|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 3:06 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
kyaaaaaaaaaaaa~~~ greatest episode ever
Толкова хубави неща, толкова яки моменти наблъскани в един епизод.. тва просто е най якия романс на света <3 /както съм казвала неведнъж/
Ама Ирие ква айзеновска прическа имаше на сватбата, не е истина И няма "Можете да целунете булката", Котоко си целува, хихих xD
А пък на Крис изцепката "Since u're handsome-challenged.." ме разби тотално Кефи си ме тва момиче и толкоз ;р нищо, че има ужасен вкус xD
И ендинга беше супер направен, гледах го 3 пъти и ся си слушам пак песничката /има я full version v gendou /
И който ми направи/намери gif с целувката под дъжда получава баничка *о*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 7:45 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
И аз нова си мислех. Сигурно на Хънимуун-а ще направят прогрес .
Епизодчето беше супер. Хареса ми как разменяха кахпливи коментарипред олтара и как Котоко му скочи . Беше страшно сладко.
Кин-чан и той намаза, да му е честито!
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 8:32 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Creator написа: На 2 епизод , 10 минута го спрях и захвърлих файла и историята във коша .... Това толкова ее ... Романтично , отсякъде блика сладникавост !
От друга страна пък аз харесвам такива анимета, и точно заради теб пък решавам че ще го гледам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 9:57 pm |
|
Creator |
|
|
|
Belgarion написа: Creator написа: На 2 епизод , 10 минута го спрях и захвърлих файла и историята във коша .... Това толкова ее ... Романтично , отсякъде блика сладникавост ! От друга страна пък аз харесвам такива анимета, и точно заради теб пък решавам че ще го гледам Аз какво съм виновен , че ще го гледаш ? Всмисъл какво направих D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|