Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Shugo Chara! (есен 2007)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 1:23 am 
Аватар

Shugo Chara!

Изображение

Жанр:Комедия,Шожо,Магическо момиче,Романс,Супер сили
Опенинг песен: "Kokoro no Tamago (こころのたまご)" by Buono!
Ендинг песен: "Honto no Jibun (ホントのじぶん)" by Buono!

Резюме:
Всички в училище Сейо мислят,че Хинамори Аму е най-готиното момиче в класа.Но тя въобще не е такава.Всъщност Аму е много срамежливо момиче,което си мечтае да има смелостта да бъде себе си.Една сутрин тя намира три мистериозни яйца в леглото си.Във всяко яйце се крие "Характер-пазители".Тези пазители са като ангели,които дават на хората куража,с който да променят възможностите си/характера си/.С помоща на тези Характер-пазители,Аму ще разбере, че нейната истинска същност е по-невероятна,от колкото е и мечтала да е.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Едно от любимите ми анимета!Какво повече да кажа?Сладки и готини гирои,хубав арт,интересна история.С нетърпение чакам всеки следващ епизод!
Изображение

ПП.Тая Утао е голяма овца,много я мразя!!>.<

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 10:44 pm 
Аватар

Ммм това може да му се обърне внимание, въпреки, че не съм фен на Magic Аниметата. :roll:
Но инфото звучи интересно. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 10:57 pm 
Аватар

Amu-shan shugoi! ^^
Главната героиня е много готина, но както Pres каза по едно време... най-сладката героиня за сезон ^^. А днешният епизод (преведеният 11-ти :Р) беше много добър, поради липса на X яйца може би... но важното беше, че отново видяхме Amulet Heart :Р.
Като цяло, анимето не е никак отпускащо XD, забавни, лигави, тъжни (о.О) сцени и като, че ли първото махо-шоджо, което ми допада, след 10 години отсъствие :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 11:32 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Това е анимето от есенния сезон, което най-много ми хареса.
Много ми допада Аму като героиня - външно е няква хипер-яка, а всъщност отвътре е съвсем различна... Също така мога да отбележа, че има хубав ендинг (но останалата музика не е особено забележима) и добра анимация.
Мене обаче ми е интересно колко ли ще продължи Шуго Кяра - отначало бях готов да заложа на 13 епизода, сетне видях, че ще са поне 26, а напоследък чета в Анимесуки, че може и да е 52 епизода. Но мисля, че това няма значение, стига да не превърнат иначе нелошата история в някой мега-голям локум. (Не че не обичам локум де... ама да е от истинския.)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 11:35 pm 
Аватар

Тази тема се появява тъкмо когато исках да се възмутя от Хотори, който отряза Аму-чи с "влюбен съм в Амулетто Харто". Как можа да му хрумне О.о Особено след като очаквах да каже Надешко и пак да разбие сърцето на горката Аму. (дали не трябваше да маркирам спойл...)
Иначе като изключим някои дребни детайли като Х тамаготата, трансформациите, гласа на Су, става като за махо-шоуджо. Ако се има предвид, че възрастовата му група обхваща и по-малки деца, определено за тях има какво да се научи за характер и свързани неща ^^ А за лоли любителите има Аму-чи и за нас- Ран-сама :lol:
Само не знам какво ще направят, че да го завършат за още 2 епизода.
Едит:
Ray-kun написа:
Мене обаче ми е интересно колко ли ще продължи Шуго Кяра - отначало бях готов да заложа на 13 епизода, сетне видях, че ще са поне 26, а напоследък чета в Анимесуки, че може и да е 52 епизода.

..ясно...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 12:48 pm 
Аватар

Оо Аму-чан си е супер!Пък за епизодите аз мисля,че има още баяяя да излизат,съдейки по мангата/която е страхотна :love: /.Който иска спойл да ми драсне едно лс. :mrgreen:
А и ПП. Аму и Икто Фор Ева!! :dancing: ,а тоя Тадасе-кун все някога ще осъзнае каква грешка направи като нарани така Аму !Сигурна съм! А и пак-Утао съкс! xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 5:19 pm 
Аватар

:shock:
Това е от нещата дето гледам между другото, но този 25ти епизод ме хвърли в тъч! Как това го измислиха направо главата не ми го побира ><
Бях чела някакви споиващи коментари ама идеята беше толкова Ъпсурдна, че я отписах в първата секунда след прочитането й
:shock:
Сега забележете! Мангата има 15 глави преведени. До момента в анимето има материал само до началото на трети том което се пада около 12-13 глава и малко прескочило времето си действие >< Как е възможно подобно разтягане?!

ПС: Все пак Икуто си е Икуто и дори само заради анимираната му версия се радва човек ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 7:53 pm 
Аватар

На мен пък епизодът ми хареса, въпреки че бих предполеча хронологически да си е по мангата. Смисъл 26 да беше 25 и сега да беше преведен. Нагишико ставаше (все се надявах, че няма да следват мангата в това отношение :?), но не може да компенсира забавянето на лунапарка :love: :lol:

Иначе като цяло за анимето... Харесва ми, колкото и да ми е трудно да го повярвам. По принцип малко неща ме дразнят в аниметата повече от детинските ситуации, а в тази история ги има в доволно голямо количество. Но все пак е страшно сладка, главно заради Икто и самата идея, която ме грабна още от резюмето. Темата за постигането на мечтите като цяло ми е слабост и е достатъчно само да я има като фактор, за да ми хареса нещо. :D

Иначе и аз като PartyMonster викам за Аму и Икто... И в краен случай за Аму и Кукай, въпреки че тогава Икто се оказва прецакан с Утау =/

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:08 pm 
Аватар

Признавам си,че единственото нещо заради което гледам това аниме е Икуто..не проявявам абсолютно никакъв интерес към мангата,може и да се отегча.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 7:02 pm 
Аватар

Икуто :love:
Това аниме много си ми хареса още като го почнах!^^ супер слънчево настроение ми носи и много обичам да го гледам.
Трябва да наваксвам с епизодите обаче,адски назад съм :/
Аму и Икуто ftw! <3

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 8:44 pm 
Аватар

Олее~~ Страшно се радвам,че не съм му единствена фенка :) Жалко,че ще са само 51 епа TT_TT Дано направят и 2-ри сезон,като напредне мангата ^_^ А иначе 33 епизод беше супер сладко пресъздаден от мангата~адски доволна съм :) И няма по-сладък от Икто ^^ Обаче в последно време и Каири ми хваща очото xP .Жалко обаче,че Кукай завърши ; _ ;

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2008 10:51 pm 
Аватар

Ами ко да кажа за анимето освен,че ми харесва се пак още несъм го свършил :lol: .И се надявам да напраят 2 сезон,след като свърши.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 10:00 pm 
Аватар

някои може ли да ми каже от каде да си драпна 36 еп :( никаде го няма

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 10:13 pm 
Аватар

Предполагам гледаш RAW и нямаш търпение за превод, но все пак се осведоми с най-простия източник на инфо за анимета AniDB или ми кажи, че се правиш и ме излагай ^^"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 9:52 pm 
Аватар

:love: Cawaiiiiiiiiiiiiiiiii :love:
Обичам го това аниме, но главно заради Аму & Икуто. Чак сама не мога да повярвам, че го гледам, а още по-малко, че ми допада толкова много. Иде ми да се самонакажа задето допреди няколко седмици казвах, че за нищо на света няма да гледам такива "детски" анимета ( с герои на и под 12 години) :drop:
Препоръчвам го на всеки, който още не го е гледал. Не се залъгвайте от външния вид и не го дропвайте след първата серия, защото следва най-интереснотоИзображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 36 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]