|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 12:18 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Нещо не ми допадат последните чаптъри. Уж тея колко са силни, а ги мачкат за секунди. И тая колко пъти пречука Ерза и после щрак и бива победена..... И Грей е аут от играта...
Тоя си свали качулката, нооо честно това не промени нищо . Така или иначе си го представях такъв, дали ще я свали дали не, все тая беше :>
Иначе Натсу пак кефи :> "Ще спасиш ли Ерза?" - "нИщЪ"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 8:46 am |
|
Omega Red |
|
|
|
Мен повече ме кефи така, вместо отегчителни битки по десетина чаптъра - прас и всичко се решава в един .
Дали супер оръжието е базирано на огън, защото ако е така усещам как Натсу ще има бонус, в най-скоро време .... след около чаптър и 10 мин
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 10:51 am |
|
alexbg92 |
|
|
|
Omega Red написа: Мен повече ме кефи така, вместо отегчителни битки по десетина чаптъра - прас и всичко се решава в един . Дали супер оръжието е базирано на огън, защото ако е така усещам как Натсу ще има бонус, в най-скоро време .... след около чаптър и 10 мин
нз според мен Герард е намерил някьв начин да исползва силата на тфа за да вьрне Зереф
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 1:39 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
alexbg92 написа: нз според мен Герард е намерил някьв начин да исползва силата на тфа за да вьрне Зереф
ооо това е просто задължително, но според мен като върне лошия, ще напомпа и Натсу и така мангаката с един изстрел удря два заека
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 03, 2008 5:33 pm |
|
RICKA |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
|
Може и да е създаден просто,за да примама Ерза и старците от съвета,да дойдат и да се опитат да го спрат,теорята ми е,че той е кукла(без особени способности) и единствената му цел е била да направи точно това което се случва в момента,колкото до това защо е искал и Ерза да е там, мисля,че тя е заплаха номер едно за кукловодът му(или по точно истинскят Жерард-Зерф)по-добре сега,по леснят начин,да се отърве от нея отколкото по-късно в битка в която той може да умре.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|