Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:57 pm 
Аватар

Ем той Ирие е достатъчно умен и да е доктор, за да ги лекува, и да си ръководи компанията xD тва е решението xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:48 pm 
Аватар

Ирие да вземе малко да се държи като мъж,че почна да ме нерви :lol: а Котоко да вземе и тя да се стегне малко няма да е зле
английският ми беше много забавен :mrgreen: а глупавите капани на Котоко с гъсеничката бяха много lame ^.^'
сега ще видим какво ще стане с предложението за брак : )* прави справка с мангата*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 12:06 am 
Аватар

Котоко и Кин-чан? =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Това би било такава яка гавра. Вече си го представям! Двамата на олтара, а свещеникът казва: "Който е против този брак да каже сега или да замълчи завинаги..." и Ирие влиза с е*аси драматичната стъпка и изкрещява: "Против!" Ако стане нещо подобно ще се халосам много здраво. :lol:

На мен ми хареса, че Котоко се съгласи да излезе на среща с Кин-чан. За момент ми се стори, че наистина започва да преодолява Ирие, а ако трябва да бъдем честни това би бил един чудесен начин интереса на Наоки да бъде повдигнат.

Кефи ме анимето! :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 6:28 pm 
Аватар
in need of a hero

Абе не мога да разбера как ще се впрегне на Кин-чан. Той от училище й говори как тя ще му е жена. Какви очи изкара, колко изненадана беше, ще кажеш че изобщо не го е очаквала. :lol:

Крис (о несправедлив свят) е толкова противно същество... Има най-отвратителните аниме очи, които някога съм виждала, честно о.0 .

Доколкото четох в уикипедия за мангата преди доста време (СПОЙЛЕР) тя май ще тръгне подир Кин-чан, така че не бойте се фенове, нищо няма да застане на пътя на истинската любов, между Ирие и Котоко.

А колкото до тях двамата, това че нямат никакъв напредък от вече година и косур, а и живеят заедно почва много да ме дразни. Котоко само седи и чака. И междувременно си хаби нервите с въпроса, защо аджеба с Ирие не са двойка. Сложно наистина, много сложно.

А той... той е някакъв странен. Хем някакъв пълен игнор и удря, хем уж я обича. Някак си не си го представях като свит човек. Ето, ходи на срещи с една, на брачни интервюта с друга... Не му дреме изобщо. Целува Котоко, когато тя уж ще се отказва, призна й чувствата си (или нещо от сорта) на онова езеро след срещата си с Матсумото. И от тази гледна точка не мога да си обясня той какво прави изобщо.

А колкото до големия му проблем: да си наеме някакъв мениджър с две висши. Проблема решен - фирмата е негова, той си учи за доктор - изобщо пей сърце.
:lol:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 7:01 pm 
Аватар

Ами то нали като Крис видя Кин-чан за пръв път някво много впечатлена като че ли остана и ме навея на мисълта че ще ги чифтосат XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:48 pm 
Аватар

Крис, аз за първи път виждам Крис, която да ме ужаси, така че спокойно, името не е опетнено все още :lol:
Определено си личеше какъв поглед му хвърли, дори си помислих, че го познава от някъде. Това момиче освен good looks, перфектен ингриш и прилично състояние, има и вкус за момчета :lol: Дали ще е спасителката на Котоко, смелата героиня, която ще я избави от безкрайното преследване на Кин-чан? Задава се интгрига XD Сега Кин-чан ще стане най-желаният.
Ирие си е направо... никой не го знае какво и защо прави, но и той не знае; всичко е в реда на нещата. На мен сам ми е чудно защо тръгна да си уговаря сватба, като така горкият му баща ще вземе да направи нов инфаркт и да няма връщане вече. Да знаете, всичко е с цел дорама, трябва Котоко да страда, за да си развива интелектуалните възможности за мислене на планове да се докопа до Ирие.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 3:21 pm 
Аватар

направо ме убиват, това аниме ще стане голяма сапунка :lol: а тоя Ирие, то бива бива да е толкова студен и коравосърдечен... ма то... прекалява, сега верно че Котоко е леко тъпичка, ма е голяма сладурана и го обича истински, а и тои и се кефи, ма се прави на ударен с мокър парцал, нещо ми намирисва на садизъм :hotl: май му е готино да я измъчва :P аве ще видим, но това чакане на серии направо ме побърква :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:32 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Аааааа как ме нервят такаааа.....Вярно, че очаквах Котоко да се предаде дори по-рано от това, ама сега от идиотщина ще вземе да тръгне с Кин-чан :lol: Epic fail... На Ирие ще му влезне акъла в главата, ама трябва да се пребори със страчето (където усещам, че ще се намеси мамчето :mrgreen: )
Дано тая Крис (о да наистина е несправедливо Т.Т) наистина да скочи след Кин-чан, ще се посмеем...
Анимето много ме радва досега :lol: Супер сладурско, непохватността на Котоко е доста забавна (и на моменти досадна, show some skillz бе моме :evil: ), а мамчето просто да не ти е майкаИзображение .Отивам да прочета мангата :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 5:23 pm 
Аватар

13-та серия беше най-хубавата досега. Умирам си от щастие, че нещата между Котоко и Ирие най-накрая поеха правилната посока.
В тоя епизод си имаше всичко - и комедия ( главно заради майката) и драма и романтика Изображение
Малееееее, на тая майка на Ирие паметник ще й направя. Просто такъв образ няма =)) Хубав начин да се харесаш на бъдещата снаха :lol:
А колкото да Кин-чан, шапка му свалям на момчето, че си отстоява позициите, ама на края в ресторанта малко прекали :? Това определено не е начин да накараш едно момиче да забрави любимия си (поне не е, докато не сложат ограничение 18+ на анимето)
Пък оная целувка в гората....... Честно казано олекна ми като разбрах, че е бил Ирие. Йууки просто не мога да си го представя като мини перверзник :lol:
На мен ли ми се струва или са започнали да ги рисуват малко по-добре? Може би просто съм толкова свикнала с персонажите, че вече не ми прави впечатление :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 6:58 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Знаех си, че чибито не е целунало Котоко, знаех сиииии!!!! Определено това беше една от най-добрите серии, обаче така, както завърши, ще ме "самоубие"...нямам търпение да дочакам следващата! Тази беше наистина жестока, мамчето - ПРЕЗИДЕНТ, INGLESH-a и разваления японски пак разсмиваха, а и Ирие се сети кога да действа...колкото до Кин-чан - малко странна ми беше тая негова реакция и ми домъчня малко, ама sry майкъл, не всичко е happy end. И да, американката може и да го забърше
:o :o :o :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 7:43 pm 
Аватар

Нееееее TT^TT исках Yuuki да я е цункал, толкова щеше да е невинно и сладкуу ;__;
Ноо така се получи още по-добре~
Майката е дъ бест евъ. Толкова много и се радвам че не е истина. Да и на мен ми стана кофти за Кин-чан. А като я хъгна ми беше малко странно. Сякаш искаше да й направи нещо че така го отблъсна, gooo~sh.
Хареса ми как се получи като Ирие чу за пропосъла. Направо се втрещи. Мм добре, добре.
Ии песничката от 10ти еп я сложиха за ендинг *урешии~* /и без това предния не ми харесваше.
И да engrish-а беше something else. А джапанския XDD!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 9:50 pm 
Аватар

хахаха да и на мен щеше да ми е по-забавно ако наистина беше юки

майката на котоко е опасна лисица
в тоя епизод беше мн зла :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:29 pm 
Аватар

Майката и е любимка от самото начало, как може да е толкова сладка /и да има такъв скучен син?
Странно, но в този епизод драмата не беше зле. Котоко само си сменя мнението, Ирие явно не знае какво прави. Ама, ех младост, нека се радват децата xD
Крис на моменти беше малко по-не-противна, но не достатъчно, че да заличи шока от миналия епизод. Кин-чан пък е доста отчаян горкият - не искам да му го пожелавам, но все пак дано се хване с Крис ^^''

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 10:22 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Баси чудовището дето е Котоко
МЪЖЕМЕЛАЧКА! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 10:58 am 
Аватар

Kyaaaa~~ <3 Време беше тия да се вземат, искам следващия епппппп :(
И Крис-чан не е толкоз гадна бе, радва, само ако не беше руса.. :Р

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 24 [ 355 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]