Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Музика: Tokio Hotel
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:56 pm 
Аватар

Изображение

Genre: Pop, rock
Origin: Magdeburg, Germany

Tokio Hotel е създадена през 2001 от вокалиста Бил Каулиц, брат му - китариста Том Каилиц, барабаниста Густав Шафер и басиста Георг Листинг .
Под името "Devilish" бандата скоро започнала да свири по шоута и малки концерти. Не след дълго музикалният продуцент Петър Хофман забелязал групата и това бил края на "Devilish" и началото на Токио Хотел. Много често бандата е считана за част от емо културата, но самият вокалист в интервю дадено за списание Браво отрича слуховете че са "emocore band".

Members:

Вокали:Bill Kaulitz (горе вдясно )
Китара:Tom Kaulitz (долу вляво )
Бас:Georg Listing (горе вляво)
Барабани:Gustav Schafer (долу вдясно)

Изображение

Members info:

Бил Каулиц - Роден на 1ви Септември , 1989, в Leipzig. Започва да пише текстове на песни на 11 години. Има брат близнак - Том Каулиц, който също е един от участниците в групата. Любима негова изпълнителка е Нена.

Том Каулиц - Роден на 1ви Септември ,1989 в Leipzig. Той е с 10мин по-голям от брат си. Повлиян е от групи като Aerosmith , Samy Delux (немска хип-хоп банда) и др.

Георг Листинг - Роден на 31ви Март, 1987 в Magdeburg. Започва да свири на 12.Той самият казва, че е силно повлиян от басиста на Red Hot Chili Peppers.

Густав Шафер - Роден на 8ми Септември, 1988 в Magdeburg. Започва да свири на 6. Има по-голяма сестра. Metallica, Joe Cocker, and Rod Stewart оказват влияние върху стила му на свирене.

Discography:

Schrei (2005), Universal
    Schrei - so laut du kannst (2006), Universal – Re-recording of Schrei
    Zimmer 483 (2007), Universal
    Scream / Room 483 (2007), Universal (Това е английската версия на двата им албума)

Videos

[ Tokio Hotel - Monsoon ]

[ Tokio Hotel - Durch den Monsun] (Това е немската версия на Monsoon)

[ Tokio Hotel - Spring Nicht ]

[ Tokio Hotel - Schrei ]

-----------------------------

Пускам тема, защото е срамно да няма такава за Токио Хотел - една от любимите ми групи. Личната оценка е 9.5/10 , защото има една-две песни, които не ми харесват :?

П.П.: Дано да не се сърдите за правописни грешки( ако има такива) , защото наистина бързах :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:11 pm 
Аватар

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!

btw има тема за тия дебили вече...

edit:
WrathOfGod написа:
Нищо не намерих :o

абе и на мен не ми излиза нищо в търсачката, ама си спомням че писах в тема за тези... ако са я изтрили вече, това не знам...

а за да не е къмплийт офтопик ще кажа че според мен тва не е музика.
ето. казах го...

Последна промяна HollowMan на Съб Юли 05, 2008 11:58 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 12:08 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Според мен са 25/10 ... любими са ми.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 2:35 am 
Аватар

Емо гейове....фейл...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 8:38 am 
Аватар

сладури, страхотно звучене, маниакални песни!!!!!!!
нот.
Бях останал с впечатлението, че ги слушат само девойки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 10:33 am 
Аватар

Такам,еmо-core и емо-rock не харесвам,от което следва,че не харесвам ТH(ако говорим за външен вид Том е много сладък).Единствените им песни които харесвах бяха,не съм сигурна дали така се пишe-Shrai и втората беше от същят им албум,не си спомням заглавието,но беше нещо с морета.Надявам се да не разбуда отново гневът на WrathOfGod,защото не ги харесвам! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 10:35 am 
Аватар

RICKA написа:
Такам,еmо-core и емо-rock не харесвам,от което следва,че не харесвам ТH(ако говорим за външен вид Том е много сладък).Единствените им песни които харесвах бяха,не съм сигурна дали така се пишe-Shrai и втората беше от същят им албум,не си спомням заглавието,но беше нещо с морета.Надявам се да не разбуда отново гневът на WrathOfGod,защото не ги харесвам! :lol:

Нямам нищо против да се изказват такива мнение (ака "не мъ кефи" , "бах тапнята", етц...) , ама тия другите прекаляват... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 10:57 am 

WrathOfGod написа:
CrazyBastard написа:
...

...

Знам защо са тъпи - защото не ме радва музиката която правят :lol: Не ми харесва музиката им не че са емовци.
И не ми обяснявай за emotional- Нали се сещаш че има МНОГО емоции не само тъга и т.н. каквато всички емовци по света практикуват.
П.П: Не мразя всичко различно :) Но когато нещо не ми харесва не се правя че ми харесва. Не ме дразнят емовците а "музиката" която се опитват да правят
Но различни хора - различни разбирания какво е музика де :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 11:02 am 
Аватар

То на тези дори името им е грешно , пише се Tokyo. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 11:11 am 
Аватар

do not like ....... лично ги ненавиждам .... противни са ми

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 11:52 am 
Аватар

Тази група е много зле! :doom:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 12:09 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

@WrathOfGod, кажи ми, че т'ва че ги харесваш е ебавка.

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 12:47 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ахахаха ама все пак се ограничавайте с обидите че темата неминуемо ще отиде на дългосрочна среща с кофата така :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 12:53 pm 
Аватар
Masaka?!

К'во се връзвате обаче всички... :mm: Знам, че е мъж (и какво от това - гъз пол няма :nod:) :lol:. Обаче първият път като ги видях наистина си помислих, че е жена. :lol:

И групата си има аудитория - но веднъж като станеш на 14 и нещата вече не са същите - почваш да слушаш нещо друго. Малките германки, разбирай - 13 годишни пуберки, са луди по тая група. Относно звученето и имиджа - по-зле от Linkin Park, target групата им е горе-долу една и съща, с тая разлика, че LP поне не се гримират... чак толкова и имат по-зарибяващи мелодийки.

Не разбирам как момиче може да се кефи на тоя, btw; he's beyond metrosexual... вярно си мяза на жена, което потвърждава една моя теория, че жените, които харесват гейове и т.н. свръх-гримосани същества с бухнали прически и тънки талийки, си падат всъщност по жени. :lol:

И все пак - за всеки влак си има пътници, слушат ги младите девойки и им се кефят. Честно, мисля, че е по-добре да слушат това отколкото разни песни като 'Ах, банана' и "хитовете" на Азис. <.< Надали в песните на TH се пее как искат да се нальохат с водка, за да ги ковнат отзад, щото любовта ги е напуснала, а мъжът до тях на бара е грозен кат смъртта... >.>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 06, 2008 1:01 pm 
Аватар

Morridin написа:
К'во се връзвате обаче всички... :mm: Знам, че е мъж (и какво от това - гъз пол няма :nod:) :lol:. Обаче първият път като ги видях наистина си помислих, че е жена. :lol:

И групата си има аудитория - но веднъж като станеш на 14 и нещата вече не са същите - почваш да слушаш нещо друго. Малките германки, разбирай - 13 годишни пуберки, са луди по тая група. Относно звученето и имиджа - по-зле от Linkin Park, target групата им е горе-долу една и съща, с тая разлика, че LP поне не се гримират... чак толкова и имат по-зарибяващи мелодийки.

Не разбирам как момиче може да се кефи на тоя, btw; he's beyond metrosexual... вярно си мяза на жена, което потвърждава една моя теория, че жените, които харесват гейове и т.н. свръх-гримосани същества с бухнали прически и тънки талийки, си падат всъщност по жени. :lol:

И все пак - за всеки влак си има пътници, слушат ги младите девойки и им се кефят. Честно, мисля, че е по-добре да слушат това отколкото разни песни като 'Ах, банана' и "хитовете" на Азис. <.< Надали в песните на TH се пее как искат да се нальохат с водка, за да ги ковнат отзад, щото любовта ги е напуснала, а мъжът до тях на бара е грозен кат смъртта... >.>

Всъщност Бил не отрича,че има доста женствени черти и затова ги подчертава. :) Пък и текстовете са им доста по-смислени от повечето поп групи :) Има ги и на английски - може да ги чекнеш. ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]