|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 7:04 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Lord_Hellhammer написа:
Аре недей да сравняваш нещо като култово като DBZ със сбирщина педали.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 7:11 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Аз бих заложил на т'ва...
Rob Lucci > Diru > баничка с боза > комбиниран фураж " Росица " > настъргани ризи и меродия на екс > циганското гето в Пловдив > Tokio Hotel.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 7:43 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Ето ти довод ... не струват в нито 1 аспект ... нито като инструментали, нито като вокали, та камо ли визия, която е хипер сакато изплагиатствана от разни jrock групи и прочее. Поне да се бяха пуснали руси, от Twisted Sisters щях да ги бият.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 8:12 pm |
Hedon |
|
|
|
Мдаааааааааааааааааа, то понеже е трудно да напишеш "СЪКС", "Яко фейл", "Това не струва, онова не струва". За Бога, това го може и човек с интелект на морско свинче... Ама като го питаш, защо не струва "Амииииии, ъъъъъъ, то таковата, ти не разбираш с теб не може да се спори".
Дразня се, защото не видях една нормална критика. И на какво си градите реално мнението? На това, че аудиторията им е съставена от по-малки фенове, които ги оприличават на Богове ли? За съжаление ако гледаш феновете на дадена група, не можеш да съдиш за нейните музикални качества. Кой елемент от вокалите, инструменталите, визията смятате за грешен или лош?
Ако пък ми напишете "You suck, у лево" и ако решите се бъзикате:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 8:23 pm |
|
Lord_Hellhammer |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 4:42 pm Мнения: 1518 Местоположение: Proxima Centauri
|
Hedon написа: Мдаааааааааааааааааа, то понеже е трудно да напишеш "СЪКС", "Яко фейл", "Това не струва, онова не струва". За Бога, това го може и човек с интелект на морско свинче... Ама като го питаш, защо не струва "Амииииии, ъъъъъъ, то таковата, ти не разбираш с теб не може да се спори".
Дразня се, защото не видях една нормална критика. И на какво си градите реално мнението? На това, че аудиторията им е съставена от по-малки фенове, които ги оприличават на Богове ли? За съжаление ако гледаш феновете на дадена група, не можеш да съдиш за нейните музикални качества. Кой елемент от вокалите, инструменталите, визията смятате за грешен или лош?
Ако пък ми напишете "You suck, у лево" и ако решите се бъзикате:
Ето ти довод:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 8:25 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
У ЛЕВО, tard...
Не всеки взима нещата толкова на сериозно, че да се поддаде на някви лирични оргазми, провокирани от висша форма на философия.
И да, не струват, знаеш ли защо? Защото НЕ струват, колко по-обективно го искаш? Т'ва да не ти е рецепта за пълнените чушки на леля?
Я ти ми кажи колко са стойностни, но моля те, погали нашето его като напишеш някое ферманче и една шибана тема се превърне в дискусия, като на всяка от 19-те страници има по 5-6 твои поста с цитати и всякаква форма на простотии, които са с цел защита на дедана прослойка ... а след т'ва може да защитиш и гейовете, в случай ,че забележиш, че те биват НАЙ-НАГЛО дискриминари и хулени.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 8:42 pm |
Hedon |
|
|
|
@Darkstalker
Не струват, защото не струват? Това е най-великия аргумент, който съм чувал някога. Няма, ти ме размаза....
Добре, хайде да се забавляваме? Pic battle с картинки от google ли ще правим или ще мислиме някакви хитрумни реплики за затапване?
Darkstalker написа: У ЛЕВО, tard...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|