Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 01, 2007 10:26 am 
Аватар

ооо-още не е излязло~... :onegai: искааа~м

'cos I stil got my soul

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2007 8:19 pm 
Аватар
Цар Алко

анимето първи епизод на втори сезон го има на торента. мисля, че тази тема е за първи сезон?:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2007 10:16 pm 
Аватар

Ок. Наййй-сетне го изгледах анимето и съм със смесени чувства. От началото добре, интересна история с хорър елементи. Това с обърканата история, която се разкрива с времето винаги е добра идея за такъв тип филми/анимета (специално такива анимета аз не съм гледал :lol: ). Обаче проблема е, че след това всичко зависи от това дали нещата ще се навържат както трябва и дали ще е готино все пак. Докато гледах арката с Шион (нз как се казва самата арка) бях готов да обявя анимето за едно голямо разочарование. В началото интересна история с голям потенциал и накрая да се окаже просто една луда. И то причината да полудее още по-тъпа. А и през цялото време подозирах, че Кейчи просто го гони параноята (първите 4 епа) и си мислех, че накрая ако съм прав ще е много тъпо, но накрая си спомни и се получи добре.
Накрая позамазаха положението и успяха да запазят мистерията (и с това интереса ми). Но отново всичко зависи от втория сезон.

Така, моите теориики. :lol:
Аз мисля, че "The Shrine God" съществува и както каза Рика си играе с тях. Като всеки път един от тях полудява. Първо си мислих, че паразити няма и на Рена и се привиждат, но като се позамисля може пък наистина да има и чрез тях той да ги управлява за своята игра (по-точно в различните арки той управлява различен човек). Нз с каква цел. Рика знае за това и го изживява отново и отново. Знаем, че се опитва да го спре.

Не че има значение от тези теориики, защото втория сезон е излязъл почти целия, но аз исках да си ги напиша. :P :lol:

Много зависи от втория сезон, надявам се да е интересен. Ако пак ми извъртят някви луди параноици ще съм силно разочалован.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 10:30 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Изгледах Higurashi no Naku Koro ni преди известно време и останах силно впечатлен. Досега не бях гледал друго подобно аниме, толкова наситено с напрежение и брутални изпълнения. Имаше дори момемнти, в които успях да се стресна, нещо, което досега не ми се бе случвало с друго аниме (края на 8-ми епизод например). Артът не е нещо изключително, но според мен пасва на цялостната атмосфера и заслужава добра оценка.
А музиката... I love it... Пускам си опънинга поне веднъж дневно и всеки път му се кефя така, както и първия път, когато го чух. Ендингът също е много добър, а скоро си свалих и бекграунд музиката и тя също ме остави с много добро впечатление. Като цяло мистична, тя успява да подхрани атмосферата в най-напрегнатите моменти, за да се отпечатат в съзнанието на зрителя :)
От героите нямам любимец като цяло, но често се поставях в ролята на Кеичи и си мислех какво ли бих направил, ако съм на негово място.
Като цяло Higurashi е едно силно въздействащо аниме, но не е за всеки, заради сцените на насилие. За тези обаче, които си падат по по-хард заглавия - това аниме е задължително да се гледа.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 3:53 am 
Аватар

Най-сетне го изгледах от близо година го клата :? здраво аниме е с тия паралелни реалности и различни гледни точки малко объркващо,но определено е мн зарибяващо. най-мн се чуда са тоя какво точно е правил преди да се премести защо е биел момиченца изверга долен :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 9:06 pm 
Аватар

а субтитри на български някои ще направи ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 7:29 pm 
Аватар

Това аниме направо ме унищожи докато го изгледах егати концепцията(меко казано) :shock: .В началото си викам "О,о стана яко" и после какво да разбера оня умря в началото :shock: :dull: няма такова аниме за мене 2-ро като това няма да се направи.Бях разочарован,заинтерисован,шокиран и потресен това защо изобщо спада към категория като "Anime",но трябва да си призная,че ми хареса :blush: след като го изгледах!
ПП:Има ли втори сезон или нещо като продължение? :onegai:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 7:33 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ами ако ползваше anidb щеше да научиш, че има втори сеозн :roll: Бтв ако не в категорията аниме, в коя се предполага да спада?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 7:49 pm 
Аватар

Реторичен въпрос! :? :arrow: "...потресен това защо изобщо спада към категория като "Anime"..." Еми щом има от къде да го дръпна тогава? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 7:50 pm 
Аватар

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=22842

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 8:09 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Какво му е реторичното на въпроса и защо досега не си прочел важните теми във форума? От миналата година си член, а още не си ги прочел :/ Ми не може такова нещо. Все едно като ходиш на училище да не спазваш правилата. Такива неща никак не са хубави и ако не се поправиш ще станеш damena otona да знаеш.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 8:21 pm 
Аватар

Ъмм...какво не съм прочел така и не мога да разбера кои теми по-точно,как да се поправя какво съм написал,че не е трябвало да го пиша ?Изказвам мнение...или имаш предвит послеписа...и не знам какво е това "damena otona"?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 8:24 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Важните теми бе човек. Тези теми, които стоят най-отгоре във форума и пред тях е написано с големи болднати букви Важна тема...почвам да си мисля, че наистина хората като видят важна тема и съзнанието им директно изключва ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 8:28 pm 
Аватар

Разбрах какво имаш предвит знам за тях,но не всеки път обръщам внимание на всички та и аз като съм гледал 2-ри сезон съм мислел че гледам 1-ви.... :? :mm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 5:02 pm 
Аватар

Така ,след първият сезон.. идва ред на втори и трети ...обаче се разколебавам да ги гледам .. анимето ми влиае на психиката.. :o

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]