|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 13, 2006 3:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=412.jpg) |
Orochimaru_sama |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Цитат: маи тва ще е някое тъпо харем аниме изпълнено с ечи и главния герои както винаги ще е мухлио 12 епа и в 13тия ще набие всички
на мен ми се струва пък че ще отиде над 100 серийки и ще е хит тип Наруто/Блийч
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 14, 2006 7:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ще ти разбия надеждите Саяне ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Че е уличиница... ми да ^^.
Иначе те съвсем окаляха историята в началото, но уатевър. С втори епизод що-годе влизат в правия път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 25, 2006 9:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Ее, най-сетне успях да го изгледам и съм страшно доволна!^^ Страхотно е просто и усещам как ще ми стане едно от любимите анимета..
Суупер яко е нарисувано, а обстановката, града през нощта, сбирките много ме израдваха, както и героите..^^ Въобще тия кънки страшно ми допадат,а състезанийцата сигурно още повече ще ме израдват xD А колкото до Симка, може да е "уличница" и гадина , но ми е много сладка..xD
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 07, 2006 12:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=412.jpg) |
Orochimaru_sama |
|
Регистриран на: Нед Сеп 25, 2005 11:37 am Мнения: 585 Местоположение: The Dreaming
|
Гледах пети епизод,какво да кажа,не очаквах че може да е толкова як Спитфайър рулз,за Симка и Ринго да не говорим,всичко което го нямаше в предишните серийки го има в тази,която е абсолютно пълна с действие и лишена от всякаква ръшнатост,трябва да се гледа колкото може по-скоро,сериалът бързо се качва нагоре в личната ми класация В следващото епизодче ще се появи и единия от големите лошковци(Акито ако не се лъжа се казваше),нямам търпение да го видя
_________________ Прочети правилата
trancer4o
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 07, 2006 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Nice!
Много ми харесва как се развива историята до сега
ПП:Само не схванах на края какво симка каза ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) смисъл останах с впечатление че ринго е причината за 8-те краля ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|