Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: X - Вашето мнение
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 5:25 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Първо да се извиня, ако вече има такава тема, но аз поне не я открих.
Та за анимето сега съм на 20 епизод, те са общо 25, личното ми мнение за анимето - направо ме разби. Най-доброто аниме което някога съм гледал, колкото и да ми е труднода го кажа, но мойте любими анимета вече пасти да ядат :( . Историята е просто размазваща и супер зарибяваща, и да спомена, че това е анимето с най-добрия арт който съм виждал за сега. След малко почвам и другите 4 епизода. Та кажете сега вие какво мислите за анимето?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 9:39 am 
Аватар
Бригадира
Бригадира

ъмм..за арта не съм съгласен,Gantz е с най-добре нарисувано според мен.Инъче аниме е яко,няма спор :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 9:51 am 
Аватар

Анимето е наистина доста добро.Музиката му също е оригинална.Според мен е задължително да се гледа от начинаещи фенове.Колкото до графиката - миии Кламп,те правят красиви анимета,а като се сетя,че и Madhouse имат пръст в това аниме,няма как да не призная,че е прекрасна.Само дето трябва да кажа,че има и по-красиви анимета. :wink:
Цитат:
Най-доброто аниме което някога съм гледал, колкото и да ми е труднода го кажа, но мойте любими анимета вече пасти да ядат

Пич,винаги ще е така.Зарибил си се по някое аниме от много време,обаче с течение на времето ще откриваш все по-добри и по-добри.Това е една от многото предпоставки аниметата да имат толкова много фенове. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 12:25 pm 
Аватар

Дамм, много хубаво аниме, съгласна съм!!! Едни от онези истории които те докосват, както се казва!!! Много оригинално, много мрачно, много депресиращо (за мен специално), но само от такива анимета ми остава ясен спомен за мнооого дълго време! Това е едно от филмчетата, които съм гледала за повече от година (също както Kenshin) защото някак си така усещах нещата! Всеки епизод с голямо удоволствие! Не мога да кажа че ми е любимото, но определено с ръка на сърцето едно от запомнящите се неща!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 1:37 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ами да, страхотно аниме, в което няма 'добри' и 'лоши'. Много яко подчертава човешката природа и наближаването на рестарт-а.... И очакваната обреченост...
Монаха бе най-добрия герой ...

Но съм съгласен с Мефисто(фел) - inuyasha - колкото повече смислени и стабилни анимета гледаш, толкова повече ще се убедиш, че фенбойщината не е нещо хубаво....
Няма лошо да имаш любимо/фаворит, но както каза Каккаротто(сонгоку) навремето "Колкото и невероятно силен да си, някой, някъде там - е по-силен от теб!" -> същото е и с аниметата... ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 6:11 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

10x за коментарите ви. А сега изгледах X The Movie забелязах, че историята е същата, но действието е напълно различно от TV епизодите. Та аз поне не виждам смисъла от този филм, разказва се за същото нещо само дето героите измират по по-различен начин, който мен лично не ме кефи, т.е. в този филм се разказва цялото аниме накратко. Но действието по-който се развива анимето в TV епизодите и начина по който умират героите е много по добър, завладяващ и красив отколкото във филма. Та поне аз не виждам смисъла от тоиз филм, да бяха направили продължение на TV епизодите във този филм поне.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 6:29 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Inuyasha, за да не се чудят хората какви глупости да приказват съществува anidb. Отиваш, поглеждаш и какво виждаш? X the movie 1996-та. X Tv 2001-2002. Сега разбираш ли защо не биха могли да направят продължение във филма? Не че такова продължение някога ще излезе.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 7:08 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Safiir написа:
Inuyasha, за да не се чудят хората какви глупости да приказват съществува anidb. Отиваш, поглеждаш и какво виждаш? X the movie 1996-та. X Tv 2001-2002. Сега разбираш ли защо не биха могли да направят продължение във филма? Не че такова продължение някога ще излезе.

Извинявам се и мерси за инфото :oops: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 06, 2006 10:49 pm 
Аватар

Страхотно аниме! Арта е добър, музиката с една дума - невероятна! Историята също е доста добра, а и начинът на представяне на самите герои е невероятен. Нагоре някой спомена, че няма "добри" и "лоши" герои, просто жертви на обстоятелствата, което определено увеличава удоволствието от гледането! Доста зарибяващо аниме, което те кара да се замислиш за доста неща, относно времето в което живеем и изобщо (поне за мене е така)! Абе с една дума, както вече казах - страхонто!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 07, 2006 10:59 am 
Аватар

X the movie s0x0rZ!Не струва.

Цитат:

Абсолютно съгласен,жалко,че го убиха... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 07, 2006 1:15 pm 
Аватар

Анимето наистина беше много интересно направено. До последния момент усещаш напрежението и просто нямаше излишна серия ( като в някои други Анимета ). Макар, че филма незнайно защо още не съм го дръпнал. Обикновенно Анимето ми харесва, а филмите не така, че не искам да си развалям впечатлението предполагам. :P

Mephisto написа:
Цитат:

Абсолютно съгласен,жалко,че го убиха... :?

Уби желанието на народа да го гледа. :wink: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 07, 2006 3:35 pm 
Аватар

X е в top 1 на моите любими анимета :lol:
Невероятно е просто. Едно от единиците анимета (ако не е и единственото), в което няма герой, който да ме дразни. Обожавам го! :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 07, 2006 11:39 pm 
Аватар

Ми аз 6е кажа само едно,ТВА е мнооо здраво и е едно от любимите ми анимета,просто КЪРТИ :bash:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 2:40 am 
Аватар

една приятелка ми го хвали това аниме може би от половин година, преди около седмица го изгледах и съм съгласна, че е добро...но просто добро и нищо повече :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 2:42 am 
Аватар

Не съм чувал за това аниме...трябва да го добавя в списака за гледане. :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]