Да, ама тука говорим коя е по-слаааадка За външен вид И ест че това е Хината. То просто няма база за сръвнение >.>
Sakura съм я виждала сладинка само във doujinshi-та~
Да разбрах че е за по сладка и за това написах "Сакура !!!",просто като намразиш герои или просто ти е антипатичен,не му виждаш хубавите страни за това не виждам нищо хубаво в Хината
и според мен на външен вид хината е по-сладка, обаче като атаки с тея удари сакура е мн ненормална, хината е мн симпатична, ама ебаси що все припада като види наруто , тоя баси с камик трябва го удариш да се светне кво става и така е още по зле
Заглавие:
Публикувано на: Чет Май 22, 2008 8:43 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Hinata !!! Ние още не сме я видяли как се бие след тайм скипа.. може оная техника от филърите да я е осъвършенствала (ама не ми се вярва да я видим отново )
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Май 23, 2008 1:56 am
madawc
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:59 am Мнения: 184 Местоположение: There Will Be Blood
Хината е толкова невинна, красива, срамежлива. Разбира се, че тя е по сладка
_________________ Ако обичаш - обичай безрасъдно,
ако заплашваш - не заплашвай на шега,
ако се ядосваш - дай воля на гнева си,
ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
Заглавие:
Публикувано на: Нед Юли 13, 2008 9:18 pm
Wildheart
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 7:33 pm Мнения: 356 Местоположение: Grand Line
ХИНАТАААА!!!! *отваря фенклуб на Хината* Хината е най-сладкото и миловидно създание, което някога съм виждала! И не виждам защо трябва да и подкопавате сладурското достойнство с тази тема. Естествено, че тя е по-сладката от двете! Дори и да не бях такъв голям фен на Хината (най-вече в Наруто, в Наруто Шипуден не ме кефи толкова ) пак бих била на същото мнение, защото това е очебийно! ХИНАТА RULZZZZ....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения