|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 6:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Абе не мога да разбера как ще се впрегне на Кин-чан. Той от училище й говори как тя ще му е жена. Какви очи изкара, колко изненадана беше, ще кажеш че изобщо не го е очаквала.
Крис (о несправедлив свят) е толкова противно същество... Има най-отвратителните аниме очи, които някога съм виждала, честно о.0 .
Доколкото четох в уикипедия за мангата преди доста време (СПОЙЛЕР) тя май ще тръгне подир Кин-чан, така че не бойте се фенове, нищо няма да застане на пътя на истинската любов, между Ирие и Котоко.
А колкото до тях двамата, това че нямат никакъв напредък от вече година и косур, а и живеят заедно почва много да ме дразни. Котоко само седи и чака. И междувременно си хаби нервите с въпроса, защо аджеба с Ирие не са двойка. Сложно наистина, много сложно.
А той... той е някакъв странен. Хем някакъв пълен игнор и удря, хем уж я обича. Някак си не си го представях като свит човек. Ето, ходи на срещи с една, на брачни интервюта с друга... Не му дреме изобщо. Целува Котоко, когато тя уж ще се отказва, призна й чувствата си (или нещо от сорта) на онова езеро след срещата си с Матсумото. И от тази гледна точка не мога да си обясня той какво прави изобщо.
А колкото до големия му проблем: да си наеме някакъв мениджър с две висши. Проблема решен - фирмата е негова, той си учи за доктор - изобщо пей сърце.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 11:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Крис, аз за първи път виждам Крис, която да ме ужаси, така че спокойно, името не е опетнено все още
Определено си личеше какъв поглед му хвърли, дори си помислих, че го познава от някъде. Това момиче освен good looks, перфектен ингриш и прилично състояние, има и вкус за момчета ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дали ще е спасителката на Котоко, смелата героиня, която ще я избави от безкрайното преследване на Кин-чан? Задава се интгрига XD Сега Кин-чан ще стане най-желаният.
Ирие си е направо... никой не го знае какво и защо прави, но и той не знае; всичко е в реда на нещата. На мен сам ми е чудно защо тръгна да си уговаря сватба, като така горкият му баща ще вземе да направи нов инфаркт и да няма връщане вече. Да знаете, всичко е с цел дорама, трябва Котоко да страда, за да си развива интелектуалните възможности за мислене на планове да се докопа до Ирие.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 3:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24505_1234556903.jpg) |
zverina |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Май 08, 2008 6:12 pm Мнения: 31 Местоположение: In My DrEaMs^^
|
направо ме убиват, това аниме ще стане голяма сапунка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а тоя Ирие, то бива бива да е толкова студен и коравосърдечен... ма то... прекалява, сега верно че Котоко е леко тъпичка, ма е голяма сладурана и го обича истински, а и тои и се кефи, ма се прави на ударен с мокър парцал, нещо ми намирисва на садизъм ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) май му е готино да я измъчва ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) аве ще видим, но това чакане на серии направо ме побърква
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 11:32 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Аааааа как ме нервят такаааа.....Вярно, че очаквах Котоко да се предаде дори по-рано от това, ама сега от идиотщина ще вземе да тръгне с Кин-чан ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Epic fail... На Ирие ще му влезне акъла в главата, ама трябва да се пребори със страчето (където усещам, че ще се намеси мамчето ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
Дано тая Крис (о да наистина е несправедливо Т.Т) наистина да скочи след Кин-чан, ще се посмеем...
Анимето много ме радва досега ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Супер сладурско, непохватността на Котоко е доста забавна (и на моменти досадна, show some skillz бе моме ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ), а мамчето просто да не ти е майка ![Изображение](http://www.laymark.com/i/cz/cz53.gif) .Отивам да прочета мангата
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 5:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15845_1262265665.gif) |
tin_min |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
13-та серия беше най-хубавата досега. Умирам си от щастие, че нещата между Котоко и Ирие най-накрая поеха правилната посока.
В тоя епизод си имаше всичко - и комедия ( главно заради майката) и драма и романтика
Малееееее, на тая майка на Ирие паметник ще й направя. Просто такъв образ няма ![=))](./images/smilies/=)).gif) Хубав начин да се харесаш на бъдещата снаха
А колкото да Кин-чан, шапка му свалям на момчето, че си отстоява позициите, ама на края в ресторанта малко прекали ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Това определено не е начин да накараш едно момиче да забрави любимия си ( поне не е, докато не сложат ограничение 18+ на анимето)
Пък оная целувка в гората....... Честно казано олекна ми като разбрах, че е бил Ирие. Йууки просто не мога да си го представя като мини перверзник
На мен ли ми се струва или са започнали да ги рисуват малко по-добре? Може би просто съм толкова свикнала с персонажите, че вече не ми прави впечатление
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 6:58 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Знаех си, че чибито не е целунало Котоко, знаех сиииии!!!! Определено това беше една от най-добрите серии, обаче така, както завърши, ще ме "самоубие"...нямам търпение да дочакам следващата! Тази беше наистина жестока, мамчето - ПРЕЗИДЕНТ, INGLESH-a и разваления японски пак разсмиваха, а и Ирие се сети кога да действа...колкото до Кин-чан - малко странна ми беше тая негова реакция и ми домъчня малко, ама sry майкъл, не всичко е happy end. И да, американката може и да го забърше
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 9:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
хахаха да и на мен щеше да ми е по-забавно ако наистина беше юки
майката на котоко е опасна лисица
в тоя епизод беше мн зла
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 10:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Майката и е любимка от самото начало, как може да е толкова сладка /и да има такъв скучен син?
Странно, но в този епизод драмата не беше зле. Котоко само си сменя мнението, Ирие явно не знае какво прави. Ама, ех младост, нека се радват децата xD
Крис на моменти беше малко по-не-противна, но не достатъчно, че да заличи шока от миналия епизод. Кин-чан пък е доста отчаян горкият - не искам да му го пожелавам, но все пак дано се хване с Крис ^^''
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 08, 2008 10:22 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Баси чудовището дето е Котоко
МЪЖЕМЕЛАЧКА!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|