|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 11:01 am |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
гуд гуд  имаш напредък  и все пак, защо си вложила толкова много детаил в очите  неестествено стои, и блещукат прекалено много... рефлекса на долната и устна ми е малко необясним, туширай малко  и последно, контура който си оставила (на лицето) , не трябва да е там... поогледай ушото, има нещо нередно там...
иначе за бърза драсканица добре е станало

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 1:57 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
найсу, много при това
но не е завършена както ти си знаеш, сега ще трябва да слееш контура с останалото и така на татък..
а косата от дясно над ухото е леко изпъкнала и прави главата леко кривичка, може да я смалиш малко, и да добавиш повече от лявата част при челото, пробвах го даже съм прав
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 10:37 am |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Не съм казал, че е барнато . . . Просто споменавам, че самата снимка и по точну от погледа ме побиват тръпчици ^^
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|