц е на ход....
та Дъвката и аз или аз и дъвката!!?!?! както и да е....
Дъвчите ли дъвки и колко често? дъвча когато ми е кеф и не ме мързи да го правя
Защо го правите? за раздвижване на ченето, когато е сладка за кеф, а когато ми люти до просълзяване просто за да се мъча, от което пак ми е кеф понякога
Коя ви е любимата? аммм всички без оная байрям ли кво беше
От къде се снабдявате с тях? ок що за въпрос?как да е имам си фабрика
Правите ли разлика дали е с или без захар и интересува ли ви? нали ми е вкусно
Правите ли балончета? ако дъвката позволява
Смятате ли за некултурно при общуване/диалог да се дъвчи дъвка? мм зависи в каква среда си, смисъл ако говориш с приятели роднини майки бащи-няма проблем ама да идеш на някакво събиране ли нз и да се размляскаш
Къде изхвърляте издъвканата дъвка и как? ами ако няма никой около мене я плюввам ^^а ако има я гълтам-кофти усещане
По колко време, що-годе, дъвчете една нормална дъвка? докато и свърши вкуса
Кои други залъгалки или освежители бихте предпочели вместо дъвка? има едни мноо гадни бонбонки в кръгла кутийка те вече наистина са ме просълзявали
Дъвката VS. Четката+пастата? паста разбира се
искам да добавим още един въпрос
Със отворена или затворена уста дъвчите дъвка?-аз със затворена
Питам, защото не малко хора са ми се чудили как по дяволите дъвча със затворена уста!?
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|