|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 6:13 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
zverina написа: ако някой знае кога излиза 14ти еп да пише
Всяка неделя/понеделник, зависи кога го събнат. И в събота е имало случаи да го пускат преведен. Иначе в Япония в четвъртък. /raw
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 7:17 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Среща под дъжда, колко романтично !
Относно горската целувка - максимално се израдвах на Ирие. Работа, целувка, вижда брат си, прави му знак да мълчи и си продължава .
Кин-чан... Ми при него всичко е в реда на нещата. Той толкова години я преследваше, нормално накрая да си стигне и своя лимит и да й скочи, но по-дяволите Котоко, той не те убиваше! То не бяха писъци, та сълзи, та блъскания... Както Almateria каза: gooo~sh .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 3:04 am |
|
KPyMaTa |
|
|
|
още преди да почне да излиза анимето само от инфото бях сигурен,че ще ми хареса и не згреших арта не ми допада особено,но героите и историята са готини за този сезон ми е любимо след Kurenai и Soul eater
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 12:27 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Кин-чан обаче го огря....страшно весело ми стана като видях, че Крис си пада по него Иначе - юпииии, тия се ожениха...."Mom Irie can't be taken lightly" Ирие пак си беше дърво, можеше да е малко по-весел Ама след експедитивната сватба е разбираемо Много ми е интересно какво ще правят по-нататък, и така да свърши аз пак ще съм на кеф - като гледам превю-то Котоко пак ще трябва да гони фенки на Ирие.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 2:58 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Очакваше се т'ва да стане в тия епизоди. Най-накрая се взеха след купища интриги. За пръв път Котоко да прецака Наоки, време беше
Хубаво че това не е края на анимето щото щеше да е точно като във сапунките... тоталния happy end и всичко става в последната серия
Кво стана тия двамата се скъсаха да се целуват и прегръщат. Преди трябваше да чакаме по 4,5 серии да стане нещо такова.
Дано стане нещо между Крис и Кин-чан, ще пада доволен смях к'вото е дърво тоя пич
П.С. Ето къде бил ключа за барачката.... тая песен дето й се точим няколко човека бил 2рия ендинг... просто уникалното pop-че...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|