|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 6:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Аз като човек, прочел мангата, ще изкоментирам, че анимето ми е странно... Арта е хубав, войс актингът е добре, атмосферата почти запазена, но сякаш нещо му липсва от мангата. Абе за първи епизод като цяло не ме разочарова, така, че ше се гледа нататък и ше преценим.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 8:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Първи епизод ми допадна. Артът изглежда доста добър, но да видим историята как ще тръгне. Ще се следи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
КРАСОТА!!!
и аз не съм чел мангата, интересно ми е до каква степен са уловили оригинала, но като човек, незапознат с него анимето ме грабна отвсякъде. мн добър арт, музиката пасва идеално и е адски красиво, на някои сцени ми окапаха очите, въпреки че подозирам, че в мангата са по-яки... въпреки това е като свеж полъх, от бая време не се бях захласвал толкова XD .
та така, ще се следи, определено. а някой като се развие малко историята да каже дали набиват цензурата много яко, че честно казано не ми се спойлва с мангата, анимето тъкмо ме грабна...
PS:а как обичам силно естетизирана сеч...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 12:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9034.jpg) |
alexbg92 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
и аз не съм чел мангата, но анимето ще го следя понеже много ми хареса ... а,ако има цензура то тя немисля,че ще е чного голяма - особенно след като видях ОП и как уби тоя дето уби сестра му .... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) а какъв беше тоя крак накрая дето си го носеше с него ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 12:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Ух,първи еп ми хареса доста...както трябва си е (демек както в мангата) само дето очаквах повечко действие,като се има предвид че ще са 13 епа :/ (sad sad sad)
И арта е хубав иначе,радва много,и анимацията си я бива...пък и цензура няма много засега....много.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 12:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
HollowMan написа: и аз не съм чел мангата, интересно ми е до каква степен са уловили оригинала
Никак T________T
OP-a беше страхотен, признавам, само чеее....
Режисурата беше много слаба; нещо май наблъскаха повече глави отколкото трябваше в началото. По-бавно трябваше, с по-добър пейсинг, първа глава да е само за нашия ;/ Сцената с Анотсу беше толкова ни в клин, ни в ръкав....
Анимацията - мангата е в пъти по-добра. Просто като видях как анимират червеите - фейл; не би трябвало да има такива простотии ;/
Може би негативната ми оценка се дължи и на скапания release, който гледах... [KSN-AEN], ужасно караоке, слаб енкодинг... дано някои по-добри почнат да го събват...
И накрая какви бяха тия небостъргачи и щуротии - блеее T___T
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 11:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Освен зализания арт анимето засега си е слабичко.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|