|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 10:37 pm |
|
someone |
|
|
|
tin_min написа: Cawaiiiiiii Супер сладко анименце, много ми хареса, въпреки че не следих много много войната между двете институции. В последния епизод най-много ме зарадва прегръдката на двамцата влюбени. Само не разбрах тия снимки накрая да не би да означават, че вече са се събрали (визирам снимката с хванатите ръце)
Еми и аз съм на това мнение, че са се събрали(или поне намекват).
Аз току що изгледах последния епизод т.е. just finished the anime
Общо взето цялата идея в анимето ми хареса борба за защита
на книгите и на изкуството.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 7:41 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
*О-хо-хо-хо*, сега може би хората, които ми го препоръчаха това аниме, ще съжалят за това - I will tear it apart...
Изгледах го и съм готов да убивам...
...
Всъщност доста ми хареса. Анимацията продължи да е посредствена, OP&ED-а съкливи (ама тях кой ги гледа), background музиката безлична, а историята турбо див sci-fi, but who cares... Много добро шоуджо заглавийце, ама без лигавщини, турбо блъшове, смекс, бишонени и прочее... Малко по-земно и въобще истинско (поне що се отнася до героите). Пък имаше и екшън, наистина странен хибрид. Чудя се каква оценка да му дам в anidb... този път сериозно нз...
Само защо не ми дадоха накрая директна целувка, мамицата им, омръзна ми от анимета само с намеци; ама какво да се направи, цензура (малко иронично, ne? ). Досега сериозна стабилна целувка в аниме от този тип не съм виждал - тоест, пълно отсъствие на еччи, щипка драма, slice of life и... не мога да го опиша.
Btw, нашата мацка нонстоп ревеше горката, от началото на анимето унищожи поне 5 стека кърпички... <.<'''
//Има разни приказки за OVA, ама не се надявайте да е нещо особено...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 3:25 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Дам... доста късно, но го изгледах. Хареса ми много.
На фона на останалите анимета, с които стартира през Април, то е едно от най-добрите. Кратко, смислено и приятно за гледане. През половината от анимето атмосферата беше доста напрегната. Цялата история се въртеше около свободата на словото и медиите. Затова как тази организация брани това право със зъби и нокти, готови да дадат живота си затова да имат правото на избор от къде да черпят информация. Точно момента на края на 11ти еп, когато Командира излезе пред оная статуя и я защити с тялото си беше бати надъханата постъпка... Само тоя факт, че пое 32 куршума и оцеля ме подразни, но ще го преживея.(бати 2pac е умрял от 5, той ша ми оживее от 32). Края общо взето ме трогна въпреки, че беше тоталният и банален HappyE.
Другото интересно беше, че беше внесена страшно много реалистика. Действието се развива през 2019та година и с изключение на някои странни сгради, environment-а беше доста реален. Дори оръжията и екипировката, предмети и т.н. Битките добре изпипани... Улучват някой 1 път и той пада... Така трябва да е.
Арта беше задоволяващ. Чара-арта понамирисваше на места, но environment-а беше добре изпипан и общо взето компенсираше останалото.
OP не ме израдва, но ED-га страшно много го харесах, по-специално музиката му, де. В клипа нямаше кой знае какво да се види.
Бих му дал обща оценка 8/10.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 05, 2008 12:44 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: бати 2pac е умрял от 5, той ша ми оживее от 32
2pac, носил ли е военна бронежилетка?
+ това има разлика с какъв калибър са го стреляли. Гангста'-рите май се пукат едни друг с Колт 45, а в анимето май се споменаваше за куршуми с кухи върхове.
+ това шефа на Мултигруп го утрепаха с един истрел - оръжие с малък карибър. Значи много зависи, къде те стрелят. Оня пич беше психирал и изстреля целия пълнител без да се цели...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 4:00 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Тамън го опатках на бърЖЕ.
Наистина малко за историята, трудно да се възприеме в първия момент и малко странно беше като "цензурите" се превърнаха изведнъж в безмозъчни зомбита, но определено Анимето ми допадна. От кога не бях попадал на нещо интересно, което да го изгледам за отрицателно време.
Най-важното нямаше лигавщини, комедията си беше на място и нямаше прекалено изхвърляне. Героите бяха много добре изградени, просто като скивах "Angry shorty" и нямаше как да не се засмея. Макар, че на края ми беше ясно какво ще стане и дори точно как ще стане, чак се изненадах, че стана точно така. (що не се пробвам малко сценарии да пиша....... я по-добре да не го правя, че ще ви откажа от Анметата )
(направо вече като запазена реплика) Определено едно Аниме, което трябва да се види.
Нз защо, но ендинга (песента) много ме кефеше, само как почва. (или може да съм му се радвал, защото след толкова много изпито безалкохолно с нетърпение чаках ендинга да отида до тоалетната....но това е друга тема)
Заслужава си. Гледайте и няма да съжелявате.
|
|
|
Заглавие: Re: Library Wars (пролет 2008) Публикувано на: Нед Май 22, 2011 5:42 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Анимето определено допада Идеята за цензурата е малко бая крайна, но със сигурност добавя към драматизма и допринася за разбирането на героите и тяхната борба. Битките ми харесаха с това, че бяха точно на място..... кратки и с ясна цел, не продължаваха изкуствено дълго и действията се следяха лесно Химията между всички герои беше страшно приятна. Няма нито един герои, който да дразни и всичките имат много добре изградени характер. Комедията е лека и ненатрапчива, дари допринася за атмосферата на цялото аниме. За музиката не мога да кажа нищо.....не помня да я забелязах, бях вглъбена в историята ДВД спешъл-ът също беше много сладък... хареса ми, че имаше още един епизод, в който успяха доста успешно да натрият носовете на онези с цензурата Както при епизода с влаковете. Като цяло за този жанр е страшно добро Имаше моменти, в които ми напомняше на FMP & Lovely Complex, но само по себе си, си заслужава П.С. Някой да знае дали анимето покрива всичките 4 новели Гледам, че има някаква група, която ги превежда
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|