|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 8:15 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Само не успях да разбера като се появи Nemesis-a сега даскалката , Ageha i Amamiya ли само ще ходят в бъдещето, а другите? Интересно е какво стана с Kabuto, сто процента и него са го научили на нещо , а и да видим какъв тип PSI има.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 8:33 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Е даскалката нали не би трябвало да може да ходи повече? Относно Кабуто наистина е много интересно да се види какво е научил за къщата. Бтв имам мноооооого сериозно подозрение, че ония лапетата ще се окажат лошковците в бъдещето. Нали оня дядото е бил изгорен пък Фредерика си има точно огнена способност. Пък и Мацури като се е срещнала с тях за едната бройка щяха да я изпекат. А тоя главния имаше сребриста коса като Ван. Но дали сами са решили да станат лошковци или някой ги е brainwash-вал...ммм интересно, интересно ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 10:33 pm |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
Safiir написа: Това за 100-те години си е просто японски израз Означава, че е много по-слаб от него и трябва още много да тренира. Аха както и да е аз все още си мисля че е това само това може да е....А иначе мангата набира пълна скорост е кога беше още седма глава като я почнах ... напрау ниможем си представим..Дано стане следващия хит и да надмине Наруто Тогава ще има Агеха фенове на всякаде.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 7:57 am |
Hajutze |
|
|
|
в ОМ не бяха качвали 3 седмици чаптъри и после ги праснаха на веднъж .. за тва така ...
ако забелязваш минава от 23 юни на 14 юли ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 23, 2008 1:09 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
тези дечица ме дразнят по-скоро само онова в мечешкото облекло... аз не разбрах каква е способността на Shao какво трябва да значи това звездно небе
Nemesis-ът даде нова карта на сенсейката ли ?
интригуваща манга, но чакането е...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 03, 2008 10:46 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тва пък беше изключително тъпо да накара Amamiya да пуска телепатия към другите. Сега бая ще ги нарита онзи където дори и сенсейката я хвана шубето и избяга.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|