|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 10:44 am |
|
extasy |
|
|
|
На мен този край много ми хареса. "Още един път." Подобаващ край за едно ново начало, жалко само, че ще го пуснат чак 2009.
Това аниме супер много се промени към края. От началото някъде до към средата вървеше се е едно е някаква шега от страна на Гонзо, но края според мен улови доста силно вниманието. Да не говорим, че посления еп човек, който не е е гледал останалите епизоди трудно би предположил, че е някаква пародия.
Аз много обичам да гледам как в процеса на анимето героите растат и се развиват. Джил например, много ме забалваляваше през цялото аниме и ми хареса как накрая вече малко повече приличаше на това, което искаше да е в съня си още от първия еп.
Абе това аниме определено се промени от простотията на сезона в нещо, което определено ще очаквам догодина
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 5:20 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 11:25 pm |
|
Divinity |
|
|
|
popa12 написа: Много глупаво свърши то буквално си нямаше край как може така ще има ли втори сезон
Ще има 2ри сезон CaBa по дяволите, анимето свърши с "очаквайте 2 сезон, тъпаци!"
естествено, че ще има
иначе краят беше доста добър
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 5:01 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Tака мисля, че е време и аз да кажа по някоя дума. (+/- за някое друго аниме ^^""")
Миии такова , това беше странно anime - опит за нещо ново??? Честно казано не знам какво да мисля - имаше си своите моменти на проблясъци, неразделно съпътствани с шЪшкании.
Анимацията беше прилична, имаше обрат в историята, от героите най-много ми допаднаха Ahmey и rogue-чето, за чието име не се сещам, + накрая те оставят да чакаш втори сезон.
===============================================
Some random drunken irish sailor's rant (да не се чете от хора със слаби нерви или сърца)
НЕма такъФ филм. Идея си нямате колко, ама колко много издразни т'Фа нещУ. Нарочно го изгледах, за да мога после да си го "нахраня" като пич ><. Даже не знам от къде да започна.
1.-ви Епизод - OMFG. Woot in Da nEIm of DA HolI DivEIn SwOrd of DA SacrEd SpirIt of DA Wind was Dat ? (колко съм експлицитен )Пародия? На какво? -> На fantasy клишетата? Може би, ако Gonzo знаеха какво осмиват, защото тази "така наречената" пародия си висеше във въздуха и човек се чуди "Абе, това не трябваше ли да бъде смешно?" :O През цялото време (та направо за целия първи сезон) трябваше някой да ме гъделичка, че да ме накара да се смея. O_o""
2.-ри Епизод (Историята започва) - такааа.... наш' Noobster .... еееерррпп ... пардон, Jil исках а кажа, си търси нови party member-и, защото от предишното му го kick-нали (що ли? ). Среща се с Keeya (buffer/healer) и Ahmey (pole-arm, damage-dealer, един от малкото свестни персонажи). По-късно към групата се присъединява Melt (wizard/mage, damage-dealer) и Coopa (chibi/лоли, готвач? (Шото трЕ'а да се мУА 'ранЪ, да си як) и мъкне товар колкото биче). Дотук си имаме стандартно party, така да се каже. Кееей.
3.-то Персонажите - с изключение на Ahmey (макар и да имаше опити да я представят и нея като дебил), rogue-чето (коeто BTW го убиха много тъпо ><), всички, ама всички ми лазеха по нервите. Като се почне с онзи morOn Jil и неговия брат Neeba - не знам, но ако аз имам такива в party-то си, директно ги kick-вам, а ако продължават да ме дразнят - направо ги "взимам с карма" -_- (тук става въпрос, ако играя с такива играчи ><) Keeya е дебил като за световно: "Харесвам пустинни плъхченца ...." - ShAd'Ap! 'Оди сА скрий нЕкАде, чИ нИ мо'Им тА гле'Ам ><. А онова лоли: "Не може така -tama, desu!" ..... , "Това е прекалено -tama, desu..", "Ама че сте мърляв -tama, desu...." - "Arrrrggghhh, ShaD DA *O** Ap or I'm gOnna kick ya hArd". Русата изгора на Neeba, Fatima, с нейното "Колко си готин, Neeba", "Kак не-знам-какво-си, Neeba", "Neeba е еди-какъв-си" - Оууу, ShAt it And kill ya'self, will ya. А какво да кажа за мис "мадам Бовари-ГолЕмия Ток" O_o, yeah, yeah "DA wOnnabe s** s**t" one. O_o (добре де, може би не беше толкова дразнеща )
4.-то Ecchi-моментите няма да ги коментирам въобще, особено bouncy-bouncy-лиготията на Jil >< Опитваха се да покажат нещо, което да е хем ecchi, хем смешно - да, ама не бяха и двете ><
5.-то И накрая като за капак - Druaga - DA grEIt OMFG DragOn-Raid Boss e ........ gAdd**** fO**n' скакаУец!! Yeah, talk about "Originality" O_o
===============================================
И като цяло не беше чак толкова лошо - ста'а като да позагубиш някой и друг час. Макар че можеше и да бъде по-добро. Ще се чака втори сезон, за да се даде крайна оценка.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|