Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 50 [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 9:18 am 
Аватар

Най-сетне и аз я прочетох! :D Просто виждам накъда са тръгнали работите - Грифит ше пречука оня едрия и ще стане крал, наште ще стигнат до острова, Каска най-сетне ще се оправи а Гатс шси върне ръката(след един от последните чаптъри просто е ясно) и после ше хукнат да бият Грифит.Ще пречукат него и всички негови. И край! Да, ама между другото колко други безмислени работи ще стават, колко локуми ще се дърпат, сигурно вече ще съм изнемощял пенсионер когато свърши мангата. Поне ще имам кво да правя тогава. :lol: От хората на Грифит най ме кефи оня ловец. Само веднъж е приказвал и пак е най-големия пич от сичките, смятай. :lol: Zodd не че ме дразни, ама откакто се присъедини към Грифит бая ми падна в очите. Надявам се оная пикла дет чете мисли и мулето да се окажат по някакъв начин ключови, щот ако не, автора направо да им тегли ножа и толкоз. Онъз малката вещица и тя такваз, единствено съкращава мелето(понякога), иначе е напълно безполезна според мен. На Гатс армора жалко че е такъв прецакан, сякаш не можеше просто да му вдига силите без да го побърква ,щяхме да си гледаме все същия стар Гатс, дето си тепе щот тей му е кеф. Ма иначе много си кефи мангата. :lol: :wink:
btw. Забелязали ли сте, че Пък доста отдавна все го рисуват като карикатура, отдавна не са го рисували "нормално". :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 12:01 am 
Аватар

нека го побърква армора
така му е писано. Ако мога да влезна във размисли, Гътс е най-изтрадалия персонаж който съм срещал. Още от самото му раждане неговия живот е само едно, ЖИВ АД. И когато най-сетне намира семейство, човека с който той иска да е равен го унищожава. Така му показва че Гътс никога няма да е равен с него. Гътс ПОБЕДИ Грифит, и за малко да му отнеме мечтата.
Ако си позволя да споилвам мога да си представя края на мангата. Каска си е върнала разума и е далеч от Гътс (иска сама да бие Грифит и получава някакви мистериозни сили) гътс получава последния подарък от Скулл наит, неговата броня и става неописуемо могъщ но вече не е човек, да речем жертва плъта си за отмъщението. Също както Грифит жертва неговата за мечтата си.
И накравя в колосална битка Грифит като крал бива разобличен пред всички и в една последна битка гътс спокоен също както е последния им бой го побеждава. Дори преди това взима главата на оня крилат кон Зоод. Вероятно бранда на връта му най-после ще вземе превес и ще го унищожи.
И Демони ще го обърнат а той държайки главата на Грифит ще погледне Каска за един последен път XD

Сългасен съм че до тогава ни чакат поне 10 години теглене на локуми и пр.
Все пак края на тая манга, какъвто и да е ще бъде запомнен вовеки XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 8:59 am 
Аватар

от друга страна той сега си посабра ново Party и след няколко вола пак сички ше измрат и ще е още по депресиращо от колкот ако си беше сам през сичките воли до сега :twisted: :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 23, 2008 1:17 pm 
Аватар

Krakadu написа:
от друга страна той сега си посабра ново Party и след няколко вола пак сички ше измрат и ще е още по депресиращо от колкот ако си беше сам през сичките воли до сега :twisted: :(

Ще е още по-брутално, ако заради армора Гатс е тоя който го е виновен за това. Не искам! И най-вероятно няма да стане. :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:47 am 
Аватар

Мангата е страхотна!!!! Харесвам всичко в нея.Как е нарисувана,историята,насилието,любовта.....всичко.Нямам търпение да излезе новия чаптър :love:

Gatler написа:
нека го побърква армора
така му е писано. Ако мога да влезна във размисли, Гътс е най-изтрадалия персонаж който съм срещал. Още от самото му раждане неговия живот е само едно, ЖИВ АД. И когато най-сетне намира семейство, човека с който той иска да е равен го унищожава. Така му показва че Гътс никога няма да е равен с него. Гътс ПОБЕДИ Грифит, и за малко да му отнеме мечтата.
Ако си позволя да споилвам мога да си представя края на мангата. Каска си е върнала разума и е далеч от Гътс (иска сама да бие Грифит и получава някакви мистериозни сили) гътс получава последния подарък от Скулл наит, неговата броня и става неописуемо могъщ но вече не е човек, да речем жертва плъта си за отмъщението. Също както Грифит жертва неговата за мечтата си.
И накравя в колосална битка Грифит като крал бива разобличен пред всички и в една последна битка гътс спокоен също както е последния им бой го побеждава. Дори преди това взима главата на оня крилат кон Зоод. Вероятно бранда на връта му най-после ще вземе превес и ще го унищожи.
И Демони ще го обърнат а той държайки главата на Грифит ще погледне Каска за един последен път XD

Сългасен съм че до тогава ни чакат поне 10 години теглене на локуми и пр.
Все пак края на тая манга, какъвто и да е ще бъде запомнен вовеки XD

Много се надявам да не е нещо подобно!
Наистина мангата е мрачна и със сигурност края няма да е напълно щастлив,но аз предпочита по-скоро идеята,че Каска и Гътс се събират след като Каска си е върнала разума.Грифит най-вероятно ще бъде победен от Гътс,но поне част от новите приятели на Гътс ще умрат.
Но това е една от мангите,от които мога да очаквам неочакваното.Всичко е възможно

Недей да doublepost-ваш
Safiir

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 10:08 am 
Аватар

ах как се надявах този последния пост да е "298 излезе!" Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 11:57 am 
Аватар

Същото се отняся и за горния. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 4:53 pm 
Аватар

гадове и аз това си помислих :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 10:43 pm 
Аватар

спрете бе :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 11:48 pm 
Аватар

играх игри > излезе WoW ... само WoW докат не омръзна.
спрях WoW като почнах да гледам анимета :)
гледах анимета > стигнах до Berserk ...
след анимето минах на мангата.. след нея вече почти всичко коет захванех аниме/манга беше скучничко....

от 2 дена пак играя WoW ... Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 11:40 am 
Аватар

ахахаха човек разби ме :)
и аз така се чувствах в началото, след като бях изгледал няколко брутални анимета и бях чел берсерк, но ... има , споко, има още мноого яки манги и анимета, просто трябва да се поровиш малко и да си търпелив :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 7:56 pm 
Аватар

Дамммм.....и днес 298 не е излезнал :( :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 10:47 pm 
Аватар

инфо кво стана, ше излиза ли :/ автора да не е пак в почивка

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 03, 2008 11:25 pm 
Аватар

Gatler как можа .... :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 31, 2008 8:10 pm 
Аватар

пак го правя :twisted: та някой инфо, какво стана :/

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 50 [ 747 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]