Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 9:16 pm 
Аватар

Ето това е образец за шонен - има история, няма разточване на локуми, има смяна на действащи лица и т.н., имаме си имбав главен герой и почти толкова ненормален sidekick. Имаме си една бясна сенсейка и creepy сенпайка (спомнете си когато и проби дупка в стената :lol: ). Появи си и тоя гангстер и ще става шоу!

П.С. Ако направят и по някое време от топката на Агеха да излизат Кей Куроно и другите ненормалници от Гантз ще стане вече нереално яко!

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:23 pm 

Oboro owned 'em :shock:
тоя от къде го вади тва psy ... т.е. изведнъж те така да знае как да го ползва ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 12:03 am 
Аватар

уоу... бая отдавна не съм ъпдейтвала :roll: цели 4 чаптъра съм отървала :shock: как добре ще ми дойдат сега :smoke:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:09 am 
Аватар
Модератор

Оборо се оказва ебахти скрития талант :> От първият път прави всички + си пада по Агеха :lol:
Сега да видим и ония дето офейка какво е намислил.
Иначе започва адската тренировка. Разбрахме какъв е тоя Gantz :lol: . Иначе Агеха как се намърда в стаята на оная :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 9:54 am 

тоя дет избега сигурно ще си прави някаква база ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 11:10 am 
Аватар
Модератор

По-скоро мисля, че ще разследва. Защото тая къща я имаше и в бъдещето, поне така разбрах, че е оная от края на 14ти чаптър. Тогава се зачудих защо я показаха, но явно ще играе някаква роля сега и сигурно ще разберем малко повече.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 11:29 am 
Аватар

интересна мангица - веднага скача към основната история :nod:
за тая къща може би е важно да разберат защо седи и в бъдещето, за да приложат подобен принцип на цяла япония и да я спасят, щото НемесисК-ата (незнам що ма си мисля, че е женско >.<) май затуй ги праща за да могат после с наученото да предотвратят бъдещето
чичото трябва да подскаже ам как ще приказват затова като е супер рисковано да го споменат дори :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 11:36 am 

по скорото си събира армия ... на края ще има меле ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:41 pm 
Аватар

Много объркано ми се получи :mrgreen: Нямам идея какво ще им хрумне да правят, което е по-добрият вариант 8) Хареса ми това , че Оборо си пада по .... :?: Агехта (ор смт...) иначе съвсем небалансиран щеше да е :lol:

А моментът, в който Агеха си рикуества бельо ще го чакам анимиран, с голямо нетърпение :lol:

На мен ми е доста интересна каква е гледната точка общо взето на всички. До този момент, "добрите" и те не знаят за какво се бият (като изключим оцеляването, то не е важно :lol: ), а за "лошашите" не ни е известно защо са лоши... Интересно ми е тяхната гледна точка, за да мога да преценя, на коя страна да симпатизирам... И тъй като още нищо не е известно, може добрите да са манипулирани и всъщност те да се окажат лошавите...

Това на страна, тези тавуута, които си запазват човешкия облик, разбрахме, че 1. са бивши прехождащи , 2. са много интелигентни и 3. те управляват нисшите тавуута... Тогава каква е ролята на недрифтърите (оригинално произлизащите от Псайрен) и защо живеят в миналото, и защо убиват ако стане въпрос за П.?

Поне още хилядо въпроси ми се въртят, но вероятно отговор няма да има скоро... И все пак, ако някой има хипотези, моля да сподели :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 10:48 pm 

до колкото знам (така де помня) някой хора се разждат с отключено Пси и не им е нужно да се "разхождат" до бъдеща Япония ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:14 am 

Мирише ми че некой от дечковците ще се окаже виновен или поне ще стане некъв злодей в близко бъдеще :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 9:34 pm 
Аватар

и отново на най-интересното свърши :(

дефинирай злодеи... за сега ни е предложена само една гледна точка, изпълнена с неяснота... кои са добри и кои лоши все още не се знае :wink:

на мен ми е интересно какво стана с ... "казановата" и онази къщурка :roll: за сега той си остава най-неразвитият персонаж, чудно с какво ли ще ни изненада...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:47 pm 

злойдей = трепа по неясни за момента причини

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 14, 2008 9:44 am 

Sexy Rose :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 14, 2008 3:48 pm 
Аватар
Модератор

Доста забавен чаптър :> И тея са доста и прости парчета новите (Sexy Rose :lol: ), но само се надявам да не се замъкнат с нашите по някакъв начин, че освен, че са ми забавни ме и дразнят :> (най-вече Sexy Rose :lol: )

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]