Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 10:38 am 
Аватар

Мда, покрай тук можеше и да си изкажеш мнението за фика :roll: И недей да представя шнещата по този начин - "неписателите на наруто кретещини". Аз не поствам нещата си, за да се противопоставям на наруто кретенщините, а за да получа мнение.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 10:54 am 
Аватар

Line написа:
Мда, покрай тук можеше и да си изкажеш мнението за фика :roll: И недей да представя шнещата по този начин - "неписателите на наруто кретещини". Аз не поствам нещата си, за да се противопоставям на наруто кретенщините, а за да получа мнение.

Добре! Но да знаеш че го смятам за похвала. Ако успем с плана си ще получаваш доста повече критика и коментари (най-вече по смислени а не просто "кефи ме" или "не ме кефи")
Едит:
Едит- Стилът си пасва добре на атмосферата и е простоват и близък до читателят точно какъвто трябва да бъде.Но имаш прекалено много пряка реч, която не е „подържана” от описания(на някой места има, да , но може и още .За пример (тона с който се говори, жестове , или да се споменава както прави през това време. Ето тук може да добавиш неща:

-Дреме ти. Добре, че ония не са свили нещо, че Нортън после цяла седмица щеше да мрънка, а аз не ща да ми носят мрънкачи уискито.

-Тоя па... На мене зомби ми е лизало задника.

-Кофти лаф.

-Мда.

И те тогава се случи. Писъците се разнесоха из квартала и достигнаха до скритото под кепе ухо на Бандита.

Знам че трябва да е в стил комикс, но все пак си е писание и като такова стой постно.Надявам се да съм бил полезен!

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 12:02 am 
Аватар

Android написа:
Но имаш прекалено много пряка реч, която не е „подържана” от описания(на някой места има, да , но може и още

разбирам, че искаш да си полезен, но ти критикуваш същността на стила. той набляга на пряката реч, за да постигне нещо и го постига точно с реплики като 'кофти лаф' или 'мда'. не се опитвай да слагаш всички стилове под общ знаменател и да ги преценяваш еднакво. можеш да кажеш 'на мен това и това не ми харесва', но да му казваш 'тук трябва да промениш това и това' просто не става. по-скоро е добре да кажеш, ако според теб прекалява с даден акцент, но не и да му кажеш да промени стила си, защото така излиза, че не си схванал цялата работа.

ЕДИТ: не говоря само за нещата на Line, а за всеки, който пише поне от малко повече време. ти ако искаш послушай какво ти казвам, аз ти казвам как има по-голям шанс хората да се вслушат в това, което им казваш, а не да решат, че не си им разбрал идеята.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]