Дата и час: Пон Мар 10, 2025 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 21 [ 311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 12:26 pm 
Аватар

Абеееее.... каква е разликата между това дали ще го каже blurymind тук или Darkstalker в друга тема... освен това е прав

И Белгарион, ти си смешният в момента (и даже не само сега) с високото си самочувствие на разбиращ всичко... това и да не е човек е човекоподобно и съответно трябва да се спазва човешката анатомия... даже и да беше стилизирано с повече деформации - те пак трябва да бъдат съобразени с анатомията.... стилът няма значение... има си все пак някакви правила, които трябва да бъдат спазвани...

бати задниците сте

едит: между другото какви текстури пък има тук :o

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 12:32 pm 
Аватар

ОМГ Darkstalker много хубаво рисуваш :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 10:35 pm 
Аватар

inc написа:
blurymind написа:
ама тигровия пич много куца откъм
анатомия
коса
текстури

:?

и тва го казваш хмм......ти!?

Не че нещо се заяждам...всъщност заяждам се ама...аи да не продължавам, че ще почна да наливам. :P
точно така... казвам ти какво мисля,виждам че някои неща ти куцат доста,колкото и да се стараеш :lol:

иначе ако не ти понася на критика,разбирам,няма да ти казвам това което не искаш да чуеш..аз такова,само се опитвам да ти помагам :wink: :lol:
благодаря на Blossomstar, ценя и уважавам работата и се радвам че тук има и хора които имат достатъчно обективно мнение,въпреки преобладаващите постове които само "наливат" без много да си дават зор да се премислят..
а бтв имах предвид текстурата по тигровата му дрешка (или квото е там) - нещо шарката не стои както трябва,не мислиш ли..

Лични нападки с обиден контекст към мен или всеки който има свое мнение е своенравна демонстрация на простотия, едно гордо и вулгарно оригване на форума.. Не може без такива хора,разбира се, но според мен ,най добрия начин да не се съгласиш с критика,е да не и отговаряш или поне да се аргументираш- нещо в което изглежда се проваляш доста безславно..

Хайде хора,да видим колко големи естети сте като си излеете елитистката простотията :P

и да рисуваш в аниме стил,това не е извинение да правиш технически грешки и да ти се разминава- всеки стил имитира живота, и в аниме рисунките може да се правят грешки няма как...а косата е супер плоско нарисувана,изглежда като някаква лъскава кърпа на главата

Последна промяна blurymind на Нед Юли 13, 2008 10:52 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 13, 2008 11:08 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@blurymind много те моля, напиши ми адреса си, за да ти пратя личният си Макаров (зареден), и да се гръмнеш, защото замърсяваш генния фонд на човечеството.
пп. И не мисли, че изписвайки няколко реда в повече, на "висок" според теб стил и вече си великото про :), смешен си :)

пп2. @Дарк, прощавай за флейма, но когато видя дебилни изстъпления на рандом пишлемета просто езика не ме сдържа :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 10:30 am 
Аватар

на мене пък точно тигровия много ми хареса...постни още работи ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 11:50 am 
Аватар

хмм имаше неща, които ми харесаха като последното, червеното без лицето, тъмната картина на дървета и т.н. харесва ми и самото изпълнение - човекът си го бива..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:38 pm 
Аватар

blurymind написа:
.....

Darkstalker всъщност нищо не е отговарял XD

Иначе това не е текстура, а четка ... текстура щеше да е ако беше взел снимка на тигрова кожа и беше я насложил (което не е толкова лесно колкото звучи)

ето нещо на един на бивш колега
http://wi-flip-ff.deviantart.com/art/Th ... l-85661098
надолу си е написал, че е ползвал текстури
и това е за повече реализъм

Иначе има какво да се желае от анатомията... от всичките рисунки, които съм виждала досега... примерно ако нямаше коса върху едната му страна къде щеше да отиде другото око...практически са адски разделечени ако се опита човек да си го представи анфас..... шията не се връзва правилно с главата... ухото принципно трябва да почва от веждата и да стига края на носа (но това айде не прави особено впечатление, така че все едно). Ръката мисля, че също не може да е така... мисля си, че трябваше рамото да е по-нагоре за да може да седи по-естествено тази длан, докато той ги спуска надолу все едно си е отпуснал ръцете.

Ръката си личи, че не му е било особено кеф да я прави и там "инка" почва да минава в драсканица. Мисля си, че и като цяло може още да се постарае изобщо с инка.

Можеше да сложи светлосенки и на бялата част в окото. Блър и аз ползвам, но само от време на време така, че да ми добие обем... Само той седи гадно. Попринцип, който и да питаш ще ти каже да го избягваш. Косата наистина е гадна.... направи я на явни кичури...т.е. изрази къде се разделят...или другото е много тънки ивички. Кожата няма никакъв обем... и косата, всъщност

като цяло по-контрастно да е

цаката е в четките... да си правиш такива и постоянно да ги сменяш, макар че е доста досадно

така или иначе Darkstalker не е мераклия да се занимава стова, а му е за кеф, предполагам..така че като цяло са окей

за всеки случай вие с тези нападки към критика, макар че не беше наистина баш такава (но такива мнения има бол по форума) едва ли му помогате на Darkstalker ^_^

И метала не е окей, но не мога да кажа как да се направи... освен да си вземе картинка от интернет и да гледа XD

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:43 pm 
Аватар

Ае, Блосумстар, не знам отде ти иде тоя мерак да критикуваш иначе добри неща, но съм сигурен, че би се радвала на повече фенове, ако правеше природонаучно предаване за хранителните навици на китайските блатни жаби.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:47 pm 
Аватар

Защото така мисля! Не разбирам какъв ви е проблема с критиката... ако не слушах всякакви хора (независимо професионалисти или не) какво ми говорят сега нямаше да се занимавам с рисуване. Точка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 10:02 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Sai не поддържа текстури и подобен стъфф ... т'ва е констатацията ...
Ограничен набор от четки и прочее, оптимизация на сорса ... и кво може да съдържа нещо, което е 2.2 Мб. Ако ми се занимава ще направя нещо сериозно.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 11:50 pm 
Аватар

добре де защо спорите...с критики или не стилът на един човек неможе да се промени.Стилът е нещо уникално,което човек прави дори понякога несъзнателно. Дарк0 няма как да промени стилът си на рисуване,защото той вече е изграден.
Които иска да си критикува,няма лошо...просто няма никакво влияние...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 9:35 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Изображение

Главата и е крива он пърпоус.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 9:58 pm 
Аватар

Много ми харесва, аи попринцирп ми допада начина ти на рисуване.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 10:02 pm 
Аватар

в главата е малко странна, но иначе е сладка х3~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 10:04 pm 
Аватар

Дарк, тотално си й осрал анатомията, по-трагичен пик не бях виждал.

нот. Що тъй хилава, бре?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 21 [ 311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]