Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 26, 2006 3:23 pm 
Аватар

Трябваше ми време за да го разбера и накрая ми стана много досадно определено е мои тип анимета колкото и да е някъв си компютърен свят с някъв които в истинския е жена абе :roll: объркана работа ина4е като цяло анимето не е ло6о :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 12, 2006 4:00 am 
Аватар

Айде, пак е мой ред да ви обяснявам:

..... Всичко започва през 1999 година когато U.S. изработва ARPANET (който се явява като "базата" на интернета) в който почти всеки човек по света който има компютър е включен към него. През Март 2003 година вирус наиме Hello инфектира повече от 10 милиона user-а.... Декември 2006 година Японците унищожават вируса докрай.. През Март 2004 година WNC правят среща, на която те решават да направят отдел за откриване и бързо отстраняване на вируси... През Август 2004 година Emma Weilant която е написала поемата "Epitaph of The Twilight" умира... Поемата е изгубена още преди да е завършена (В Thе World са взети доста елементи от поемата на Ема)... На 24 Декември 2005 година Pluto Kiss изключва интернета по цял свят, няма компютър който да не е засегнат. Връзката бива възтановена за 77 минути. В основата на този проблем седи 10 годишно момче. От Януари 2006 година ALTIMIT OS става най-използваната система на света. През лятото на 2006 година CC Corp започва работа върху The World. Harold Hoerwick започва работа заедно с тях (той е създателя на The World). През Май 2007 година започва изпитването на The World (така наречената Бета версия на играта) в който са включени близо 1100 участници, сред който Albireo (Името му в реалния свят е Watarai), Kite, Black Rose, Haruka (която после си сменя характера в играта на Hokuto). През Октомври 2007 година CC Corp пускат Бета версията на The World. Само до началото на следващия месец има над 100000 поръчки за играта. На 24 Декември 2007 година е пусната пълната версия на The World. За следващите 2 години се разработват отделните сървъри на играта.. През това време Watarai става администратор в играта, Haruka сменя характера си в играта на Hokuto.

През 2010 година започва първата история ( .hack//AI buster която я има само на новела ) в която Albireo (Watarai) се запознава с Vergant AI което досущ прилича на човешко същество, много умно малко момиче на име Lycoris. После той се запознава с Hokuto, Orca и Balmung. В края на историята се разбира че Albireo като администратор е длъжен да унищожи Lycoris. Но тя разказва че създателят на играта е създал момиче- Aura (Момиче което да му е като дъщеря) - и че тя иска да стане като нея, но Albiero и казва че неможе. Lycoris осъзнава това и се унищожава, като се превръща в красиво червено цвете. След това Albireo сe запознава с Kamui, и Albireo открива съществуването на котката PC (Мacha).

Тук през това време се намесва историята на .hack//SIGN

Малко след историята на .hack//SIGN Shugo Kunisaki влиза замомент в The World и се запознава с Aura.

Към края на 2010 година отново има инцидент с интернета, при който много суши пострадват. (Това е историята на .hack// игрите с Kite и Black Rose).

През 2011 година CC Corp обвинява Watarai за инцидента и той напуска CC Corp, и буквално потъва в дън земя.

В началото на 2013 година Kamui става Администратор. Към края на годината Rena Kunisaki влиза в The World за прув път.

През 2014 година Shugo и Rena печелят чиби характери на Kite и Black Rose. Shugo отново среща Aura..... (това е историята на .hack//Legend of The Twilight )

През 2015 CC Corp унищожва The World и го заменя с The World R:2 през 2016 година. (И от тук започва историята на .hack Roots )

Дано това малко ви разясни поредноста на хаковете и историята на играта като цяло........

Дано съм ви бил от помощ :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 12, 2006 9:40 am 
Аватар

Хаха определено мерси.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 13, 2006 9:36 am 
Аватар

Ники искам сайта от който си го взел ;)
Не сериозен сум :wink:

let's waste time
chasing cars

anime chronicles and links
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 13, 2006 5:28 pm 
Аватар

Несъм го взел от сайт, просто си купих новелите .hack//AI Buster и .hack//AI Buster 2, изгледах Аниметата .hack//SIGN, .hack//Legend of The Twilight, .hack//Roots (все още го гледам) и .hack//Liminality..... В новелите се обяснява абсолютно всичкоза историята и всичко.....
Сега търся да си купя от някъде новелата на .hack//Another Birth, в която се разказва историята на Kite & Black Rose (демек това в игрите)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2006 8:05 am 
Аватар

В момента гледам .hack//SIGN и май започва да ми харесва! :roll:
В началото като си го дръпнах, историята ми се стори адски блуткава, ама си викам "айде сега свалила съм го, дай поне да видя за какво става въпрос" и ето сега съм на 11 епизод и май вече не ми се вижда, чак толкова блуткаво, нищо че действието се развива доста бавничко!
Нещото, което обаче най-много ми харесва в това аниме е музиката - направо се влюбих в нея! :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2006 12:51 pm 
Аватар

nikolai_131 написа:
Несъм го взел от сайт, просто си купих новелите .hack//AI Buster и .hack//AI Buster 2, изгледах Аниметата .hack//SIGN, .hack//Legend of The Twilight, .hack//Roots (все още го гледам) и .hack//Liminality..... В новелите се обяснява абсолютно всичкоза историята и всичко.....
Сега търся да си купя от някъде новелата на .hack//Another Birth, в която се разказва историята на Kite & Black Rose (демек това в игрите)

Намираш скенер и ако са на английски ги скенираш да ги прочетем :)

let's waste time
chasing cars

anime chronicles and links
 Профил  

Заглавие: Re: °.-.-. Hack Sign .-.-.°
МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 1:45 am 
Аватар

*издухва тлъстият слой прах от темата*

Та, ето, че и това аниме изгледах.
Доста е очарователно, много ми хареса идеята за хванат в капана на играта играч, който не може да я напусне, а другите му помагат. .hack//Sign определено е доста добро попадение и го препоръчвам. Давам му 8/10, но това е, защото действието беше някак си бавно, ако беше малко по-живо, щях да му дам девятка. На прилежащият .hack//Intermezzo давам 7/10, защото нещо не успя да ме грабне историята, докато на другият прилежащ епизод - .hack//Unison ще дам 8/10 заради наличието на всички персонажи 8)

И, сега за .hack//Liminality. Макар и 4 епизодчета, тази ова определено успя да покаже интересен поглед върху нещата с играта, в която се развива действието, както и детайли за нейната история и корени. 9/10 от мен тука.

В скоро време ще изгледам и останалите хак анимета :tv:

Заглавие: Re: °.-.-. Hack Sign .-.-.°
МнениеПубликувано на: Пет Апр 20, 2012 7:14 am 
Аватар

Ех, спомени!! За мен си остана много емблематично - то ме запозна с Юки Каджиура, която за добро или за лошо се превърна в една от най-големите мании на живота ми. :? Тя е някакъв гений и повечето неща, за които е писала музика, също са музикални шедьоври. За roots много се бях разочаровал, че не е композирала ОСТ-а...

Иначе и сега, почти 10 години по-късно, продължавам да слушам fake wings. :lol: :lol: (То всяко нейно аниме ми звучи като хак, май-химе и мадока също ми носят такова усещане.)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]