Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 10:37 pm 
Аватар

http://torrents.animes-bg.com/index.php ... e1789ef511

На гг релийза, на торент тракера. 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 11:31 pm 
Аватар
Цар Алко

Това неосъзнато педалче Роло заслужава да умре позорно, защото уби като куче Шърли(колкото и лигава да беше накрая си беше пич). А тя му повярва, че са на една и съща страна, като гледам превюто на следващия епизод явно Лулу доста ще си промени мисленето и няма да е далеч момента когато дали по неволя или нарочно ще се сберат със Сузаку. Колкото до последния все си мисля, че ще скочи на Лулу като го обвини, че той е виновен за смъртта на Шърли. Поне си Лулу намери нов сюзник, който ще му помага като агент в Britania, но жалко за пичето. Убеден съм, че с тези последни мигове ще помогне на Лулу, сега и Карен по някакъв начин да се освободи... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:51 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

-ДЪЛЪГ ПОСТ-

За първи път пиша дълъг пост, май ще трябва първо да си структурирам как искам да го напиша тоя пост :lol:
Да почнем с новият опенинг страшно много ме надразни някви светлинки като диско от 80те - 90те...баси тъпото
като цяло епизода беше готин разбрахмне, че Зеро е все обичан и въпреки че "УТЕПА" Юуфи, Сузако (педалчето емо приличащо на Сасуке) е склонен да му прости, даже му се и усмихна :D
Нарадва ме моментната битка м/у Джерамая и Люлю; Не беше кой знае какво но като цяло беше интересно, защото се муувна плота - за което беше крайно време.
Корнелия най-сетне дойде на себе си след смъртта на Юуфи - ЕфАЛА!
:P
Момента в който V.V. изяде един нож също беше секси :D
Интересно ми е какво имаше предвид V.V. под "As your uncle I'm proud of you"? значи сега какво значи това? Че тия от култа могат да се раждат като нормални хора и могат да стават "безсмъртни"? И К'ва подяволите беше тая идея с боговете??!? ДА не би императора да символизира един вид Бог а Люлю да се опитва да му се противопостави?

ДА стигнем и до най-тържният момента в анимето а именно смъртта на Шърли :(
Сигурно има пед*лчета които много са се накефили на тоя момент аз лично ПЛАКАХ!
Толкова готино момиче беше; дори и на Люлю/Зеро искаше да помогне;
РОЛО ТРЯБВА ДА ГНИЕ В АДА!!!!
Имам чувството, че освен Сестра си Шърли беше единственият друг персонаж в цялото аниме което вълнуваше Люлю (Може би и Кален, но за т'ва не съм сигурен; като имате предвид че тя гнив в "Британски затвор")
Ендинга беше жесток; Поне арта де защото аз нищо не разбрах от песнта; шибаните копелета от gg не я бяха превели
ТРЯБВА ДА ГНИЯТ В АДА!!!!

Оценка епизод:
Екшън 5/10
Драма: 10/10
Движение на сюжета 10/10

Крайна оценка: 8,3

П.П. КОГА ЩЕ ВИДИМ C.C. ДОМЪЧНЯ МИ ЗА НЕЯ!!!! :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 1:40 am 

Еditz : Новия оп си е в пъти по-як от стария (писна ми да го гледам тоя лулу на тоя кон бе :// ) Ендинга също е доста по-добър (а btw искам първата картинка с лулу и с2 с малко фотошоп новия wall ми е up and running ^_^) ....

v2 да мре в лайна много дразни тфа нещо ... кво значи, че е чичо на Корнелия ли ... еми лол очевидно тия безсмъртните им се иска както на нормалните хора ;p (то си личи и от с2 де ... сичкия тоя fanservice с нея най-сетне го оправдаха ^_^)

Orange ... щеше да ме изкефи в пъти повече ако беше казал YES, YOUR HIGHNESS вместо your majesty ама anyway и така става ... вече имаме анти-geass в отбора ...

Никой ли не загрява, че се опитват да оправят лигавотията която направиха с последните епизоди като разкараха тфа ревливо лайно от картинката ? (+ махнаха пречка от пътя на c2 lol) ...

Имбата на това аниме и нещото което го различава от другите са точно моментите със смъртта и гаврите със чувствата на героите (в първия сезон как ме изкефи като лулу и затри спомените за себе си не е истина просто ;0) + сега дадоха мотивация на нашия човек да кърти и троши наред ...

Роло изкърти мифките, Orange мина на правилната страна ... добър еп ;0

Последна промяна bo74o0 на Пон Юли 07, 2008 4:55 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:57 am 
Аватар
Sky King

Мда и според мен и Op и Ed съкваха много здраво, но рисунките от Ed ме накефиха(както и от първия).

Аз лично се чудя дали наистина Роло уби мацката... иначе ми е доста гадно за нея беше доста добър женски персонаж, но някак си ми се струва че ще изкарат някой нов герой ,дето й е светил маслото... :?

Ако обаче наистина оня малък педал я е убил просто си го представям как Лулу му светва маслото и то най вероятно в сцена в която той му казва "за кво ти е сестра ,имаш мене"(еби ме - director's cut) и се опитва да я убие.. даже вече го виждам как пада някъде от много високо с една такава учудена физиономия, сълзи на очите и кръв по устните...

Са вече почва якия кютек, Лулу в madness mode, британците и те стрелят по всичко живо, оная очилата овца пак размахва някой нож за деликатеси.. въобще massacre-то ще е пъно :lol:

Just can't Wait :thumbsup:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 5:27 am 
Аватар

Новият OP и ED смучат и лапат. Само арта на ендинга е як (не че ще го гледам 2ри път). Най-накрая шибаната кучка Шърли умря...Са като се сета епизода в който Лулу привлече на собствена страна Роло, и по-точно последните му думи, имам чувствуто че смъртта на Роло ще е БРУТАЛНА (нямам търпение). Отначалото си знаех че Ориндж-кун ще се присъедини към Лулу, просто като казаха че премахва Гиас стана ясно че само заради тая цел са го оставили жив. Също нямам и търпение да видя как наистина ще умре КУРнелия, и пак мисля че накра ще се окаже на страната на Зеро (в смисъл да кажем да му помогне със нещо съвсем малко). Като цяло епизода беше доста тъп, като изключим момента в който се видя че Роло я е пречукал оранжевата курва, само на тва се изкефих :lol: (айде са какво се правите, на миналата страница е фраш с постове от рода на "МАХНЕТЕ ШЪРЛИ", а на тая всички тъжът за нея...)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 8:23 am 
Аватар

мда и аз се кефя че шърли умря
тая лигла трябваше да си отиде още миналия сезон по това време
за мен лично всички случки около шърли изглеждат пресилени и изкуствени
сякаш се опитват насила да вкарат някакво развитие на героя на лулуш
просто си знаех че роло ще я убие ако разбере че знае истината но след начина по който го направиха
оставаш с усещането че роло е сложен в това аниме САМО за да убие шърли в тоя епизод
и най-досадното нещо ще е да гледам лулу как циври за нея

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 8:25 am 

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ФЪК ДИС ШИТ ... Как Шари ще умре уееее .... КХ ужасТ .. Накрая когато Лулу започна да спами гиъс , след гиъс , след гиъс ... беше наистина адски драматично ... :( :( :( :( :( :( :( :( Закво оная офца не му каза че Роло я е убил? :? Иначе девойката радваше яко напоследък ... милата .... R.I.P. :( :( :( :( :( :(

Иначе в момента в който Джеремия каза " Yes , your Majesty" отроних малка сълзица :lol: Погледът на Лулу тогава.... беше такъв ... какъвто трябваше да бъде целият втори сезон ... безкомпромисен , доминантен ... просто Lelouch Vi Britannia ...

Бтв , някой нагоре каза , че щяло да бъде по-яко ако е казал " yes , your higness" ... много си заблуден детето ми :lol: Yes , your highness го ползват за обръщение към по-високо стоящ .... Yes , your majesty е обръщение САМО КЪМ ИМПЕРАТОРА :lol: :lol: :lol: ТАКАЧЕ ВИН :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 9:15 am 

звучи ми по-надъхано ма и повече ме кефи ... през оная работа ми е за кой го ползват ;0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:06 am 
Аватар

Цитат:
Как Шари ще умре уееее

това не се знае още. нали портукалчо е жив, а трябваше да умре в края на с1[/quote]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:52 am 

Роло трябва да бъде разфасован на хиляди парчета и да стане храна за рибите. Жалко за Шърли беше лигня до голяма степен, но и много драматичен образ харесвах я - в крайна сметка успя да разбере, че Лулу наистина е мислел само доброто, но този психопат Роло и емо-комплеските му за малоценност я довършиха... Корнелия и новия и вид направо размазват. 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:41 am 

bo74o0 написа:
звучи ми по-надъхано ма и повече ме кефи ... през оная работа ми е за кой го ползват ;0

Toва че се обръща към Лулу като ИМПЕРАТОР ....само по себе си е по-голямо от каквото и да е , досега в сезона :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 11:57 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=Vy9SGX1oJXU

extended
карен в рокля
о ем джи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:45 pm 

титлата е нищо lolz особено за герой като лулу
наистина лол @ карен

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 12:50 pm 
Аватар

Изгледах го най-накрая ><
ОМГ! Ориндж направи както исках! Бях позагубила надежда. Много добър епизод. А и връща част от напрежението прилично на Гиаса! Новите ОП и ЕД са много зле от всяка гледна точка. Само някои от картинките в Ед биваха.Роло как прецака Шърли:? Има минимален шанс той да не е виновен, тъй като не видяхме сцената но това да е макс 1-2% вероятност. Вероятно Лулу ще разбере за таз работа в деня на прошката и ще му прости за Шърли :?
Чудно какво си казват Вилета и Оги :D Интересен разговор ще да е макар чисто делово
Корнелия гледам следващия еп я дават затворена някъде. МАй ще е нещо от типа - Лулу ходи да избие ордена и по случайност попада на нея. Ще бъде интересно ако стане така ^^
Ориндж е на наша страна!!! Забелязвате ли до каква степен се качва бойния потенциал на Зеро?! Разбрахме че гиаса може да се използва повече от веднъж ако Орифж го е неутрализирал. Значи дори сузако вече не е проблем. Макар д е прекалено брутално да го разкара веднага от картинката ^^

Дам кофти се получи с Шърли, но нямаше да понеса да продължи да ми щъка наоколо, така че Банзай, че ритна букета. Сега тъй да разкарат и Нина и по възможност Сузако и равни няма да имат^^

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]