|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 10:20 am |
|
Zakero |
|
|
|
alexbg92 написа:
Ха-Ха-Ха
Нали и Ръфи прави gear fourth и му порасва мустак.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сигурно ще е онзи с брадвата, а по всяка вероятност ще е bounty hunter и е чакал своя момент да се отделят от Rayleigh за да има и той своите шансове. Robin, добре беше почнала темата за Ohara, за D и този мистериозен век отпреди 900 години. Поне Luffy каза няколко няколко доста добри реплики. Интересно ми е какви качества имат тези от младите пирати, хайде за Bonney се знаеше, още от 499ти чаптър може да контролира възрастта на себе си и противниците си. Пък за тези три дни как ще остане този цял остров непокътнат не знам, поне Brook ще се прави на мъртъв .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 4:55 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
Баси лудницата
Онзи пират дето накрая се изправи срещу адмирал ми е интересен, дано го сбият с някой от нашите
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 4:50 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Дано тия две пишлемета да претрепят Шичибукай иначе яко ще усетят какво им се е стоварило на SH преди време. 100 процента Зоро ще спаси Бонка( па тей и викам) и оная ще му хвърля влюбени белтъци, а знаете, че Ророноа е камък откъм такива прояви, интересно ще е. Май от тия новобранци доста ще гризнат дръвцето в този така иначе симпатичен чаптър . Искам да видя и дедото в бой да покаже кой е бил накама на Роджър за толкова дълго време. Обаче Луфито отново показа яката си страна след толкова чаптъри, пак действа като наследник на Голд-а, но тия за тия прословути три дни доста чаптъри ще заминат. Дано до края на септември да са, но леко се съмнявам. Адмиралчето е смешно с тия цайси, но не може и да стъпи на малкия пръст на Ао. После пък ако покажат 1-3 месечни чаптъри с битката между брадатия и шичибукаиър , стоо процента белия ще скочи на чернобрадия .
Само да ви питам, всеки знае, че бащата на Франки е велик пират, като гледаме Лола вече всички са убедени, че майка и е една от имераторите, но дали четвърия неизвестен ще е бащата, а защо не и белобрадия ? При всички положения нашите от тия новобранци са най-големите връзкари . Интересно ми е защо и Нами не разказа в подробности за миналото на Лола след като я познава EB .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 21, 2008 10:15 am |
|
Zakero |
|
|
|
spiralkinda написа: поне Brook ще се прави на мъртъв .
Няма как Броок си е Броок ,все пак е корабния барт.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|