Дата и час: Нед Фев 23, 2025 2:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 1:29 pm 
Аватар

И аз така предполагам
Теорията ми е че Tsunade ще го издуха в тая битка,можеби ще се разбере нещо за Madara,Sasuke ще си ползва MS срещу Naruto,ама няма да го убие....звучи ми най-логично :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm 
Аватар

Пък аз искам да разбера дали Naruto ще търси отмъщение за смъртта на Jiraya?:o
ПП:Нямам търпение да настъпи време за подаръците... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 2:13 pm 
Аватар

ще е по-интересно според мен да разберем голяма част от историята за бащи,майки лели и т.н. на Наруто ... и да развие някфа по.мощна техника :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 2:19 pm 
Аватар

Май искаш да кажеш alexbg92 Naruto да разбере кои са му баща,майка и кръсник или не ?А за техниките той си ги има но просто винаги използва най-елементарната за него Kagebunshin(която техника спрямо други шинобита е доста трудна за освояване),когато се сбие сериозно тогава ще си покаже рогата :twisted: :lol: О,о да не забравяме подаръка му от Itachi и това ще бъде интригуващо... :nod:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 2:37 pm 
Аватар

MXM Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 3:00 pm 
Аватар

Бе вие кво знаете ве, ще се окажеq че Кушина майката на Наруто е в действителност Куюби :lol: (това е най-новата теория на която попаднах, основаваща се на one-shot-а на Наруто, където Куюби му е баща :o )
Следващата битка ще е Какаши VS някой си, предполагам Мадара, все пак като видя Шарингана се сети нещо :roll:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 3:07 pm 
Аватар

=)) :hotl: =)) :hotl: =)) :hotl: =)) :hotl: от къде попадна на тази теория nozo я дай линк да видя още повече да се попикая от смях.
Да наистина ще бъдя яко ако Kakashi се сбие с Madara,но според мене ще има нужда от помощ се пак пича е безсмъртен(до колкото знам аз),всеки си има слабо място и аз съм уверен че точно The Copy Ninja Of Konoha ще разбере кое е то! 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:08 pm 
Аватар

nozo написа:
Бе вие кво знаете ве, ще се окажеq че Кушина майката на Наруто е в действителност Куюби :lol: (това е най-новата теория на която попаднах, основаваща се на one-shot-а на Наруто, където Куюби му е баща :o )
Следващата битка ще е Какаши VS някой си, предполагам Мадара, все пак като видя Шарингана се сети нещо :roll:

и според мен яките битки ще се отсрочат малко просто трябва малко история да се вкара покрай наруто, просто защоъо иначе е мн зациклила работата с отмъщенията, всеки герой има на кого да отмъщава, ако цялото действие се състоеше в това аз тупам теб ти тупаш мен се обезсмисля всичко. и аз предполагам, че следващата битка ще е с какаши, но няма да е нещо супер сериозно, предполагам ще се върти около кода, все пак пейн знае, че джирая знае и ще се пробва да направи нещо

а теорията за кюби-баща или кюби-майка мисля за мангата не е приложима, но по принцип това демон или божество да са в такива отношения с главния герой си е прастара фабула

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:21 pm 
Аватар

ето теорията http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=345195 (дано няма санкции :( ) Човека се е обосновавал с митологията и one-shot-а който и аз прочетох наскоро (там наистина Наруто е син на лисо и по милост го оставят жив).
Причината да мисля, че Какаши ще участва в следващата битка е интервюто на М.Кишимото, в което говори за развитие на този персонаж, а в момента не виждам друг начин освен битка и някакво разкритие около нея, а асвен него трябва да има развитие и около Сакура :roll:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:44 pm 
Аватар

дано не е мн бозаво и дълго, ако има нещо за сакура, че не мога да я понасям :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:35 pm 
Аватар

jiraiya написа:
дано не е мн бозаво и дълго, ако има нещо за сакура, че не мога да я понасям :evil:

не си само ти :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:02 pm 
Аватар

Обявено ли е колко тома ще съдържа мангата, знае ли се кога ще свърши (1-2-3 .... години ?)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:15 pm 
Аватар
Модератор

Абсолютно не :>
Предполага се, че поне още 1-2 години ще има (100 чаптъра).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:20 pm 
Аватар

CaBa написа:
Абсолютно не :>
Предполага се, че поне още 1-2 години ще има (100 чаптъра).

500 чаптера ще е цялата манга, догодина свършва, в интервю с Кишимото видяно. Знам и още малко спойлери от интервюто...

Спойлер написа:
Финалната битка е между Наруто и Пейн, в нея Наруто ше покаже АБСОЛЮТНО всичко научено докато е бил с Джирая...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:25 pm 
Аватар
Модератор

1 година = ~50 чаптъра.
Такаче още 2 години, както казах. Но все пак нищо не се знае на 100%, винаги може да го накарат да я продължи с нещо абсурдно :>

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 46 [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]