|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo ~ (лято 2008) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 6:58 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Yakushiji Ryoko no Kaiki JikenboСиноним: Yakushiji Ryoko`s Case File Жанр: Mystery, Detectives Тип: TV Епизоди: 13 Излъчване: 06.07.2008 до 28.09.2008 Официален сайт, AniDBИсторията се върти около Ryoko Yakushiji, 27-годишна детективка, завършила елитния Правен факултет на Токийския университет и странните случаи, с които се сблъсква, работейки в полицията в Токио. Тя не само трябва да се справя със свръхестественото, но и със съперничката си Yukiko Muromachi, също красива и талантлива детективка. Връзки (Аниме)___________________________________________________________ Преди малко изгледах първи епизод, не беше лошо. Мацката е готина и най вече оправна, явно и прави кеф да се рови, където не трябва ^^ Засега малко липсва загадачната атмосфера, ама да се надяваме, че ще се появи (: Така или иначе се кефя на полицейски/детективски анимета, най вероятно ще го изгледам цялото (:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 7:01 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
ОМГ почнаха много да се набират аниметата за следене. Кво да се прави ще се гледа и запълва харддиска
БТВ линка води към началната страница на форума
Fixed CaBa
Edit: КЕФИ МЕ. Напомня ми малко на The daughter of Twenty Faces по атмосферата. 100% ще го следа и натам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 11:32 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Артчето си го бива, историята в първи епизод не беше зле, но ме издразни тия "строги господарки" - пикаем ти на детективските аниметата дето жените серат без да целят дупката на кенефа ! Втори епизод си беше яко фейл, а накрая оная като се метна на хеликоптера от 50 метра разстоояние имах чувството, че Benny Hill ( е каскадьор, мир на прахта му) играе. Това аниме с Himitsu-то пролетното няма как да се сравнява. Да не говорим, че другия главен герой е 33 годишен, а се държи като все едно е на 15, зле е.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 3:48 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Това аниме е мега зле, дори не виждам как ще му дам двойка по десетобалната система, тотално се озорих да гледам шест епизода, но в едни от първите минути на седми като видях как ЯКУшиджито чупи противопожарна бутилка с летен шал (за плаж) исе насрах от кеф. Едно от любимите ми стана, ебаси и якото аниме, кърти . Анимето е велико, та в миналия епизод Якушиджито си чака слугинчетата двечките на летищото, но познайте Якушиджито е от една от най-богатите фамилии + супер много верни мъже и кво се случва, те вместо лимузина хващат метрото! Олелеле майко и видиш ли ЯКУшиджито и мнейния роб се натъкват познайте на какво, на случааай. Бога ми по-тъпо аниме не бях гледал от поне едно две години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:23 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Е как бе, много е якоу~~
Дропнах го на втория епизод с опция да го догледам някога. Освен арта нищо друго не ми хареса.
"Сега не мога да умра" - шансъ, няма да умреш ми , нали ще свърши анимето - ама можеш да прелетиш десетина метра до хеликоптера?
Ъъ.. т'ва не става за гледане
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|