Line написа:
Мда, покрай тук можеше и да си изкажеш мнението за фика
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
И недей да представя шнещата по този начин - "неписателите на наруто кретещини". Аз не поствам нещата си, за да се противопоставям на наруто кретенщините, а за да получа мнение.
Добре! Но да знаеш че го смятам за похвала. Ако успем с плана си ще получаваш доста повече критика и коментари (най-вече по смислени а не просто "кефи ме" или "не ме кефи")
Едит:
Едит- Стилът си пасва добре на атмосферата и е простоват и близък до читателят точно какъвто трябва да бъде.Но имаш прекалено много пряка реч, която не е „подържана” от описания(на някой места има, да , но може и още .За пример (тона с който се говори, жестове , или да се споменава както прави през това време. Ето тук може да добавиш неща:
-Дреме ти. Добре, че ония не са свили нещо, че Нортън после цяла седмица щеше да мрънка, а аз не ща да ми носят мрънкачи уискито.
-Тоя па... На мене зомби ми е лизало задника.
-Кофти лаф.
-Мда.
И те тогава се случи. Писъците се разнесоха из квартала и достигнаха до скритото под кепе ухо на Бандита.
Знам че трябва да е в стил комикс, но все пак си е писание и като такова стой постно.Надявам се да съм бил полезен!