Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 24, 2008 7:49 pm 

лоли до лоли ... би му майката >_< ... лулу fail-ва once again, изтърваха карен (но НЕ изтърваха да покажат fanservice-a), с2 обича да спи на масата... освен сичко друго тоя китаец и педофил ше го изкарат скоро

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:48 pm 
Аватар

omfg Саяко превърна лулу в шибан женкар >_<
лулу да излиза на срещи с всяка срещната статистка направо ми разби сърцето тва аниме Т_Т
а и оная с лилвата коса новата героиня Мия се надявам да не я развиват и да не я показват повече
не ме мога да търпя вече тея харемни истории :roll:
а тея акробатични скокове тотално ме разбиха
особено когато прескочи разголените мацки и каза че не се интересува от женското тяло :lol:

роло замрази цялата академия лоол
как натика лулу и му издрънча главата в шкафа :lol:
и момента в който оная си наби носа в металния шкаф паднах от смях

Аня дигна всички под тревога ама се видя на състезанието колко педофили я гледаха с жаден поглед
джино и той имаше много фенки фенки

лулу се изчерви пред Шърли......
RIP Лулу Т_______Т
освен това оня се оказа някъв uber haxxor с анти гиас-а
и пак ще има иди си ела си с Шърли
само не разбрах защо ще ънгиас-ват академията като се има предвид че те са брейнуошнати да забравят Нанали и да приемат Роло на нейно място О.о изглежда ми като автогол
поне Нанали ще наглежда Карен едва ли ще й се случи нещо лошо

Корнелиа още е obsessed с Юфи

p.s. http://img365.imageshack.us/my.php?imag ... wl9an2.jpg :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 2:32 am 
Аватар
Цар Алко

"Много як & сладък" (както обичат да се изразяват фенбойките беше този епизод, уф диабета върлувааа) до последната минута, после стана интересно. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 3:24 am 
Аватар

кхахааааааа Geas Canceller :lol: абе тея се оляха с тая академия..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 4:36 am 
Аватар

Този епизод O_o хайде един дъъъ~лъг коментар, отдавна не съм писал такъв за аниме, а този епизод май си заслужи приз като най-странен от всичко ongoing, що излиза в момента

Да започнем със ... Sayoko - fail @ being Lulu! Както и Usagi каза де, че го превърна в женкар, така и не разбрах тя някакъв робот ли е, за кръв говориха, така че или е от семейство, много близко до императора => слуги, или и аз не знам каква трябва да е (SP), за да има такава физика и Lulu да й има чак такова доверие (за разлика от почти всички останали свои "подчинени" от Kuroi Kishidan)
Ама просто първата сценка (тоест първата за същинската част от епизода), когато Люлюш разбра за уговорените срещи, изражението му ... O_@ "Assuming 3 hours of sleep" :lol:
А сценката в банята - малко fanservice, доста смях, но harem != win, дано не продължат в същия дух в следващите епизоди, а действието да се нормализира малко и да си продължи в стила "Лулу иска да контролира света"

За Anya и преди си казах, че е сладур, дори и сега не ме предаде и цял епизод се държеше като невменяема :lol: това меки из училище, само за да намери някого, хич не я бърка, както пък, защо да не разруши малко училищна собственост (:

Milly Ashford и в този епизод крои планове за Люлю (защо във всяко второ изречение го споменавам, вярно, че е главен герой, но май малко прекалиха с обръщането на почти всичко към него, дано поне сега Orange-kun уравновеси везните), но май и нея скоро няма да я виждаме в епизодите, с нейния персонаж беше забавно, ставаха само смешни ситуации >_< Но нищо, поне има промяна в героите в училището, да не е еднообразно постоянно, сега с Rounds ще стане "приятно" за плановете на Kuroi Kishidan и срещите на Lulu : )

Изобщо целият "event" на Milly беше доста зле измислен, поне според мен, то не бяха акробатски номера, отбор по ръгби, от къде намериха толкова много ученици в училището, в предишните епизоди (например за гигантската пица) съвсем не бяха в толкова голям състав, нещо не се връзва... а Rolo си активира Geass-а с толкова голям радуис O_o не мислех, че е възможно, макар че, както си и личеше, това много го измори, все пак и неговият geass има някакви ограничения, колкото и незначителни да са те (освен времето, което е лошо)

Аз пак да си кажа, че Mordred е една от меките, които най-много ми харесват, изключително тромаво изглежда, но и много imba с оръжия и брони, невиждани до сега в анимето, пък и има луд пилот :lol:

А пък Shirley в този епизод имаше много важна роля (не, че епизодът беше толкова важен, с изключение на по-долу споменатото), срещите, кавгите и т.н. , изобщо много гадно се получи

Orange-kun! Cornellia! Малко действие относно "машината за произвеждане на geass-и", искам и повече информация относно що е, къде е, защо е и т.н., точно за най-интересното решиха да спестят и в този епизод, за жалост :/

Geass Canceler , това пак е някаква новост, като че ли малко вече прекалиха, то не беше спиране на времето, промяна на спомени, сега пък деактивиране на geass-и (по-точно този на императора и на Лулу, защото на Роло няма какво да му се деактивира) и последната сцена беше потресаваща, в preview-то Shirley още успява да се държи, но психическият шок е огромен, щом си е спомнила абсолютно всичко, което Lelou накара тя да забрави ... изобщо въобще не мога да си представя под какъв стрес и натоварване е след връщането на спомените, изобщо не знам как наистина в следващия епизод ще се държи така, че да не се личи, и ще излезе с Лулу, и ще се преструва все едно, че нищо не се е случило, и ще запази самообладание ии... така.

Usagi написа:
само не разбрах защо ще ънгиас-ват академията като се има предвид че те са брейнуошнати да забравят Нанали и да приемат Роло на нейно място О.о изглежда ми като автогол

Orange-kun май отдавна не работи заедно с императора, а е поел собствения път на обмъщение, така ми изглежда на мен, иначе не би имало някакъв смисал His Royal Majesty да заличава това, което е направил на всички в академията (aka промяната на паметта)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 6:49 am 

За мене епизода си беше перфектен. След баталните сцени в 11-ти , определено имаше нужда от малко разпускане и глътка въздух.

Аз съм от хората , които са абсолютно против , "очовечаването" на Руру ... само че , когато паднаха долу по стълбите ми стана толкова мило , че едвам не отроних някоя сълзица :( :(

Е ... както Шари казва ... "Love is power" ...може би Lulu вече ще е достатъчно силен :)

И целият епизод , за мене , беше като мини-ендинг... един завършен персонаж (този на Мири) , Lulu + Shirley = ВНЛ и т.н.

Tbh oчаквам с огромен интерес, как ще се развият нещата в следващия епизод , с dating shedule-a и баш последната сцена беше как Shirley и Lulu са сами в една ОГРОМНА зала ... предполагам че тогава ще му каже , че си спомня всичко 8) :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 7:23 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Code Geass май ще има и 3ти сезон, така както са тръгнали нещата абсурд да го завършат този сезон, пф а толкова се надявах!
И сега к'во имаме някой който може да кенсалва Code Geass
Интересно ми е след като е кенсълнат, дали може примерно Люло да го направи отново.
Епизода беше якичък ама малко тъпичко че вече няма да виждаме президента.
И сега к'во Люло е президент? ДААААААААА :lol:
Иначе Мили сега пак ще стане депресиране интересно ми е к'во ще направи Люло :Д

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 8:19 am 
Аватар

Блях. Епизода определено не беше това, което ми се искаше, но някак си ще го преживея. Имаше и доста важни моменти на фона на цялата тази простотия.

Корнелия се появи, при това по-бясна и зла от всякога, решена да разкрие всичко за Гиаса не само за себе си, но и пред света, за да изчисти името на Юфи, което ако се случи става много лошо за Лулу. Все пак ако нипонците разберат, че изтреблението им е било поръчано от собствения им ангел спасител ще стане страшно. Другият вариант е никой да не й повярва, но не ми се вярва, а и дори така ще има някакво съмнение, подкопаващо авторитета на Зеро. Но пък императора не вярвам да позволи да се случи нещо такова.

Като махнем лигавата страна с харема, лулу какво точно смята да прави с Шърли, Кален и СС? Кагуя е ясно, че е сладко лоли и нищо повече. Всяка една от трите няма намерение да го пусне и го е хванала здраво за топките. Шърли си спомни всичко (бтв тя 2 пъти ли е Гисна?) и знаеш кой, защо и как е Зеро, а каквато е нестабилна шамтка...Кален му е ужким най-вярвната, ама от отхвърлената жена по-страшно няма. Особено, ако тази жена разполага с огромна меха и плашещи умения. СС пък няма какво да я коментираме. Тя си е вещица...

Показаха ни и най-силния рицар, както и още от наследниците на трона. Някви странни типове, лоли и мацка с огромни цици и татуировка. И всичките с ужасни имена. Ще видим как ще вървят нещата занапред, но изглежда и Шнейзел ще прави някакви мизерии. Той май е едниствения, на когото реално му пука за войната.Новото лоли сък, но без лолита не може . Още по-ужасно би било, ако пък всички са на по 18...

И най-важният момент- Geass Canceler-а.Не мисля, че е прекалено, щото явно това е в способностите на ВВ,. Пък е нормално този, който дава баницата да може и да си я взима после. Обаче защо е на Оренджи и защо въобще го правят само мога да гадая. да разкрият Лулу? Или просто да му разгажат играта? И дали, ако е отгисанат някой, после може пак да се използва Гиаса върху него? (за този на Лулу говорим).
А учениците, доколкото разбрах в началото, са подменени повечето, затова не помнят Нанали. Само Мили, Шърли и Ривалз са тези от старата генерация.

Превюто изглежда и малко като мръсна игра от страна на Шърли.Лулу и Сузаку... И ако Гиаса на Сузаку откаже, и заповедтта "Живей!" премине какво правим? Сузаку ще може ли да влезе в трагично-героичния си образ напълно?

ЕДИТ: Оренджи и ВВ май търсят членове на разузнаването с Гиас и затова си игратя така. Обаче понеже не знаяйт кой кум, кой сват, кой на булката брат и дават всички под ножа. А доколкото помня Лулу всички изнуди...Никой няма Гиас...

Последна промяна Zenith на Пон Юни 30, 2008 8:42 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 8:40 am 

Любовен четириъгълник рокс ... не знам как изкарвам с по един епизод на седмица tbh :lol: Лично аз мисля че C.C. е с най-големи шансове за г-жа "via Britannia" :lol: Въпреки че и нерентабилната шматка Shirley е мн сладка напоследък :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 9:11 am 
Аватар

тъй като гледам резултата Шърли бая напредна
едната е hostage другата на гъзъ на географията а Лулу се черви пред оранжевокосата :lol:
макар че щом си е спомнила че роло не е брат на лулу и роло разбере за това какво ли и се пише :lol: като се има предвид че роло я гледа и така с неприязън

да новото лоли е ОТВРАТИТЕЛНО
аз по принцип мразя лолита но това просто е МЕГА отвратително

бдв ето линк за extended превю на 13-ти
http://www.myvideo.de/watch/4555806/Cod ... 13_Preview

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 2:07 pm 
Аватар

Моя комент за 12 еп: Ами издразниха ме адски много неща, но като цяло ефекта за смяна на темпото на сериите се получи :? Саяко с тез акробатичните глупости направо.... Разбирам че японците имат меид комплекс, но това е прекалено>> Смятам, че Роло изобщо не преовеличаваше с пренебрежението си към нея!
С Шърли силно се надявах всичко да е приключило, а те сега ще разиграят продължение на сцената от 1ви сезон. Не, тя няма да предаде Лулу, но определено ще стане далеч по-замесена в нещата от необходимото :?
Появата на Корнелия и новия й вид бяха най-хубавото нещо за целия епизод. На всичко отгоре шанса да се обърне срещу баща си е доста голям ^^
Ориндж тотално разбиха надеждите които имах за него. Надявам се поне да използват потенциала на персонажа му на макс :/
Анти гиаса е тъпяа проста изтъркана идея, ужасно решение на сценаристите. Поне да беше нещо друго, което по косвен начин може да анулира гиаса върху някой...
ПС: Тези харемни елементи дет се зародиха около Лулу(дори без помоща на Саяко) дразнят. Вече има две целувки с СС. Нали тя трябва да се счита героинята. Какви са тез глупости?! Първо Карен, сега Шърли, да не говорим за въздишката на Мили(което ми доиде като гръм от ясно небе ><)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 3:17 pm 
Аватар

faye абсолютно те подкрепям!!Мноо бозав стана тоя сезон,откъде ги измислят тея глупости за Гиъс-а и аз не знам.Вече преполовихме сериала,а за сега почти нищо съществено(според мен) не се е случило.И аз мноо искам тая Шърли най-накрая да я разкарат от картинката (надявам се Роло да й покаже откъде изгрява слънцето :lol: )
А за С.С. ... и аз продължавам да се чудя "а нали уж е главна героиня" защо подяволите вечно я няма!?!?!

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 3:48 pm 
Аватар

Ashura написа:
faye абсолютно те подкрепям!!Мноо бозав стана тоя сезон,откъде ги измислят тея глупости за Гиъс-а и аз не знам.Вече преполовихме сериала,а за сега почти нищо съществено(според мен) не се е случило.И аз мноо искам тая Шърли най-накрая да я разкарат от картинката (надявам се Роло да й покаже откъде изгрява слънцето :lol: )
А за С.С. ... и аз продължавам да се чудя "а нали уж е главна героиня" защо подяволите вечно я няма!?!?!

яде пица и е много заета с това :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 9:30 pm 
Аватар

Една от причините C.C. да е интересна героиня е тайнствеността около нея, не мислите ли? Сега след някой и друг епизод като се разкрие още някой детайл относно личността й, или участва в някоя драматична сценка с Лулу и ще ви е доста по интересно отколкото ако беше участвала в колкото fanservice aka baka сценки имаше досега, като това "graduation event" например.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 30, 2008 10:02 pm 
Аватар

Хаха донякъде е вярно,ама много повече щяхме да се радваме,ако поне я виждахме да щъка наляво-надясно,както в първия сезон.А и толкова много тайни има около С.С.,че дори и да разкрият няколко пак ще си остане мистериозна и интересна :P

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]