фимите изобщо не ми харесаха, анимето е по-добро определено, разочарована съм от играта мн изкуствено изглеждаше, а фаворита ми L, мн зле играеше, което се отнася и за ролята на Райто
Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 2:56 pm
Moriko
Регистриран на: Пет Яну 05, 2007 11:33 am Мнения: 150 Местоположение: Midguard
Току що изгледах и двата филма. Бих казала, че са страхотни. Актьорът който изигра L, определено си стои на точното място. А някой знае ли дали е излязла третата част, която е посветена само на L?
как може да се кефите толкова, гледайте анимето атмосферата е невероятна, постоянно се чудиш какво ще стане и непрекъснато си в напрежение, филмите изобщо не предават цялостно историята, да не говорим, че L е да не казвам колко зле играе
Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 7:36 pm
moonbeam
Според мен пък Kenichi Matsuyama си е играе страхотно,идеално се вживява в ролята на L.Обаче хора които имат слабост към лакомствата определено не трябва да го гледат как си угажда,друго е да го гледаш в реалистичен вариант,а не нарисувано. Изобщо не може и да става сравнение между анимето и 2-та филма.Вярно че притупват и преиначават доста,но краят тук ми хареса много повече от този в анимето,където беше твърде пресилен
Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 10:50 pm
tonkatabe
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения