|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 7:42 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Защо 15 странички? Толкова ли е забавно да ни мъчат месеци?
166 чаптър, а ние за пръв път виждаме Ален преди да се запознае с Мана и самият Мана. Това за брата не е толкова шокиращо, колкото фактът, че е имплантирал спомените си точно в Ален...И защо трябва да се съживява? И това ще убие ли Ален?
И Лави милият, доста шокоращи неща научава. Дали ще кажат на останалите?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 1:06 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Абе... защо останах с впечатлението, че Алън е кръстен на кучето xD
PA3YM написа: най-накрая малко развитие - Алън като малък е страшен, къв е начумерен само Нали... за малко го сбърках с Канда Цитат: Крос засега само с шокиращи твърдения почна - дано да обясни туй онуй все пак скоро - ама докато почне и свършиха страничките
Е той Крос по-голяма кучка нямаше как да стане . Интересно дали това, което каза е истина, или е само за заблуда на противника... Странното е, че много изведнъж ги каза теа неща, което не е много присъщо за него. Ама и Алън го подгониха бесните май, нещо не му допадна идеята, че е някакво подобие на реинкарнация на 14тия
А Лави милия яко ще се ошашка с тях двамата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 12, 2008 11:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
PA3YM написа: а Мана .. и той е баш страшен >.< клоун излязъл от хорър муви -.-"
>o< определено. Тоя ше го сънувам в кошмари деа, егати дзверотт...Ооккк сега да анализрам чаптъра... > Мана е дзверрр >,< Но поне горе-долу дава представа как изглежда Ърла в реалния живот ;] си мисля... щото Мана 99% има формата на Ърла, което значи, че и Ърла тряя има формата на Мана... > Най-важното в чаптъра бе появата на Crow. Тия определено най-ме притесняват и ми се ще да видям срещу генерал или 4ти левъл какво биха направили... Но как и да го погледнеш, не може да не се съгласиш с Комуй, че тия са доста голяма заплаха >_> > Най-якото сладко мило и красиво нещо в чапа беше Линали. КОСАТА Й РАСТЕЕЕЕЕЕ ♥ > Най-тръпнещото нещо в чаптъра беше Лави, който присъства в ролята си на Букмен на тази среща, охранявана от crow, които явно не му обръщат внимание. Общо взето един букман има достъп абсолютно навсякъде. С всеки такъв акт бремето върху Лави се качва с много, направо не му блазе като махне айпача и тегли майната на букменството, за да спасява света след някои и друг 441ви чаптър... > Крос е идьооот, пияндеее > Интересно сега дали ще се изясни исторята защо, аджеба, 14тия прецаква другите и дали историята ще се повтори(да, знам че няя)...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 7:49 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мангаката няма капка милост към Ален. Какво ли не му се случи през последните 160 чаптъра. то не му изтръгваха ръцете, не го побъркаха, не го тормозиха, не избиваха приятелите му, не му вкараха.
И сега това, което Крос му сервира...Тъкмо си викам: ти по-леко не можа ли да го кажеш?, и да му се ядосвам и последваха трите най-хубави странички поне за мен. На някой може да не му хареса, защото образът на Крос не е такъв, обаче за мен си беше уникално. И тъкмо се успокоявам и червенокосят пич каза поредното забиващо нещо.
Знаех си, че 14-я не вещае нищо добро, но тука стана вече ужасно.
Интересна ми е ракцията на Лави. Другите известно време няма да знаят, но той е наясно с всичко и пак ще минем на неговите дилеми.
Обаче милият Ален...как ще го предодрвати? Много гадно ми стана....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 19, 2008 11:20 am |
|
Lenalee-chan |
|
|
|
Уау , не може да бъде .... Крос прегръща Ален
Общо взето това ми хареса от чаптъра , а и накрая когато Крос каза на Ален , "Какво ще направиш ако ти кажа да убиеш някой който обичаш ?".
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 10:32 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
meh do not believess...
От друга страна Крос да стигне до там, че да си признае, че Алън е важен човек за него ... И все пак не вярвам. Това е само тест =0 Когато Алън избере приятелите си пред целият свят, тогава нещата ще си се наредят. Въпросът е как ше ги избере и Крос дали подозира за този развой на нещата...
Алън не може да умре пак, вече 10 пъти му се случва, изтъркано е, няма как да изчезне от тоя свят. Начин да премахне 14тия също няма. Начин 14тия да премахне Алън също няма. Значииии фузия > силата и информацията от 14тия и малко-по-голяма сянка за Алън.
И за чии пък 14тия трябва да убие важните за него хора? Това е хипер-абсурдно. Би имало смисъл само в един аспект. Ако Алън, да речем, е слабоволен и 14тия го погълне почти изцяло, то е напълно логично 14тия да избие близките на Алън, за да може тялото да си остане за него. Така ще убие емоциите и шанса съзнанието на тялото-хост да се върнат. НО 1. Алън е далеч от слабоволен; 2. Коронираният Клоун няма да го позволи; 3. Приятелите му скоро ще понесат ъпгрейди(Лави и Канда) и ще го смажат от бой као тръгне да ги убива =0 и после като Линали ревне 14тия отива подемоните...
За да изпуснеме всички тия моменти обаче, най-лесно ще е Крос да греши тъничко в теорията си. А именно, че Алън е просто момче. Номера е Алън всъщност прец ЦЯЛОТО време да е бил 14тия! През ЦЯЛОТО. Така няма начин той да бъде погълнат, защото той е Той =0 Няма какво да се поглъща. Сянката която вижда е от собствените си спомени! Той винаги е бил брат на Мана, но по някаква причина (като поредното му умиране, баси и лошия навик) е загубил спомените си! ^o^\/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 20, 2008 12:24 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Бе през цялото време да е бил 14-я не ми се вярва, Обаче, че Ален не е обикновено момче си прав. мани спомените, ама колко хора се раждат с Иносенс?(ако не греша някъде в превода де, но мисля, че ален си е така по рождение.). И баси съвпадението точно мана да го прибере. Явно 14я не си е имплантирал спомените в някое произволно сираче...Може пък да е решил, че е по-добре да даде силата си на екзорсист, за да може той да убие Ърл. Аман от мъртви, които се намесват в света на живите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 12:20 pm |
|
Zenith |
|
|
|
WTF? Не, това не мога да го повярвам, каквото и да става. Просто от едно knock, knock...Мне. Пак е някакъв фарс, трябва да е някакъв фарс иначе не мога да си представя що за създание може да направи това нещо и как някой от наще ще успее да се справи с него.
Тая война и нещата, които букмените знаят нещо почнаха много да ме съмняват и ще се израдвам, ако мангаката вземе да ни обясни най-накрая.
И Ален постъпи като пич. И знаят, че Тимкампи е бъгав(нали не е той убиеца).
И чап-а беше 17 страници.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|