|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Air Gear Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 6:03 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Цитат: Заглавие: Air Gear Мангака: Oh! Great Статус: 20 volumеs+ (ongoing) Жанр: екшън, eччи, шонен За какво става въпрос горе долу в Air Gear? - най-просто казано punks на колела и състезания Ikki живее с четири невероятни момичета. Приятелката му от дество Ringo, по-голямата й сестра Rika, Mikan и малката Shiraume. Местожитестлството с тях обаче далеч не е това, което повече от вас сигурно си мислят Wink - тук става въпрос за постоянен терор от страна на женските. И то терор без никакви задръжки Laughing . Живота изглежда нормален за Ikki, докато не се сдърпва с няколко момчета. В последствие се оказва, че те имат връзки с The Air Treck Team - The Skull Saders. След като бива подмамен Ikki се оказва в капан от въпросната банда и той минава на косъм от смърта. Когато се събужда се оказва с гол задник, пребит и зарязан в някаква барака. След случката Ikki се затваря в стаята си и общо взето реве над загубата си, докато Ringo не решава да му помогне. Знаейки, че Ikki се възхищава на Simka - момиче, което всеки ден тренира с Air Treck и е наблюдавано от Ikki - тя му разкрива тайната за Team Sleeping Forest. С помоща на Ringo Ikki бързо усвоява Air Treck и скоро получава отмъщението си над Skull Saders. Това естествено е само началото - в последствие историята се заплита все повече и повече, появяват се все нови и невероятни герои, и пред очите на Ikki се разкрива цял един нов свят! Автор на статията: Крис Днес от нямане какво да правя взех че дръпнах raw-овете на air gear ама нещо се поуморих да чета на японски затова прехвърлих към последните и : Цитат: в chapter 119 видях как Ringo буквално смазва Simka. След това Simka я пращат в болница и Ikki като я вижда тотално избеснява. След това някаква патица му казва, че ще му помогне да я отмъсти ( Simka да отмъсти имам предвид ). Освен това споменават за някакви Genesis дето и тях не съм ги чувал. А да и освен Ringo около Simka са Mikan и Ume май. Ама ги показват в гръб и затова не съм сигурен. Освен това има и някакви други дето въобще не съм ги виждал Та тъй като ме мързи да ги изчитам тия 70-80 чаптъра някой ако е стигнал може ли да даде накратко едно обяснение кви са тия работи ( които съм писал в бяло )?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 9:43 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Ако те устойва да са на японски мога да сийдна на тракъра от 1-126 чаптър колкото са излезли досега в Япония. Много се израдвах на това че повечето сканове са със страшно добро качество ^^
Иначе нещата малко ми се поизясниха обаче сигурно още поне една седмица ще съм с кофти настроение
Spoiler написа: Доколкото разбрах Simka е лидер на Genesis, а наще хора се бият срещу Genesis. Ikki обаче не е знаел, че е лидерката на Genesis и затова като разбира ( след като я вижда в болницата ) се рита по задника затова, че й се е фукал как щели да ги бият. Очевидно Ringo обаче си е знаела, но не е казала на Ikki. А и не можах да разбера дали той знае, че Ringo така е подредила Simka.
Японският ми не е перфектен та затова може и да не е съвсем правилно това, което съм написал. Но с такова впечатление останах.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 10:02 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Safiir написа: Аз съм ги теглил от share (японски p2p клиент), но го има до 101 чаптър в #lurk. Иначе мога да ги кача за известно време и на акаунта ми в датаком ако искаш?
Качвай, изобщо не питай ^^. Като си готов веднага пускай линк, аз ще дебна темата
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 10:39 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
И не си единствената ^^
И аз ти благодаря много, Safiir !!
Btw, Scum-Scans са издали и 59-и чаптър !!!
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 13, 2006 11:49 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Такааа излезе trick 127.
Spoiler написа: Изглежда все пак не съм го разбрал правилно и Кирику не е този, който гонеше Казу. Но явно тоя който го гонеше му е подчинен на Кирику. Както и да е поне готиното е че Симка явно си е добре само дето се разкарва в инвалидна количка Ма поне има шансове да се оправи.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|