Оправдания с гастрит също вършат работа. А като вкараш и малко филми е бомба.~ Или вонята маратонката на съученика като ти се приповръща и ше те пратят в къщи XD Болни яйчници когато си на червено. Госпожите изведнъж стават много загрижени и те пращат в къщи за да ходиш по лекари =D
"Срещнах един мърмот,който ми каза,че ще ми изпълни 3 желания ако му купя близалка,обаче близкия магазин беше затворен и трябваше да ходя до на майната си,обаче като се върнах мърмота го нямаше и ми беше кофти и позакъснях" обаче тва го казах цялото точно 2 пъти и вече е достатъчно само да кажа "Срещнах един мърмот" другото ми оправдание е че училищната психоложка ме вика
Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 10:18 am
Rowdyruff
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 4:36 pm Мнения: 444 Местоположение: Гето Милев
амииии тоооо аз принципно не бягам от часове
Ама много често закъснявам или направо изпускам първия час докато се дотътря до дскало.
И съответно се чува нещо от сорта- "Трамваят спука гума", "На автобуса му спря тока", "На тролеят му свърши бензина и трябваше да го бутаме до бензиностанцията" "Приятелите на Сергей щяха да извършат инвазия на Земята и трябваше да спася света"
Или най-често използваното- "Амии аз малко позакъснях"-казано в 35тата минута от 40минутен час.
Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 10:33 am
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения