|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 8:47 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
ъм нищо лично но алхемиста е прав
цц дава гиъса на мао
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 8:55 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Usagi написа: ъм нищо лично но алхемиста е прав цц дава гиъса на мао
Извинявам се за объркването и за безмислената ми увереност xD
Сори алхемисте ^^
И все пак ... този момент съм го пропуснал .. милсех, че просто tag allong-ва
damn ... must watch again Т_Т
Толкова много shoujo напоследък ми промива мозъка xD
Must stop slice of life ... xD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:08 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
SayanMk,
как пък всичко ти е ПРЕясно на тебе, на мене НЕ ми е ясно!
Същият Гиас не ми се вярва да е имала мама, щото видяхме, че е персонален всеки един от Гиастите. Иначе останалото е вероятно.
Ма интересното не е какъв Гиас е имала, а защо се е съгласила да бъде премахната? Щото атентатът над Мариана просто няма как да е успял, заради перфектната си организация...Та тя е казала на Корнелия орханата да си вдига гълъбите точно в деня на атентата. дали е, защото е била убедена как ще ше развие чалнатия й син? Никва идея си нямам, щото ако не си е оставила вратичка, за да съсипе Бритнаия, то няма никаква логика. Или пък VV да я е прецакал нещо, понеже ясно стана колко я е мразел. И ролята на СС тука е важна, щото нали тя е била предишната лидерка на култа...
Мисля си, че Мариана е искала да развие омраза у Лулу към Британия, защото иначе не би имало никаква причина начия човек да се обърне срещу майка Британия. както и да го гледаш той е щал живот да си води, с реални шансове да заеме престола предви акъла му, пък и Британия е една напълно нормална и симпатична империя. Чарлс с нищо не е по-лош от повечето императори, но след нанали...
И защо ВВ мрази само Нанали? И въобще, освен че тя е причина за всичко, за какво съществува Нанали?
Единственото, в което съм убедена е, че Шнейзер има пръст в цялата работа. Ужким много мил,обаче явно от децата е най-приближен на императора, а и той е се занимавал с фиктивното погребение на Мариана, пък и не може толкоз да го показват по всеки ОП и само с един Авалон да се размине(това ми е най-силният довод.).
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:35 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Zenith написа: SayanMk, Единственото, в което съм убедена е, че Шнейзер има пръст в цялата работа. Ужким много мил,обаче явно от децата е най-приближен на императора, а и той е се занимавал с фиктивното погребение на Мариана, пък и не може толкоз да го показват по всеки ОП и само с един Авалон да се размине(това ми е най-силният довод.).
Shnei(z/c/s)el(r) е яко пич не бих се учудил , ако точно той , изгърби императора преди Лулу
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:38 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
пък аз имам чувството че шнайзел е некъв по-зъл от императора ма се покрива
бдв ето някви малки допълнителни pics за 15-ти еп
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:55 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Flame Alchemist написа: Shnei(z/c/s)el(r) е яко пич не бих се учудил , ако точно той , изгърби императора преди Лулу
Цялото му екранно време е около десет минути, но съм го казала сигурно сто пъти. Той е най-добрият.
Последните десет епизода трябва да се покаже иначе изисквам да се направи сезон само за него.
Достатъчно неща са подхвърляни за него, а с тоя арийски вид, трябва да има нещо много сериозно там...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 8:09 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Zenith написа: Flame Alchemist написа: Shnei(z/c/s)el(r) е яко пич не бих се учудил , ако точно той , изгърби императора преди Лулу Цялото му екранно време е около десет минути, но съм го казала сигурно сто пъти. Той е най-добрият. Последните десет епизода трябва да се покаже иначе изисквам да се направи сезон само за него. Достатъчно неща са подхвърляни за него, а с тоя арийски вид, трябва да има нещо много сериозно там...
думата е по-скоро "грандиозно" ... иначе именцето си му е 100% немско направо на химикалките Шнайдер мяза
Лично аз мисля че чак към 20-25 ще почне да действа
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 1:01 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Usagi написа: пък аз имам чувството че шнайзел е некъв по-зъл от императора ма се покрива бдв ето някви малки допълнителни pics за 15-ти еп
По пика изглежда Вилета се обръща срещу Лулу, може и Оуги да я последва...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 8:08 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Вилета сега пристигна в Китай, Лулу не е в град, а сигурно ще се върне в академията. Дори и да не го направи в никакъв случай не би се разхождал спокойно из града... особено като се има в предвид, че в момента е при Чарлз. Най- вероятно Вилета ще се срещне с Оуги или някой друг от Черните Рицари, или пък някой друг, който мрази... но определено няма да е Лулу.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 8:28 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
В момента точно няма никаква причина да се обръща срещу него Няма причина да стои с него също... тя е някакъв междинен персонаж, нито на едната страна, нито на другата...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 12:44 pm |
|
Usagi |
|
|
|
забравяш че Оги е лидера на групировката наследил брата на Карен
после се появиха Зеро и Тодо, но Оги все още си е високопоставен
а спойлерите са във темата във фенскусии
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|