Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 8:44 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Тоя негърския пръст може да си го бутнеш в отверстието без смазка ... аз не видях твоя довод ...
Моя довод няма нужда да пръщи от ИДЕЙНОСТ и да е пропит с интелект, най-малкото защото хейтърите са тъпи и мнението им се изчерпва с " не струват " за т'ва т'ва пръстче знаеш къде може да си го бутнеш, Mr. Hedon, ЗАЩИТНИКЪТ НА ВСЕЛЕНАТА.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 8:44 pm 
Аватар

абе ти имаш ли си собствено мнение или винаги трябва да бъдеш контра?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 9:04 pm 

@Darkstalker

Чакай малко, ти претендираш, че мненията ти не са хейтърси, а за довод ми даваш ето това:

Darkstalker написа:
не струват в нито 1 аспект ... нито като инструментали, нито като вокали, та камо ли визия, която е хипер сакато изплагиатствана от разни jrock групи и прочее.

Да перефразирам:

Тази група не струва, защото не струва. Добре бе човек, това може да го напише и дете от детската градина. Това се нарича критика без абсолютно никакво покритие, което е = плюене, хейтене. Та Mr. Darkstalker, ти въобще не си хейтър, само дето от теб, мнения освен "това съкс, онова съкс, фейл" и някакви подигравки не съм видял...

@MorticiaN, @Darkstalker

Цитат:
Professional reviews

* All Music Guide 3/5 stars link
* Cosmos Gaming link

Ето оценили са им последния албум 3 от 5 звезди, ако бяха толкова зле, щяха да им сложат половин звезда. Чакай забравих, професионалните критици са нещастници и не си разбират от работата и вие разбирате по-добре от тях, нали?

@Dunan_Knut

Ами моето мнение е, че музикалните възможности на групата не са чак толкова лоши и негативите не са основателни...

За съжаление гледам стана меле и темата пак се извъртя към мен и някакви глупости, така че този път напускам "дискусията".

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:33 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Hedon написа:
@Darkstalker

Чакай малко, ти претендираш, че мненията ти не са хейтърси, а за довод ми даваш ето това:

Darkstalker написа:
не струват в нито 1 аспект ... нито като инструментали, нито като вокали, та камо ли визия, която е хипер сакато изплагиатствана от разни jrock групи и прочее.

Да перефразирам:

Тази група не струва, защото не струва. Добре бе човек, това може да го напише и дете от детската градина. Това се нарича критика без абсолютно никакво покритие, което е = плюене, хейтене.

Ок ти нарочно ли изкривяваш мненията или така ти е угодно
Аз да перифразирам
Dark казва
Darkstalker написа:
не струват в нито 1 аспект ...

и дава мнението си
Darkstalker написа:
... нито като инструментали, нито като вокали, та камо ли визия, която е хипер сакато изплагиатствана от разни jrock групи и прочее.

и ти казваш че това е отговор,в който няма доказателства?!? WTF?
Понеже го познавам от повче време от теб и знам донякъде какво огромно количество и разнообразна музика слуша и съм наясно с това че въпреки че се изказва по "хейтърски" начин според теб,зад това изказване има покритие.
Така че хедоН твоите опити за културна дискусия по-скоро се превръщат в едно дразнещо набиване на комерсиални статистики взети от нета,които за феновете на качествената музика не означават нищо повече от безполезни фъшкии.
Същите тези статистики сочат че чагата трябва да е най-качествената музика в бг,защото сещаш се-слуша я повече от половината население всекидневно и сигурно са отбелязали и 50 звездички в класациите.
Така че в заключение мнението ти е нелогично,незряло и най-малкото смешно.
Времето показва стойностните неща
Токио хостел са изгряли с някви парчета които след 1 максимум 2 години ще се забравят и групата ще потъне в забвение заедно със всички други подобни изцепки :)
Надявам се да бях достатъчно ясен и компактен ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 11:38 pm 
Аватар

[quote="Hedon"

Цитат:
Professional reviews

* All Music Guide 3/5 stars link
* Cosmos Gaming link

Ето оценили са им последния албум 3 от 5 звезди, ако бяха толкова зле, щяха да им сложат половин звезда. Чакай забравих, професионалните критици са нещастници и не си разбират от работата и вие разбирате по-добре от тях, нали?
[/b][/quote]

От къде е това... от някое жълто списание?

Зле са.... А Бил дори като визия не ми харесва

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 11:57 pm 

Добре на вас ще ви отговоря...

@vegetosayajin

1. Той казва, че не струват в нито един аспект, добре аз казвам пък, че донякъде струват в всички аспекти и не са чак толкова лоши. Е, какво правиме? Това довод ли е? Къде са, му доказателствата, че нещо ми убягват?

2. Мисля че и преди съм твърдял, че слушам разнообразна музика и не смятам, че моите музикални познания са по-слаби от неговите, така или иначе това няма как да се докаже, предполагам няма да правиме музикални тестове?

3. Не съм дал статистика(кой сега изкривява мненията?), ами оценка на професионалната критика и нарочно я дадох, защото ако дам лично мнение ще кажете, че не разбирам или си измислям. Освен ако не смяташ, че разбираш по-добре от хората, които работят това и са професионалисти в тази сфера, но така или иначе за да претендираш за това ти трябва едно нещо наречено диплома иначе мнението ти е просто един вид "фенско" изказване. За разлика от чалгата тази музика се слуша в целия свят. Освен това си има хора, които оценяват определения жанр музика, Примерно има си критика за рок и метъл, има си и такава за поп музика, както и такава за поп-фолк. Тоест не може да сравняваш някоя грайндкор/дет група с Бритни Спиърс... Едното е съвсем различен стил от другото.

4. Опитите ми за културна дискусия са помрачени от безмислостния хейт, които се излива, когато аз твърдя нещо, разбира се разбрах, че тук явно обективните мнения не се зачитат и доказателства не се приемат. Или смятате, че като ми кажат "У лево, tard..." е културно и интелигентно ?

5. Твърдиш, че мнението ми е "нелогично, незряло и най-малкото смешно" Аз не смятам така, но виж човека, които напада си ти, а не аз. Попринцип такъв тип изразни средства се ползват, когато човек не може да си формира тезата и решава да плюе по мнението на другия с надеждата, че ще постигне нещо... Но няма да коментирам какви са хората, които ги ползват, защото просто ще падна на тяхното ниво.

6. Никът ми не е "хедоН", ами Hedon и ако обичаш го пиши така както е. Нека да си имаме уважението или искаш да си измислям различни варианти на твоя ник?

@BlossomStar

Не знаеш кой са All music guide? Правят ревюта на почти всякакъв тип музика, от метъл, до поп и класическа. Ето то ти и официалният им сайт с ревюто и оценката ако се интересуваш по-подробно: http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=am ... fixz95ld0e

Те са едни от най-елитните сайтове за оценяване на музика и хората, които оценяват, са професионалисти. Повечето им оценка са обективни и там можеш да намериш доста интересни неща...

За финал:

Предлагам, темата да се затвори, защото повдига излишно напрежението. Не съм очаквал, че след като написах, че се оттеглям, някой ще ми отговори и ще ми осъжда мненията. Но явно съм бил прекалено дискретен...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:07 am 
Аватар

оууу... човек...за това са форумите...за да си правим изкуствено напрежение... поне тези, които са "На лафче" XD

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:21 am 

При "Real Life" споровете e по-голямо, защото не знаеш дали на човека от среща няма да му писне и да ти забие един свещник в тиквата. И тогава трябва да разчиташ, не само на интелект ами и на някакви бойни умения. :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:09 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

3 от 5 звезди ... идейно ... и " феновете " които смеят да сравнят певческите качества на Bill Kaulitz с тези на Ralf Scheepers. Не е ли някак смехотворно ... хаотичните инструментали и адската набиваща се в главата повтаряемост свидетелстват за хипер безидейност и липса на каквато и да била форма на разнообразие в главите на композитори, продуценти и цялата рода до 9-то коляно.
Та, Бил може да пее, колкото аз да свиря на тарамбука. Факт ... но не, той бива издигнат в култ заради непорочната си транссексуалност и липсата на пишка, но точно това явно го прави култов ... и опр не са певческите качества, а това, че разни тъпи кифли на възраст от 11 до 14 са готови да си разпорят катериците само и само Билчо Безпишкин да им влезе като трамвай на разклона в Дружба.
Ето ти малко обективизъм ..
Вокалът не струва.

Визия : сакато изплагиатставана от иначе култови групи като Dir En Grey и прочее, което свидетелства за " връзка " с jrock културата, но НЕ, те трябва да преебат всичко като заложат на липсата на синхрон и еднообразие, като заложат на недъгав барабанист дето е преял с банички, още 1 гейтак измършавял ... и разбира се култовите " братя " ... метросексуалния идол на всяка малка кифла и небезизвестния растафар и обект на сексуални фантазии на посетителите на клуб " Александър ".
Та, извода е ... субкултури не се месят, но те явно " смогват " да го сторят и да " блеснат " със своята идейност и неподправена кретения.

Жанр : групата, която до скоро се определяше като някаква немска форма на емокор сега твърди, че е преминала в редиците на рок групите и възнамерява там да развее своя розов байрЯк ?
Евала ?
Не, звученето ще си остане същото, както и стила ... и " качествените " инструментали, които както вече казахме в нашето лирическо излеяние подплатено с доводи - не струва, защото музикантите имат толкова обща култура, колкото и кравата на Ким, която тя продаде и след това замина за Париж.
Надявам се докато четете това пропито с любов и уважение " ревю " да получавате най-висша форма на оргазъм и да сте оцапали гащите още след първия ред. Та, как продължават нещата ... хората оценяват музиката, която се прави ... ок, но липсата на обективизъм ти се набива в лицето като червен задник на шибан павиан ексхибиционист.

Качества на вокала : Вокала пее в класическата женска тоналност, присъща за поп-звезди като Джесика Симспън и Бритни Спиърс, само дето не го докарва на визия и няма дете. В култовите песни като " Шрай " ( която всички толкова обичаме, но не разбираме, защото не сме богопомазани ), Бил блесва със своите неповторими певчески качества, които могат да си съперничат със същите такива на Екстра Нина от епохата на Праисторическата чалга, което ще рече почти никакви и вс се свежда до добрия стар филтър. Тук е момента някой да каже " Ама то лайфа си казва думата " ... и наще певачки се кефят да друсат меса ЛАЙФ, но пеенето някак не им се отдава, за това предвидливите хора са измислили добрия стар Плейбек, който ти дава невероятната възможност да друсаш меса и да си отваряш просто устата като сифилистичен шаран, парадирайки с т'ва, че можеш да пееш... и това може да бъде постигнато без наличието на вездесъщите 10000 КРЕДИТА, с които можеш да си закупиш " Светлинен меч със сменяеми батерии и чифт кружки за домашна дискотека " ... не, това е нещо по-велико и от меча, който е мечта на всяко момченце на възраст от 8 до 11 години, което не е разбрало, че не е бил намерен на лехата да яде марули, а е син на комшията.

Музикално оформление : " индустриални " звуци тип " мама драпа яко на оверлога " са отживелица малко преди The Prodigy, а музика с точно 1 китара, която не може да докара и соло от класата на " Радка Пиратка " не може да парадира с каквито и да било качества, най-малкото да твърди, че е надеждно средство за създаване на музика ... 1 соло до гроб, това е мотото на всеки 1 известен музикант, който се задоволява с това БОГАТСТВО. В тоя ред на мисли main guitarist-а на Disturbed до преди 2 години знаеше точно 2 сола, ся ги дотика до повече, но хората с оценка на албумите от 3 до 5 звезди явно не акцентират в/у това и са по-склонни да инвестират ценното си време вместо в усъвършенстване в това да продават анцузи " Адибас " в Илиенци или да врънкат Том Каулиц да им плете розови пуловери с някви цветни мотиви и пеперутки с брокат по крилата.

Спирам да пиша, защото се опасявам, че ще изтрезнея. D:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:22 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Евала =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 4:46 am 
Аватар

1.Видът им е ужасяващо и отвратително отблъскващ. Просто някава смесица от ъндърграунд визии примесена със солидна доза педерастия и скандалност с цел известност.

2.Музиката им е комерсиална, елементарна и посредствена до мозъка на рахитните им недохранени костички.

3.Така наречената "обективна" оценка е правена от специално избрани лица, които Бог знае защо им допада продуктът на момченцата наречен музика или просто шефчетата ги натискат отгоре, щото нали как ще сложиш половин звездичка на бате Бил, та нали представителите на женския пол, които преди седмица са зачервили гащичките за първи път ще получат дехидратация от рев :(

4. Текстовете им...хм...текстовете им...абе да пищиш думата "писък" е супер готино,оригинално и неповторимо...Евала !!!

5.Позьорството. Аз съм сигурен,че батко Бил си е напълно хетеросексуален, но си е продал малкото сладко дупенце на продуцентите с дебели вратлета и още по-дебели портфейли...ама той и Азис така де, какво да се прави.

5.Името им...името им има по-малка връзка с музиката им отколкото името на една група - Cattle Decapitation (Разчленяване на добитък)

6. Тоя пич ако не знаех, че е момче и съм обърнал 3-4 ракии има голяма възможност да му налетя и по всяка вероятност да го изнасиля.

За Токио Хотел ще дам една грубичка метафора но тя е следната: те са просто като една повърня състояща се от най-различни погълнати видове буламачи, смесени и разградени едно хубаво, повърнати, накрая изпечени и поляти с "красива" глазура.

....но заебете всичко което написах горе...НЕКА ВСИЧКИ ДА ПИЩИМ ЗАЕДНО ЙЕЕЕЕЕЕЕ :dancing:
http://youtube.com/watch?v=Sg4d8oBB9yY

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:09 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Even Guitar Hero can beat TH. D:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:10 pm 
Аватар

в нашето страхотно малко градче има техни фенове...на 13 години ...даже разбрах,че децата са си направили концерт с техни песни...лол
мога да кажа,че НЕ МИ ХАРЕСВАТ...особено и тези деца.
А и по стените на някой къщи има написано ТХ и знака им...днес го гледах ,хората се опитали да го махнат ама го замазали с някаква бяла боя ,а стената е леко черна,така че файда никаква още си седи знака :roll:
....ужЪс

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:03 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

МТV и VIVA ... oh, gosh ...
По-склонен съм да гласувам за Tic Tac Toе отколкото за тая " рок " група.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:51 pm 
Аватар

Абе я вземете по един гранатомет и така се разправяйте :lol:

М/у другото си спомням, че в един друг форум бяха забранили да се пускат теми за ТХ, защото винаги имаше 4-5 заблудени фенгърли и още поне 10 юзъра, които да ги плюят и ставаше същото меле :Д

И все пак Тоалетната Хартия не стават ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]