|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 2:34 pm |
|
Ashura |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 12, 2006 2:25 pm Мнения: 172 Местоположение: In the fields of love
|
И аз съм доста удовлетворена от смъртта на Шърли,наистина тряяше да я разкарат много по-рано.Относно V.V.,който не е разбрал той и императора са братя близнаци,откъде следва и другото откритие,че съществата като С.С. и V.V. преди са били нормални хора,а впоследствие стават безсмъртни.
Картинката на С.С. и Льольо в ендинга е повече от уникална! а песента е толкова зле,че едва ли ще понеса да я чуя пак...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 5:39 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
bo74o0 написа: титлата е нищо lolz особено за герой като лулу наистина лол @ карен
Не самата титла бе рофлс.... а това че другите го ВИЖДАТ като такъв ... е тва е да си ГОЛЯМ ...
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 9:50 pm |
|
velkito |
|
|
|
това развитие с Orange-kun не го предвидих, бравос
Сигурно и Нина също като Шърли ще вземе да се стегне малко и да стане герой достоен за едно поне неутрално отношение точно преди да умре по драматичен начин lolz. Точно такъв епизод ни трябваше след fanservice-a от предния =D
между другото китаеца, Шинг Ке, на коя страна е сега? И защо изглежда че Шърли не оцеля въпреки гиас-а на Лулу?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 12:23 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ashura написа: Относно V.V.,който не е разбрал той и императора са братя близнаци,откъде следва и другото откритие,че съществата като С.С. и V.V. преди са били нормални хора,а впоследствие стават безсмъртни.
Чеки,чеки...Това съм го изпуснала. Къде е казано, написано, помислено?
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 2:34 am |
|
Pres |
|
|
|
и аз най-после го гледах
Shirley =/ Аз пък си я харесвах до самия край, още се надявам, че CC може да направи нещо по въпроса, нали самата тя е безсмъртна, но - едва ли
OP - естествено, по-добър opening от този на Flow за Code Geass няма
ED - какво не харесвате на ALI Project O_o според мен е страхотен, и art, и самото видео, и песента също
иначе Orange-kun отново изненада всички, което много ми хареса (:
а на Нина наистина да й бият шута скоро, вече ме дразни дори когато я споменават ~
обаче Rolo е гадняр, с право Люлю не го харесва и го мрази вътрешно
но все пак 14ти епизод се казва Geass Hunt, ще видим, надявам се, още geass action
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 9:36 am |
|
Dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 9:07 pm Мнения: 389 Местоположение: В къщи що?
|
Lord_Hellhammer написа: Еееееееее, не трябваше Шърли да умира бахти гадното...
х2
На мен ми харесваше малката любовна история. Ех...поне сега пътят е чист между Карен и Лулу, даже май точно затова разкараха Шърли. И Роло си показа рогата, много смесени чувста имам към него - от една страна помага на Лулу и само иска да има семейство, но от друга си е психясал убиец в небалансирано състояние.
Ориндж е на наша страна сега! Това просто само кеф ми донесе! От кога чакам да се върне интензивно в историята ^^
Новите ОП и ЕД са добри както винаги.Досега не е имал ОП или ЕД на това аниме, който да не ми е харесвал.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 3:08 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Dragon написа: Ех...поне сега пътят е чист между Карен и Лулу, колкото и да ми се иска и на мен няма да стане вече мисля че лулу няма да бъде с никоя накрая и анимето няма да има щастлив край е дано да греша де Цитат: Чеки,чеки...Това съм го изпуснала. Къде е казано, написано, помислено?
не знам дали е близнак но в последния епизод пак имаше хинт да са братя
ВВ каза на корнелиа "as your uncle i'm proud of you" или нещо от сорта
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|