Дата и час: Нед Фев 23, 2025 10:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 8:36 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изглежда няма какво да добавя, че да подновя темата, обаче мога да тегля един извод:
С други думи, форумът може само да 'ъпгрейдне' човек или да му изгуби времето, но това пак по негова воля..., което значи, че форумите са едно хубаво виртуално място(с правила! :lol: ) ! :arrow: Далеч по-добре от разни free for all чатове.

И всъщност, dizzy не е описал много какво точно го промени, как така той не стана спамер, а все да гледа отгоре на нещата.... now GO :arrow:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 9:24 pm 
Аватар

Местоположение: Под земята, надолу под морето, надолу и напред иде Люлин 0_о
Еми нови приятели, пилеене на време... Много яко забава и т.н.!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 9:38 pm 
Аватар

амиии, честно казано с нищо не ме е променил все още,
два са първите форуми, които ме промениха - моя и егмонт,
ако не беше моя форум никога нямаше да се запозная с най-важните
хора в живота ми, без които не мога да си го представя,
и не съжалявам за нищо, обаче и егмонт също ме срещна и доста промени, калиха ме откъм интриги и вече не съм им подвласна
докато в анимес харесвам супер много отношенията, всички са в прекрасни отношения, няма някакви интриги, които се въртят зад гърбовете на другите, няма групички, които се събират да обсъждат как да прецакат другата половина, цари страшна топлота и много се радвам, че съм част от форума ^^ и мога да се докосна до нея

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 9:48 pm 
Аватар

еми не особено ... да не кажа хич
така или иначе щях да си пропилея времето, но покрай форума поне открих смислени анимации с послания
то и не познавам чак толкоз хора чак толкова добре, че да се шматкам с тях та нито излизам по-чето, нито нищо
нооо съм доволен от времето което прекарвам тук

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 10:44 pm 
Аватар

Аз за сега не мога да кажа дали ме е променил или не : ) Както виждате съм доста нов и непознавам почти никой....но като гледам всички са големи пичове и си помагат взаимно ...което говори много : )))
Надявам се с времето и аз да завържа хъбаво приятелство с вас и да излизаме заедно за по биричка или нещо подобно : )))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 11:02 pm 
Аватар

Еми принципно не много,но иначе понякога много си губя времето,което има и добри и лоши страни де.Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 19, 2006 11:46 pm 
Аватар

еми аз смятам попроменя мнението от миналата страница :P 1те две са си истини :mrgreen: иначе за форума попромени ме малко :mrgreen: ама не може да се каже към лошо или добро, а към бакизъм и шантавост :D :D :D и това е добре :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2006 2:38 am 
Аватар

Оооо разбира се че ме променя.... един як ъпгрейд ми дава....

Запознавам се с нови приятели..... говоря си за Аниме...... Коментирам Аниметата който ми харесват ........ Само в 2 форума се свъртам.... Анимеса и един форум за Харухи Сузумия (че как иначе, покрай откачено Аниме--в откачен форум :lol: :lol: :lol: :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2006 7:03 am 
Аватар

Честно да си кажа не виждам какво толкова може един форум да промени теб. Могат да го направят хората вътре. Аз се радвам защото намерих много и все интересни хора с който да общувам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2006 10:02 am 
Аватар

GoDSmAcK написа:
Честно да си кажа не виждам какво толкова може един форум да промени теб. Могат да го направят хората вътре. Аз се радвам защото намерих много и все интересни хора с който да общувам.

еми човек то си е така бре :P макар че и само мненията понякога могат да те променят :mrgreen: :) например да се радваш на някоя личност без да си я виждал, а само да си общувате чрез форум или чат :mrgreen: но напримерточно един форум може да оформи някое хоби /например анимето/ :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2006 11:27 am 
Аватар

Определено ме е променил в даден аспек т от гледна точка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2006 10:45 pm 
Аватар

SayanMk написа:
И всъщност, dizzy не е описал много какво точно го промени, как така той не стана спамер, а все да гледа отгоре на нещата.... now GO :arrow:

Какво ме проемени форума ли ? На 1во място, както повечето в темата са писали, запознах се с доста хора.. Някои приятни, други не чак до там.. Промени ме от гледна точка на свободното ми време.. Все по-малко отделям да го разглеждам и чета.. Преди ми оставяше голямо удоволствие, когато бяхме още малък и симпатичен форум.. След като се разраснахме и все повече и повече хора се регистрираха и почнаха да идват по срещите, значително намалих присъствието си по форумни мероприятия.. Защо ли ? Ми цялата работа стана прекалено лигава.. Извинявам се на всеки, който ще засегна с тоя пост, нищо лично.. От сега правя уговорката, че нямам нищо против нашия китен форум..
Отначало, още когато писах на Trancer4o на пощата, за да питам за форума, бях много въодушевен и супер ентусиазиран, щото тепърва щях да се запозная с много хора, които споделят манията ми за аниме.. Отначало бяхме съвсем съвсем малко хорица.. Аз бях 11тия или 13тия регистрирал се.. Нешо от тоя сорт.. Сички много си пишеха и бяхме(поне по моето скромно мнение) доста сплотени.. Както и да е.. Някаде бях писал за комерсиализирането на дадено нещо в България.. Не искам да се повтарям.. Нямам нищо против разрастването и напредъка на форума, мога само да се радвам, защото отваряме очите на все повече хора за японската култура като цяло.. Защото анимето, поне според мен, не е само японско детско.. Просто искам да кажа, че по-новото поколение форумци малко дразнят на моменти и доста се лигавят, което мен ме изкарва по някога извън нерви.. Ходя все по-рядко на срещи, защото ми писна свестните хора от форума да бъдат обкръжавани от някви деца, които само се хилендрят и говорят глупости.. Може да съм малко краен, но т'ва изпитвам и тва мисля.. Верно, не може постоянно да сме сериозни и да си говорим за по-важни теми, но нищо не пречи да се държим нормално..
По отношение защо не станах спамер.. Ми, к'во да кажа.. Не ми прави кеф да пускам по 10 теми в минута, нито да пиша във всяка една новоизлязла тема нешо от сорта на: "Хаха, да !" ; "оо да, супер е" ; " :lol: ".. Са, да ме извинявате ама вече ми се повръща от подобни изцепки.. Като пишете нещо па замислете се малко да го е*а.. Обичам да гледам нещата отгоре, защото така най-добре си даваш сметка за нещата.. Откакто се навъдиха куп спамери, спрях да пиша, започнах да чета само т'ва, което ме интересува без да изказвам мнение, защото вече не намирах смисъл.. И как да намеря, като половината отговори са на някви дребни fanboy-чета дет оше имат бяло около устата.. Чететене без писане.. Т'ва най ме устройва, поне докато не се научат да не спамат толко безочливо.. Евала на модераторите, че търпят и си вършат работата..
Viva la animes-bg :pirate2:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2006 10:55 pm 
Аватар

MastaG написа:
no CHANGE at all ;)

все съм си същия олигофрен къвто бех и преди :twisted:

x2

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2006 11:01 pm 
Аватар

Знаеш ли какво, не мисля че човек който найстина обича форума ще му пука че го наричат спамер или фен бои, и човек който обича форума няма да ръси нагоре надолу тоя е такъв оня е такъв.
Ти какво си мислиш че е форума бе, няколко кода и скин?
Аз ще ти кажа какво е форума, форума това сме ние ВСИЧКИ юзъри и малки и голями, и спамери и фен боичета дори и ти който гледаш от високо.
Боли ме като чета постове като твоя!

Ще ти го кажа така, и ти си бил малък, и ти си бил всичко което мразиш, но просто не си напипал форума тогава. Човек се учи, човек прави грешки, но кой сме ние да съдим?

След като форума не ти харесва повече, махни се. Аз изключително много се развам че сме много хора и че ставаме все повече и повече. Радвам се като вида че тук пишат деца, кеф ми е да гледам смяната на поколенията. Нека за бога нека идват малки деца и да растът тук а не по улиците.

Знаеш ли..........майната ти, на теб и на всички вазвишени юзъри, който гледат нещата от високо!
Ти мразиш спамерите и фен бойчетата, аз мразя надутите задници който лепват имена нагоре надолу.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2006 11:12 pm 
Аватар

Gatler написа:
Знаеш ли какво, не мисля че човек който найстина обича форума ще му пука че го наричат спамер или фен бои, и човек който обича форума няма да ръси нагоре надолу тоя е такъв оня е такъв.
Ти какво си мислиш че е форума бе, няколко кода и скин?
Аз ще ти кажа какво е форума, форума това сме ние ВСИЧКИ юзъри и малки и голями, и спамери и фен боичета дори и ти който гледаш от високо.
Боли ме като чета постове като твоя!

Ще ти го кажа така, и ти си бил малък, и ти си бил всичко което мразиш, но просто не си напипал форума тогава. Човек се учи, човек прави грешки, но кой сме ние да съдим?

След като форума не ти харесва повече, махни се. Аз изключително много се развам че сме много хора и че ставаме все повече и повече. Радвам се като вида че тук пишат деца, кеф ми е да гледам смяната на поколенията. Нека за бога нека идват малки деца и да растът тук а не по улиците.

Знаеш ли..........майната ти, на теб и на всички вазвишени юзъри, който гледат нещата от високо!
Ти мразиш спамерите и фен бойчетата, аз мразя надутите задници който лепват имена нагоре надолу.

:lol: OMFG, както ти написах веднъж - get a life..
Аз ли гледам надменно бе ? Кога и къде го видя т'ва ? Точно ти нямаш думата по въпроса, щото нито ме познаваш, нито си имал земане даване с мене ! Да съм казал, че имам против малките ? Пропагандирам единствено за малко повече усещане в действията !
"Нека за бога нека идват малки деца и да растът тук а не по улиците." - ти за the holly ghost ли се взе ? Точно ти дет слагаш аватар на толкова фанатичен и болен диктатор ? Говориш ми за възвишени юзъри ? Моля те, кажи ми къде си ги видял ! Къде написах, че форума не ми харесва ? Вземи чети малко повече и обмисляй к'во пишеш, защото се излагаш(най-малкото с неграмотното писане)... И така говориш сякаш искам да обидя някой ? Пффф, хаха :lol: GET A LIFE !
И имаш погрешна идея за това какво имам предвид т'ва да "гледам отгоре"... Аз гледам отгоре, не от висините, а от страни...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 9 [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]