|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 1:22 pm |
|
sakabatou |
RyuKo FanSubs |
|
Корнелия откри мехата на предполагам, онзи, който съотборникът му го уби под въздействието на гиаса на децата. И както забелязвате около нея е пълно с разни оръжия (нз, откъде, моби е оръжеен склад XD )
Забравих да спомена, че ми е интересно какво ще стане с Оги. Нещо проявяват съмнения към него. Защо ли? Не знам.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 7:00 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хмм.. the way i see it... Бащата и майката на Люлю са брат и сестра приерно Тяхната връзка няма значение, значка има само това, че Мариана е била ибахти човека. Мн ми се ще да видя как ТОЧНО умира, разчитам на пича-киборг да разкаже... защоттттоооо до колкото я виждам, в спомените, тая мацка е върху егати Кошмара и въобще не причлиа на нормален човек O_o
Освен това~ ЯВНО е имала Гиаса на Лулу и ЯВНО го е приложила на Краля на Британия и ЯВНО това ще стане ясно чак в края на сблъсъка им...
Но... wait. Краля на Британия е безсмъртна ****** като CC & VV ? Anyhow, мисля, че брейнуошнаха VV и вече няма да ни е проблем това чаве.. Роло доста ме притеснява. Като си оставяш такова чаве-тайм-бомба до теб, не се знае кога ше гръмне беее, Рурууушшшии-кун
Сузаку си е съвсем на място. Лулу не беше на погребението ;-/ Не става така... Говоря за подозрението де. Това, че ще пробва да бърка в... мозъка(?) на Карен, ше му е*@!$%(@ (#В В)@ ) мръсна долна лижав плужав @*%$@($@ мръсен долен..... х((((
Корнелия птичка я насрала, евалата на тая мацка, мн ме изкефи как разгемби Виви.. Иначе да- мехата, която Роло прободе, даже си личи кръвта на скрийншота. А оръжията са просто от 2-3 мехи, нищо особено, тя не е случайна >:]
Аз ако бях на Лулу, при смъртта на Шърли, при обръщането към Роло, щех да го намушкам ... щех да го намушкам МНОГО и Навътре и после още няколко хедшота за идеята... Ма... за тва аз не съм Лулу, деа и здравите нерви е тоя човек, аз не бих могъл T__T
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 7:29 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Бах! Избиха ги кат' пилци. :/ (в това време си припомних думите на Thorgar - Death to the enemies of The Horde! Destroy!! Slaughter!!! )
Защо останах с чувството V.V. ревнува брат си от Marianne О_о ? Не сериозно. Направо съскаше, когато произнасяше името й (или по-скоро фъфлеше )
И последно той (V.V.) ли поръча убийството й, като се е надявал и Lelouch да бъде с майка си тогава?
Izpreslav написа: иначе със Siegfried не стана голямо шоу, някакси тази мека не ми харесва изобщо, върти се и изтрелва някакви шипове,...
Ми то как да ти хареса - това mech-а ли е ...... по-скоро тумба, пък и има гръмко име като teh Siegfried, der Drachentöter. -_-
Иначе Lelouch добре го беше замислил. Признах го. Не трепна нито една гънка по лицето му.
SuzakO, SuzakO, SuzakO, мамИн златИн. Все не си в час, мама. Залюхан си, та 5 не виждаш. -_-"" (Само да е пипнал Karen, и Ше му таковам таковата ... и онаковата, и на таковата на онаковата и т.н. Ше ми разпитва Karen-chan с наркотик, за да разбере кой е Zero?! О_о Да бе. И баба ми е плашела така германците -_-"")
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 7:47 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Тея малките момиченца които Роло уби всичките имаха Геас.
А за самият Роло стана ясно, че е по скоро тъжен персонаж с тая абнормална любов към Лулуш.
Сигурна съм, че ще умре драматично по-нататък,за да спаси живота на Лулуш. Не защото съм чела такива спекулации, просто имам такова усещане.
С това смятам, че ще си изкупи греха за убийството на Шърли.
В крайна сметка той е отгледан като убиец и се справи с обърканата ситуация по единствения начин който знае.
По този начин Роло за малко повече от половин сезон ще остави по-голям импакт върху мен като персонаж отколкото кукличката Шърли за сезон и половина.
Остава само да чакам да излезнат серийките да видим дали ще потвърдят тея неща.
Иначе епизода като цяло носеше доста мрачна атмосфера, която силно ми навя усещането,че CG няма да има щастлив край.
п.с. БДВ утре нарко дилъра Сузако ще идва в квартала. Ако някой иска нещо за шмъркане да даде заявка на ЛС. майтапа настрани от тази сцена най ме дразни мисълта, че Карен сигурно ще изпее Лулуш заради тоя рефрейн
едит: Цитат: Вярно, че жените са доста мистериозни (което, за тяхна изненада, изобщо не е нещо положително според мен), но със C.C. малко прекалиха ... Да си каже най-после желанието!
"I will end the geass lineage here (сълзи в очите) This will probably be my and Lelouch's..."
end? fate?
тъй като те вече са част от геас-а какво ти идва наум като четеш тея неща
Последна промяна Usagi на Пон Юли 14, 2008 9:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 2:33 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
някой каза че Мариан била кастнала гиъс на императора ... откъде го измисли тоя филм? А пък ако е истина , ще те съдя за емоционални щети , поради хюююдж спойл
Ениуей ... аз лично не разбрах защо Чарлз каза че онова безполовото го е излъгало ... още по-интересно ми е какво ще стане сега в Sword of Akasha-та Според мене Лулу , няма да може да кастне гиъса си , щото е прекалено рано за да победи императора И още не чаткам ... и аз в началото си мислех , че като казват , че искат да убият боговете , говорят метафорично ... но изглежда , че не е така
И в крайна сметка как С.С. си комуникира с Мариан?
Мн сладки бяха , като ги дадоха двете на тревата Вече всички като знаят ,че Лулу си е врънал спомените (чарлз / сузаку / безполовото) , как ще се задействат?
Иначе яко палците горе за момента ,в който повтори " Annihilate" За миг беше старият Лулу
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 3:58 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Usagi написа: "I will end the geass lineage here (сълзи в очите) This will probably be my and Lelouch's..." end? fate? тъй като те вече са част от геас-а какво ти идва наум като четеш тея неща
Са като се замисля може да е точно това уговорката за Гиаса, накрая да го прекъснат и да убият всички с Гиас, може би затова и C.C. му помага да убие и Императора, защото тя сама неможе, а иска да унищожи всички с Гиас?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 6:42 pm |
|
faye |
|
|
|
Сузако ме дразни -.- Последното което чу от Шърли е лекция за прошката и след смъртта й тръгна на лов за вещици >> Пределно добре се знаят историите с фобията на Карен към наркотиците и сега ще я прецака много жестоко, но! то самия е прецакан тъй като Лулу се разкри преди Сузако него! На ти сега, пак губиш
Щях да намразя Лулу ако беше убил Роло. Независимо убиец или не вече се е стигнало до момента, където не може да умре и трябва по един или друг начин да му се помогне.
Това как СС остави всичките си поклонници на произвола на Лулуш не ми хареса. Трябваше веднъж да прояви характера си и да ги защити Но да речем че желанието й е премахването на гиаса от света... Така се връзва що годе.
Корнелия супер ми хареса, но ми е странно сега :/ Дявол да я вземе как ще реагира като разбере истината за случката с Юфи?!
ВВ нещо о изкарват прекалено чалнат. Имам чувството че той е убил Мариан, защото например тя е била против плана за убиване на боговете, а Чаралз единствено нея е обичал и е бил готов да направи нужните компромиси в нейно име. Все пак го имаше и това, че МАриан не е била благородничка по начало. За да стане кралица трябва или да е нещо тясно свързано с гиаса и предоставената там сила или "невинна" романтична история, или пък и двете. Така или иначе тя стана болно място на прекалено много хора ^^"
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 5:54 am |
|
Pres |
|
|
|
faye написа: ВВ нещо о изкарват прекалено чалнат. Имам чувството че той е убил Мариан, защото например тя е била против плана за убиване на боговете, а Чаралз единствено нея е обичал и е бил готов да направи нужните компромиси в нейно име. Все пак го имаше и това, че МАриан не е била благородничка по начало. Umu, umu, със сигурност имат връзка, нагоре чето за Charuru + V.V. и Marian + C.C. , така по двойки, и е доста логично, и според мен VV я е "премахнал" или пък е накарал брат си. Но все още не ми е толкова интересно какво се е случило с нея, а как е създаден Sword of Akasha и как някои като CC и VV са станали безсмъртни, от друг свят ли идва новата им "същност" или пък, знам ли, нали все пак докато Lulu гледаше спомените на партньорката си се видяха доста неща, които в анимето от Земята не са се показвали никъде, а и самата сила Geass не ми се струва логично да е просто създадена и измислена от императора, от някъде трябва да идва всичко това, да не говорим за съвсем различното измерение на "оръжието" Usagi написа: "I will end the geass lineage here (сълзи в очите) This will probably be my and Lelouch's..." end? fate? тъй като те вече са част от геас-а какво ти идва наум като четеш тея неща
не е толкова сигурно, както знаеш, много обрати имаше в анимето, може да си мисли нещо, което за момента само от CLAMP знаят какво е ~
като цяло единствено е ясна амбицията й всички Geass-и да бъдат премахнати от света, но остава неясно какво иска за Lulu, дали иска да остане с него повече, отколкото това да не се използва тази сила повече, дали към това се включва и нейната смърт (на практика тялото й е безсмъртно, както казаха за V. Tsu, но едва ли двамата са истински безсмъртни, сигурно има начин и те да умрат)
Ей, хареса ми как всички се активизираха, такива дискусии са интересно принципно (:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 9:10 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мариана няма как да е била обикновен човек Тя е била същата като Лулуш, но просто в други времена. Тя също се е опитала да промени Британия, но в други времена... Имала е същия Гиас, което е ПРЕясно, след като се е движела със CC. И ако не тя на императора, то императора на нея, но е имало магическо намигване между тях, не може да е нямало...Императора как и да го погледнеш няма особено желание да убие Лулу, да не казваме никакво. Дори погледна с презрение и заплашителен тон VV ... Но това ще стане ясно по-нататък, сега е по-интересно за какво изкупление става въпрос. + интересно тая бялата врата водеща до онва място само една ли е в тоя свят и ако не къде и колко има още
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 10:25 am |
Flame Alchemist |
|
|
|
И Мао се мъкнеше със С.С. , но както виждаш , Гиъса му няма нищо общо с този на Лулу ... Гиъса ефектира по различен начин , всеки различен човек ...
Тя ,че не е била обикновен човек , е ясно. Обаче точно какво взимане-даване си е имала с Ордъра , си остава тайна засега И не бих казал , че е искала да промени Британия ... всмисъл може и така да е , но никъде досега в Анимето не се споменава това Въпреки че , всичкият този респект към нея е малко плашещ тбх...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 6:09 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Flame Alchemist написа: И Мао се мъкнеше със С.С. , но както виждаш , Гиъса му няма нищо общо с този на Лулу ... Гиъса ефектира по различен начин , всеки различен човек ...
Внимавай повече, когато гледаш. Мао първо си има гиас, как Ци.ци тогава ще му даде. Съмнявам се тя е искала да се мъкне с него. В последния епизод видяхме малките дечица.. ем той е същия... малък сополанко, гесите са различни както и на...на
... както и този долен педерас Роло .... гадно емоционално-хомооооо~
arghharhghghghggghghghhhh
Защо Шърли умря ... защоооооо~ мама му ... T_T
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 8:15 pm |
Flame Alchemist |
|
|
|
Момче... гледал съм първият сезон 5 пъти от -до ( четири пъти за един месец) , не ми казвай да гледам внимателно ... Lelouch я пита "Did you bind a contract with him? " , C.C. казва "Yes , eleven years ago" , 15 Episode R1 , в началото някъде , след оупънинга ... ДОГОВОР С НЕЯ = Тя му дава нещо (Какво??? ГИЪС ...тя няма какво друго да му даде)
... И там има точно една сцена , където Мао лежи на земята и Ши-цу му казва "слушай само моят глас" и т.н. ... явно след като му е дала гиъса не е могъл да го контролира и е щял да откачи на момента, ако не е била тя да му помогне ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|